امیر دریادار ایرانی:
مأموریت موفقیتآمیز ناوشکن دنا در اقیانوسها، هدیه به ملت ایران است
فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی با بیان اینکه، امروز در سایه رهنمودهای هدایتگرانه رهبری فرزانه و بهرهگیری از همه ظرفیتها، صنایع دریایی را نهتنها در کشور بلکه در جهان به اثبات رساندهایم، گفت: ماموریت موفقیتآمیز ناوشکن دنا در اقیانوسها، هدیهای به ملت ایران است.
دریادار شهرام ایرانی، روز چهارشنبه در دومین همایش ملی تمدن دریایی- مسیر پیشرفت با حضور مسئولان کشوری و متخصصان در دانشگاه دریایی حضرت امام خمینی(ره) نوشهر افزود: اقتصاد دریامحور و اقتصاد اقیانوسی موضوع بسیار مهم بوده و همه صاحبنظران، متخصصان و مسئولان مرتبط در زمینه صنایع مختلف دریایی شامل شیلات، نفتکشها، کشتیها، سایر صنایع دریایی و موضوع مهمتر مراکز علمی و دانشگاهی باید در این بخشها پای کار بیایند اگرچه در این حوزه تلاشهای فراوانی انجام گرفته منتهی کافی نیست.
وی با اشاره به دیدگاههای رهبر معظم انقلاب مبنی بر برخورداری دریاها و اقیانوسها از ذخایر و منابع سرشار خاطرنشان کرد: تاکید فرمانده کل قوا در این حوزه مسئولیت ما را دوچندان کرده و بنابراین باید بستر را برای همه بخشها بهویژه مراکز رشد علم و فناوری دانشبنیان فراهم کرد.
فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی گفت: در سایه عزم و اراده مجلس شورای اسلامی و دولت جهادی از یکسال گذشته تاکنون در حوزه دریا خوب درخشیدیم به گونهای که از حصار دریا خارج شده به عبارتی در حوزه دریا همه ما حکم بینرشتهای را داریم یعنی همه به هم وصل هستیم و همه دستگاههای اجرائی مرتبط به دریا باید در این بخش نقشآفرینی کنند.
دریادار ایرانی با بیان اینکه امروز نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی به عنوان تنهاترین نیرو در جهان مطرح بوده درواقع این یک ادعا نیست، افزود: ماموریت موفقیتآمیز ناوشکن دنا در اقیانوسها، هدیه جوانان ایرانی به مردم منطقه مصداق روشنی از این ادعا بوده چرا که این از افتخارات جمهوری اسلامی بوده که امنیت و ایمنی دریانوردی در عمق آبهای بینالمللی و عمق ژئوپلیتیکی و راهبردی نظام در مرزهای دریایی هزاران کیلومتر جا به جا شد.
وی اظهار کرد: نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران برای نخستین بار با بهرهگیری از توان داخلی و با اذن رهبری فرزانه این ماموریت پیچیده را در دل اقیانوسها به سرانجام رساند و دشمنان را با ابهامات بسیاری مواجه کرد.
وی تصریح کرد: حرکت ناوشکن ایرانی دنا در مهر ماه ١۴٠٠ آغاز و پس از حدود هشت ماه با وجود مسیر سخت در اقیانوسهای آرام و اطلس و توطئه دشمنان با برنامهریزی دقیق این ماموریت، نهائی شد و با افتخار به کشور بازگشتیم.
فرمانده نداجا اضافه کرد: جوانان ایرانی با انجام موفق این مأموریت پیام ایرانیان را به دنیا ابلاغ کردند که تحریم، تهدید و توطئه هیچگاه ما را از حرکت باز نمیدارد و تاثیری ندارد.
دریادار ایرانی افزود: در این ماموریت نمایش اقتدار نظام با فرهنگ جهاد و هجرت در دستور کار بود و این ماموریت در طول تاریخ کشور در عرصه اقیانوس تجربه نشده بود اما با استفاده از توان داخلی و ظرفیت دانشبنیانها نشان دادیم برای ایرانیان کاری نشد ندارد.
وی ابراز امیدواری کرد که سومین دوره این همایش شاهد بینالمللی شدن آن باشیم چرا که همه تلاشها بر این باشد بتوان مهمان خارجی در این همایش دعوت کنیم و نکته دیگر آنکه خوف دریا را از بانوان بزداییم و امروز به فضل الهی در حوزه امنیت دریایی در بالاترین سطح جهان ایستادهایم و دشمن هم هیچ غلطی نمیتواند بکند.
به گزارش ایرنا، دومین همایش ملی تمدن دریایی- مسیر پیشرفت با حضور مسئولان کشوری و متخصصان دیروز چهارشنبه در دانشگاه دریایی حضرت امام خمینی(ره) نوشهر آغاز شد. به دبیرخانه این همایش ۳۰۰ مقاله ارسال شد که ۲۵۷ مقاله برای ارائه در این همایش دوره روزه انتخاب شد، ۳۰ مقاله هم در قالب سخنرانی
انتخاب شد.