مدير كل عتبات سازمان حج خبر داد
پيش ثبتنام عتبات براي اربعين از ۱۰ آبان آغاز ميشود
مدير كل عتبات سازمان حج و زيارت با بيان اينكه ظرفيت كاروانهاي اعزامي به عتبات در تاسوعا و عاشورا تكميل شده است، زمان پيش ثبت نام عتبات براي اربعين را ۱۰ آبان ماه اعلام كرد.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج، مديركل عتبات عاليات سازمان حج و زيارت گفت: كاروانهاي اعزام به عتبات عاليات براي ايام تاسوعا و عاشوراي حسيني تكميل شده است و علاقهمنداني كه ميخواهند در ايام اربعين به كربلا مشرف شوند ميتوانند از ۱۰ آبان براي پيشثبتنام اقدام كنند.
«محسن نظافتي» گفت: با توجه به نزديك شدن به ماه محرم و ايام تاسوعا و عاشوراي حسيني در حال حاضر كاروانهاي زميني و هوايي عتبات عاليات براي اين ايام تكميل شده است.
وي افزود: اما برخي از كاروانها براي بعد از عاشورا ظرفيتهاي خالي دارند كه متقاضيان ميتوانند براي ثبتنام در اين كاروانها از طريق دفاتر خدمات زيارتي اقدام كنند.مديركل عتبات عاليات سازمان حج و زيارت خاطرنشان كرد: همچنين علاقهمنداني كه تمايل دارند در دور جديد اعزامها كه از ۱۱ آذرماه تا ۲۰ اسفند را شامل ميشود و ايام اربعين حسيني در اين دوره واقع ميشود به كربلاي معلي اعزام شوند ميتوانند از ۱۰ آبان پيشثبتنام خود را انجام دهند.
نظافتي افزود: نتايج قرعهكشي دور جديد اعزامها ۲۴ آبان بر روي سايتwww.atabat.haj.ir قابل مشاهده خواهد بود.