زمزمه الغوث الغوث در سراسر ایران اسلامی طنینانداز شد
مردم بار دیگر در شبهای قدر دور هم جمع شدند و دستهای نیاز را رو به آسمان بلند کردند. زن، مرد، پیر و جوان در هر گوشه از ایران اسلامی در حالی که رخت عزا به تن داشتند، در مراسم احیا شرکت کردند. ایران در ایام شهادت مولا علی علیهالسلام سیاهپوش شد. این در حالی است که بسیاری از رسانههای بیگانه تلاش دارند تا با توجه به همزمانی شبهای قدر با تعطیلات نوروز مردم را «بیتوجه به مراسمهای مذهبی» نشان دهند.
به گزارش فارس، سال گذشته نیز مراسم شبهای قدر و حتی عزاداری امام حسین علیهالسلام در محرم و صفر با وجود تبلیغات ضدانقلاب پرشور برگزار شد. سال ۱۴۰۱ نیز با وجود تداوم همهگیری کرونا و تبلیغات گسترده برای کاهش مشارکت مردم در برنامه مذهبی از سوی بیگانگان، براساس نتایج نظرسنجی ایسپا، ۸۳.۷ درصد مردم ایران اعلام کرده بودند که در ماه رمضان، اعمال شبهای قدر را انجام میدهند اما امسال در شبهای قدر، مردم در گوشه و کنار این سرزمین حال و هوای دیگری داشتند. بامداد دوشنبه همزمان با بیست و یکم ماه رمضان در هیئتها، مساجد، حسینیهها و تکایا در شهرهای مختلف ایران اسلامی نوای «الهی العفو» شنیده میشد و مردم دعای جوشن کبیر را زمزمه و با توسل به مولا، از خداوند طلب مغفرت میکردند.
علاوهبر این بسیاری از مردم شبهای قدر را در کنار اماکن مقدس برگزار کردند؛ تا جایی که حرم امام رضا علیهالسلام در مشهد، حرم حضرت معصومه سلام الله علیها در قم و حرم شاهچراغ در شیراز مملو از جمعیت بود.
حجتالاسلام حجت گنابادینژاد، جانشین رئیس ستاد اجرائی خدمات سفر خراسان رضوی با اشاره به تشرف بیش از ۹ میلیون زائر به مشهد از نیمه اسفند سال گذشته تاکنون، از «افزایش تعداد زائران حرم امام رضا علیهالسلام در شبهای قدر نسبت به گذشته» خبر داد.
با وجود سرمای هوا مردم همراه با فرزندانشان در حالی که پتو دور خود پیچیده بودند، شب سرنوشتساز قدر را احیا داشتند و خانوادگی قرآن به سر گرفتند.
تهران هم با وجود اینکه این روزها خلوت است و برخی از پایتختنشینها در سفر هستند، همزمان با شبهای قدر مملو از جمعیت شده و خیابانهای منتهی به هیئتها ترافیک میشود.
امشب آخرین شب قدر ماه رمضان امسال است؛ شبی که مقدرات یک سال افراد بر اساس ظرفیت وجودی، شایستگیها و لیاقتها در آن مشخص میشود. هیئتهای مذهبی آماده حضور مردم در این شب بافضیلت هستند.