کد خبر: ۲۸۹۳۵۹
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۱

نشست خبری رئیس ستاد مرکزی مراسم ۱۴ و ۱۵ خرداد

حجت‌الاسلام عرب انصاری، جزئیات مراسم بزرگداشت ارتحال امام خمینی(ره) را تشریح کرد.
 
 
 
حجت‌الاسلام والمسلمین «محمدمهدی عرب انصاری» رئیس ستاد مرکزی مراسم ۱۴ و ۱۵ خرداد شنبه در نشست خبری به منظور اعلام برنامه‌های مراسم ۱۴ خرداد سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) و همچنین سالگرد قیام ۱۵ خرداد، اظهار داشت: مهم‌ترین محور فعالیت ما بحث شناخت آرا و نظرات امام(ره) است.
وی افزود: مراسم ۱۴ خرداد از ۸ صبح در حرم امام(ره) آغاز می‌شود و رهبر معظم انقلاب در این برنامه سخنرانی خواهند داشت.
رئیس ستاد مرکزی مراسم ۱۴ و ۱۵ خرداد اظهار کرد: در شهر‌های مختلف نیز در مصلی‌ها و مراکز شهرها، این مراسم نیز برگزار می‌شود.
عرب انصاری با اشاره به برنامه ۱۵ خرداد، گفت: هر سال برنامه ۱۵ خرداد مورد احترام و بزرگداشت مردم ایران قرار می‌گیرد و در سراسر کشور برنامه تعظیم به شهدا و بزرگداشت خاطره ۱۵خرداد برگزار می‌شود، از این‌ رو امسال به تناسب در دو نوبت صبح و عصر، برنامه‌ها در مراکز عمومی - مصلی‌ها، تکایا، مساجد جامع و مرقد شهدای گمنام برنامه‌هایی برای بزرگداشت حماسه ۱۵ خرداد برگزار می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: در همه مراسمی که امسال به یاد امام و شهدای ۱۵ خرداد برگزار می‌شود، تجلیل و تکریم و یادبود شهدای خدمت همزمان را هم خواهیم داشت و ما در همه این برنامه‌ها یاد و نام آنها را گرامی می‌داریم.
رئیس ستاد مرکزی مراسم ۱۴ و ۱۵ خرداد یادآور شد: همزمان با برنامه تهران و مراکز استان‌ها، در شهرها و عمده روستاهای کشور نیز این مراسم تشکیل خواهد شد.
عرب انصاری با بیان اینکه بعد از مراسم عاشورای حسینی که همگانی و عمومی است و در همه نقاط کشور برگزار می‌شود، دومین برنامه‌ای که تا این حد بسط و گسترش و در کشور جامعیت دارد و در نقاط مختلف برگزار می‌شود؛ مراسم سالگرد ارتحال امام(ره) و شهدای ۱۵ خرداد است، که از حرم امام(ره)تا اقصی نقاط کشور امتداد دارد، افزود: در شمال و جنوب و شرق و غرب و مرکز کشور، این برنامه‌ها برپا می‌شود.
وی تاکید کرد: همچنین برنامه‌هایی در حسینیه جماران در تهران و زادگاه امام خمینی(ره) در شهر خمین و همچنین در منزل ایشان در قم و در نجف و ویژه برنامه‌ای هم در نوفل لوشاتو محل اقامت امام برگزار می‌شود. در کنار برنامه‌های عمومی و رسمی که در کشور خواهیم داشت، اعزام مبلغ به سراسر کشور را هم در دستور کار داریم و اکنون همه سخنرانان اعزام به سراسر کشور مشخص شدند و هماهنگی‌های لازم انجام شده است.
رئیس ستاد مرکزی مراسم ۱۴ و ۱۵ خرداد یادآور شد: در تهران هم شاهد خواهیم بود که همه دستگاه‌های اجرائی، فرهنگی، تبلیغی، امنیتی و انتظامی و خدماتی دست به دست هم می‌دهند تا یک برنامه روان و مناسب را برای مردم آماده کنند.
به گزارش دفاع پرس، عرب انصاری همچنین با بیان اینکه در آستانه یک آزمون دیگر قرار داریم، گفت: مردم ایران در انتخابات پیش‌رو، مسئولیت خطیری برعهده‌ دارند و با بصیرتی که از آنها سراغ داریم امیدواریم از این آزمون سرافراز بیرون بیایند و رئیس‌جمهور آینده با رأی قاطع و حضور حداکثری مردم بصیر و انقلابی عهده‌دار مسئولیت و تشکیل دولت جدید شود.