کد خبر: ۲۸۱۵
تاریخ انتشار : ۲۳ دی ۱۳۹۲ - ۲۰:۵۵

دولت عراق اسناد جنایات آل‌ سعود را منتشر کرد

دولت عراق اسناد و مدارک دست داشتن عربستان سعودی در جنایات‌های تروریستی عراق را منتشر کرد.
دولت عراق اسناد و مدارک دست داشتن عربستان سعودی در جنایات‌های تروریستی عراق را منتشر کرد.
به گزارش شبکه خبری العالم، «علی شلاه» نماینده مجلس عراق اعلام کرد، در نشست اخیر نوری مالکی و سفرای کشورهای عربی و اسلامی در عراق، مدارک قطعی از دخالت خارجی‌ها به ويژه عربستان سعودی در جنایات تروریستی در شهرهای عراق ارائه شد.
وی افزود، یکی از شاهزادگان سعودی فرمان عملیات در استان الانبار را صادر کرده است.
این نماینده مجلس تاکید کرد، اتحادیه عرب به دلیل فشارهای بین‌المللی مجبور به صدور بیانیه‌ای در حمایت از دولت عراق در مبارزه با تروریسم شد.
وی همچنین گفت،‌ دولت از سفرای کشورهای عربی و اسلامی خواست موضعی مشابه با مواضع جهانی علیه القاعده و داعش اتخاذ کنند.
«محمد الصیهود» نماینده فراکسیون ائتلاف دولت قانون پارلمان عراق نیز با اشاره به اینکه گروه تروریستی داعش ساخته و پرداخته عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی است تاکید کرد، اکنون بهترین فرصت برای شکایت از عربستان به خاطر حمایت از تروریسم است.
وی افزود، برای در امان ماندن از خطر داعش و القاعده باید سر این افعی را قطع کرد که در حکومت سعودی نمود پیدا می‌کند، حکومتی که با تمام قدرت از تروریسم حمایت می‌کند.
از سوی دیگر، سران عشایر عراق بر حمایت خود از عملیات ارتش این کشور در استان الانبار برای مقابله با عناصر تروریستی داعش و القاعده تاکید کردند.
سران عشایر عراق اعلام کردند همگام با نیروهای امنیتی عراق برای مقابله با تروریست‌ها هستند و اعتقاد دارند که حق پیروز خواهد شد و تروریست‌ها شکست خواهند خورد.
این در حالی است که نوری مالکی نخست‌وزیر عراق نیز طی اظهاراتی از عشایر عراق خواست تا خودشان شورشیان مرتبط با القاعده را از شهرها اخراج کنند.
سایر رویدادها
* منابع امنیتی عراق از کشته شدن هشت نفر و زخمی شدن 45 نفر دیگر بر اثر دو انفجار انتحاری در منطقه توزخورماتو خبر دادند.
* مقامات محلی در استان کربلای معلی از تشدید تدابیر امنیتی برای حمایت بیشتر زائران حرمین شریفین در پی تهدید تروریست‌های داعش خبر دادند.
* ‌افراد مسلح یک روحانی عراقی را در استان نینوا در شمال عراق به قتل رساندند.
* بان‌کی‌مون دبیرکل سازمان ملل متحد برای رایزنی با مقامات عراقی وارد بغداد شد.
* وزارت دفاع انگلیس درخواست ارایه شده به دادگاه کیفری بین‌المللی در لاهه برای تحقیق درباره جنایت‌های جنگی نیروهای انگلیسی در عراق را بی‌فایده توصیف کرد.