کد خبر: ۲۸۸۷۹
تاریخ انتشار : ۱۷ آبان ۱۳۹۳ - ۲۱:۴۰

انهدام باند سارقان لوازم داخل خودرو با 130 فقره سرقت

فرمانده انتظامی شهرستان رباط کریم از انهدام باند سارقانی خبرداد که 130 فقره سرقت وسایل داخل خودرو را در پرونده خود دارند.

سرهنگ جعفر علیزاده درپی وقوع چند فقره سرقت قطعات خودرو به شیوه‌های مشابه در رباط کریم و شهرپرند، بررسی این موضوع را در دستور کار ماموران انتظامی غرب استان تهران قرار داد به طوری که یکی از سارقان به نام «ی- خ» حین بازکردن در خودرو پژوی 206 در رباط‌کریم دستگیر شد.
علیزاده ادامه داد: در بازجویی از متهم، وی به همدستی با فردی به نام «س- ب» اعتراف کرد و در ادامه در عملیات دیگری سارق دوم نیز در رباط‌کریم  دستگیر و دربازجویی‌های پلیس، سارقان به 30 سرقت داخل خودرو در رباط‌کریم و پرند و 100 فقره سرقت در شهرستان‌های همجوار اعتراف و مالخر و همدست دیگر خود را به پلیس معرفی کردند.
این مقام انتظامی تصریح کرد: با توجه به محل سکونت مالخر در شهرستان‌های همجوار با هماهنگی مقام قضایی مالخر به نام «م- ه» و سارق به نام «پ - ع» در بهارستان دستگیر و مقادیری اموال مسروقه از مغازه مالخر کشف شد.