بيکفايتي دولتهاي آمريکا ( گزارش خبري)
روزنامه آمريکايي واشنگتن پست از «بيکفايتي تمام دولتهاي آمريکا» نوشت و نتيجه گرفت، اين مهم باعث بياعتمادي مردم آمريکا به دولتمردانشان شده است.
روزنامه آمريکايي واشنگتن پست از «بيکفايتي تمام دولتهاي آمريکا» نوشت و نتيجه گرفت، اين مهم باعث بياعتمادي مردم آمريکا به دولتمردانشان شده است.
به گزارش واحد مرکزي خبر، روزنامه آمريکايي واشنگتن پست در مطلبي به قلم «فريد زکريا» به مقايسه عملکرد و چالشهاي دولتهاي مختلف آمريکا با يکديگر پرداخت و نوشت: «يکي از موضوعات مورد بحث در واشنگتن اين است که آيا عملکرد دولت اوباما در مورد برنامه مراقبتهاي درماني بدتر از واکنش دولت بوش در مواجهه با طوفان کاترينا است يا خير؟»
زکريا در پاسخ به اين سؤال نيز مينويسد: «پاسخ هر چه باشد، واقعيت اين است که هر دو مورد نمونههايي از يک مسئله مهم و نگران کننده را تداعي ميکنند و آن کفايت رو به تنزل دولت فدرال است.»
در ادامه مقاله واشنگتن پست، نويسنده به نقل قولي از رئيس سابق بانک مرکزي آمريکا يعني «پل ولکر» استناد کرده و مينويسد: پل ولکر همواره ميگفت اکثر مردم آمريکا معتقدند دولت آنها ديگر نميتواند عملکرد کارآمدي داشته باشد و اين بياعتمادي ناشي از آن بيکفايتي و آن مشکلات عميق است.
طي دهه گذشته دولت فدرال آمريکا چند چالش عمده داشته است که عبارت بود از عراق، افغانستان، نظام جديد امنيت داخلي، طوفان کاترينا و برنامه مراقبتهاي درماني اوباما. تقريباً در تمام اين موارد عملکرد دولت با سوء مديريت، هزينههاي گزاف و تأخيرهاي طولاني مدت همراه بوده است.
در ادامه اين مقاله،نويسنده با اشاره به عملکرد مناسب برخي سازمانهاي آمريکا مثل ناسا، مراکز کنترل و پيشگيري بيماريها و سيستم بانک مرکزي، اين موارد را به مثابه چند استثنا معرفي کرده و فضاي حاکم بر آمريکا را به «دريايي از بيکفايتيها» تشبيه ميکند. نويسنده در نهايت علت بياعتمادي مردم آمريکا در طول دهههاي مختلف گذشته به دولتهايشان را همين بيکفايتيها معرفي کرده و به آنها حق ميدهد نسبت به رهبرانشان «سوءظن» داشته باشند.
در بخش ديگري از مقاله واشنگتن پست آمده: «آمريکاييها همواره به دولتشان سوء ظن داشتهاند. ممکن است رويدادهايي مانند جنگ جهاني دوم مدتي اين نگرش را تغيير داده باشد، اما طي سي سال گذشته نگرشهاي ضد دولتي به طور چشمگيري تشديد شده است. علاوه بر مشکلات متعددي که بسياري از آنها به موضعگيريهاي حزبي باز ميگردد، کاهش پيوسته بودجه توانايي دولت را در مواجهه با چالشهاي جديد تضعيف کرده است به طوري که هيچ تلاش بلندپروازانهاي در زمينه برنامههاي فضايي يا زيرساختاري صورت نميگيرد. ظاهراً همه سازمانهاي فدرال گرفتار کاهش هزينهها و کنترل خسارتهاي واردهاند.»
از سوي ديگر شبکه تلويزيوني «سيبيسي» نيز نتايج جديدترين نظرسنجي انجام گرفته در مورد ميزان محبوبيت «باراک اوباما»، رئيس جمهور آمريکا را منتشر کرد. طبق اين نظرسنجي ميزان محبوبيت اوباما به پايينترين سطح خود يعني 37 درصد رسيده است.