تلاشهای شهید رئیسی برای رونق اربعین فراموش نخواهد شد
4 هزار و ۲۵ هیئت، گروه جهادی و جامعه فعالان مردمی اربعین در بیانیهای اعلام کردند: هیئتها، مواکب و فعالان اربعین حسینی، ضمن عرض تسلیت به محضر امام عصر(عج)، رهبر انقلاب اسلامی، ملت شهیدپرور ایران و خانواده محترم رئیسجمهور مردمی و همراهان ایشان، این نکته را یادآوری میکنند که اگرچه رئیسجمهور رئیسی مغتنم بود اما شهید جمهور از آن مغتنمتر است.
به گزارش ایرنا از جامعه ایمانی مشعر، در ادامه این بیانیه آمده است: فعالان هیئتی و اربعینی سراسر کشور تا ابد سوز و اشکهای او را در ذهن خواهند داشت و هرگز تلاشها و میانداریهای او را برای رونق اربعین حسینی و زیارت سیدالشهدا(ع) فراموش نخواهند کرد. سید ابراهیم رئیسی به همه ما نشان داد که نوکر حسین بنعلی(علیهماالسلام) در هر پست و مقامی که باشد باز نوکر امام خویش است و قلب و نبضش برای خدمت بیوقفه به مولای حقیقی عالم میتپد.
این فعالان افزودند: ما یقین داریم که دغدغه و اهتمام ایشان برای تسهیل زیارت اربعین آنچنان که در دنیا راحتی و رفاه را برای زائران سیدالشهدا(ع) رقم زد، در سرای آخرت سبب آرامش روح و ترفیع درجه او خواهد بود. سادهزیستی و مردمی بودن، اخلاص، ولایتمداری، مدیریت جهادی، دلسوزی و حمایت از مظلومان و مستضعفان عالم، بخشی از ویژگیهای شخصیتی ایشان بود که او را به کارگزاری در تراز انقلاب اسلامی تبدیل کرد و ادامه این راه، رسالت بزرگی است که بر دوش همه خدمتگزاران جمهوری اسلامی است.