کد خبر: ۲۷۷۰۲۹
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۵

اخبار ورزش جهان

 
آغاز تورنمنت ATP در تورین با جایزه ۱۵ میلیون دلاری
تورنمنت فینال ATP با شرکت هشت تنیسور برتر جهان به میزبانی تورین و با ۱۵ میلیون دلار جایزه آغاز شد.
مسابقات نهائی انجمن تنیس حرفه‌ای مردان جهان (ATP) از دیشب به مدت یک هفته در تورین (ایتالیا) آغاز شد. برای سومین سال متوالی مسابقات هشت تنیسور قدرتمند جهان در زمین ورزشگاه «پالا آلپیتور» خواهد بود.
در سال 2023، شرکت‌کنندگان فینال ATP شامل دو روس (دانیل مدودف و آندری روبلف)، نواک جوکوویچ صرب، کارلوس آلکاراس اسپانیایی، یانیک سینر ایتالیایی، استفانوس سیتسیپاس یونانی، الکساندر زورف آلمانی و هولگر رون دانمارکی هستند.
کارلوس آلکاراس تنیسور شماره دوی جهان امسال برای نخستین بار شانس حضور در تورنمنت نهائی ATP را به دست آورده است. او سال گذشته این تورنمنت را به دلیل مصدومیت از دست داد.
مجموع جوایز قهرمانی تورنمنت نهائی ATP در سال 2023 پانزده میلیون دلار است که تقریباً یک‌سوم آن به برنده تعلق می‌گیرد.
عربستان میزبان سه کشور آسیایی در انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶
عربستان به عنوان میزبان سه کشور سوریه، یمن و افغانستان در بازی‌های انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ انتخاب شد.
به گزارش الریاضیه‌، فدراسیون فوتبال عربستان با درخواست سه کشور سوریه، یمن و افغانستان برای میزبانی بازی‌های این تیم‌ها در انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ موافقت کرد.
به این ترتیب همه بازی‌هایی که این سه کشور در انتخابی جام جهانی میزبان باشند در کشور عربستان برگزار می‌شود.
سه کشور یمن، افغانستان و سوریه به خاطر جنگ و ناامنی نمی‌توانند هیچ رقابتی را میزبانی کنند و به همین خاطر کنفدراسیون فوتبال آسیا و فیفا با برگزاری بازی‌های این سه تیم در عربستان موافقت خواهند کرد.
هزینه یک میلیارد و 200 میلیون یورویی 
برای نوسازی سانتیاگو برنابئو
رئیس باشگاه رئال مادرید با درخواست اختصاص بودجه بیشتر برای تکمیل عملیات نوسازی ورزشگاه خانگی این تیم، مجموع هزینه‌ها مربوط به این پروژه را افزایش داد.
یکی از مواردی که در مجمع سالانه باشگاه رئال مادرید مطرح شد، موضوع تکمیل پروژه نوسازی ورزشگاه سانتیاگو برنابئو بود.
پرس در سخنرانی‌اش برای اعضای باشگاه از بروز یک‌سری عوامل غیرمترقبه که باعث افزایش هزینه‌های این پروژه شده خبر داد و به همین دلیل هم درخواست اختصاص بودجه بیشتر برای تکمیل این پروژه را داشت که با هزار و 569 رأی موافق در برابر 35 رأی مخالف تأیید شد.
طبق اعلام پرس، باشگاه رئال مادرید برای نوسازی و تجهیز ورزشگاه سانتیاگو برنابئو تاکنون 893 میلیون یورو هزینه کرده ‌اما اتفاقاتی مانند همه‌گیری کرونا و افزایش قیمت نفت و به تبع آن تورم در نتیجه جنگ اوکراین باعث شده این رقم نجومی هم کفاف تمام هزینه‌های مربوط به پروژه‌ نوسازی ورزشگاه را ندهد. به همین دلیل رئیس باشگاه رئال مادرید درخواست اختصاص 370 میلیون یورو بودجه مازاد برای تکمیل پروژه را داشت که مورد موافقت اعضا قرار گرفت.
به این ترتیب به فرض اینکه عوامل غیرمترقبه دیگری باعث افزایش هزینه‌ها نشود، مجموع ارقامی که پرس و همکارانش برای تجهیز ورزشگاه سانتیاگو برنابئو اختصاص داده‌اند به بیش از یک میلیارد و 200 میلیون یورو خواهد رسید.
پرس در سخنرانی‌اش برای اعضای باشگاه از برنامه خود برای تبدیل کردن ورزشگاه سانتیاگو برنابئو به استادیومی بی‌رقیب برای میزبانی فینال جام جهانی 2030 خبر داد که قرار است در سه کشور اسپانیا، پرتغال و مراکش برگزار شود.