کد خبر: ۲۷۷۵۷
تاریخ انتشار : ۰۳ آبان ۱۳۹۳ - ۲۱:۴۲

وضعیت 8هزار آواره میانماری (رویدادهای خارجی)

تنها در دو هفته اخیر، حدود هشت هزار مسلمان روهینگیایی به دلیل آزارهای طولانی و افزایش خشونت علیه اقلیت‌ها در میانمار، ناچار به ترک این کشور شدند.


به گزارش آسوشیتدپرس، «کریس لوا» کنشگر حقوق بشر و مدیر مؤسسه طرح «آراکان» می‌گوید: از 15 اکتبر (23 مهر) به طور میانگین روزانه 900 مسلمان با قایق و کشتی از استان «راخین» گریخته‌اند.
میانمار کشوری بودایی با 50 میلیون نفر جمعیت است و مسلمانان روهینگیایی حدود یک میلیون و 300 هزار نفر از شهروندان را تشکیل می‌دهند. اگرچه نیاکان اکثر مسلمانان میانماری، چندین دهه پیش از بنگلادش به این کشور آمده بودند، اما فرزندانشان همچنان از حق شهروندی در میانمار محروم هستند.
حمله گروه‌های افراطی میانمار به مسلمانان در دو هفته اخیر، صدها کشته برجای گذاشته و 140 هزار نفر را روانه اردوگاه‌های پناهندگی کرده است.در دو سال گذشته،‌دست کم 86 هزار مسلمان روهینگیایی پس از گذراندن دورانی سخت و تجربه انواع سوء استفاده‌ها در اردوگاه‌های پناهندگی و جنگلی میانمار، از این کشور گریخته و راهی مالزی، اندونزی و دیگر کشورهای همسایه شده‌اند.