کد خبر: ۲۷۶۹۷۷
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۴۰۲ - ۲۱:۳۹
نیویورک تایمز:

72 درصد آمریکایی‌ها حاضر نیستند برای کشورشان بجنگند

 
در شرایطی که به نظر می‌رسد اعتماد افکار عمومی آمریکا به نیروهای مسلح این کشور کاهش یافته است، نتایج یک نظرسنجی جدید نیز نشان داد که بزرگسالان آمریکایی در صورتی که کشورشان وارد یک جنگ عمده شود، دیگر تمایلی به خدمت در ارتش ندارند. 
مردم آمریکا از جنگ و مداخلات نظامی کشورشان در سایر نقاط جهان خسته شده‌اند. بیشتر نظرسنجی‌ها نیز نشان می‌دهد اعتماد افکار عمومی آمریکا به نیروهای مسلح این کشور از بین رفته است. مرداد ماه گذشته مؤسسه گالوپ نتایج یک نظرسنجی را منتشر کرد که نشان می‌داد 60 درصد مردم این کشور اعتمادی به ارتش این کشور ندارند. نظرسنجی جدید نیز نشان می‌دهد که اکثریت مردم این کشور حتی حاضر نیستند برای کشورشان بجنگند. 
هفته‌نامه «نیوزویک» در این خصوص نوشت: نظرسنجی موسسه تحقیقاتی «اشلون اینسایت» نشان داد که از رای‌دهندگان احتمالی، ۷۲ درصد از آنها اعلام کردند که دیگر تمایلی به شرکت در ارتش در صورت ورود آمریکا به جنگی بزرگ ندارند و فقط ۲۱ درصد به سؤال مربوطه پاسخ مثبت دادند. این نظرسنجی در فاصله زمانی بین ۲۶-۲۳ اکتبر (۴-۱ آبان) و بعد از حملات حماس علیه مواضع رژیم صهیونیستی در ۷ اکتبر (۱۵ مهر) انجام شده است.
 به گزارش ایرنا به نقل از نیوزویک این نتایج در حالی منتشر شد که در سال‌های اخیر همه شاخه‌های نیروهای مسلح آمریکا در دستیابی به اهداف خود برای جذب نیرو با چالش مواجه بوده‌اند؛ موضوعی که نشان می‌دهد بی‌تفاوتی نسبت به خدمت نظامی در بین آمریکایی‌ها افزایش یافته است. 
در سال ۲۰۲۳ ارتش و نیروی هوائی نتوانستند به هدف خود برای جذب حدود ۱۰ هزار نیرو دست یابند و نیروی دریایی نیز کمتر از ۶ هزار نیرو جذب کرد. از سال ۱۹۸۷ تعداد نیروهای فعال موظف در آمریکا کاهشی ۳۹ درصدی داشته است. کارشناسان می‌گویند که این کمبودها با توجه به فضای متشنج جهانی و تردید درباره نقش رهبری آمریکا نگران‌کننده است.
«جاستین هندرسون» اپراتور سابق حمل‌ونقل نظامیان آمریکایی که اکنون در جذب نیرو فعال است، به نیوزویک گفت: ما در حال تامین نیرو برای دو جنگ هستیم، نیروی زمینی مستقر داریم، هواپیماهای ما بر فراز غزه در حرکت هستند بنابراین در واقع در آنجا درگیر جنگ شدیم و مطمئن نیستیم که در تایوان چه اتفاقی رخ خواهد داد. نیوزویک در پایان گزارش خود نوشت نوشت ارتش آمریکا همچنین با سطح بالایی از ناتوانی برای خدمت در میان جمعیت عمومی این کشور مواجه است: ارزیابی‌ها نشان می‌دهد که از سال ۲۰۲۰میلادی ۷۷ درصد از افراد ۱۷ تا ۲۴ ساله به دلایل پزشکی، مصرف مواد مخدر یا سوابق کیفری فاقد صلاحیت خدمت در ارتش بودند.
اعتراض به موضع دولت بایدن در جنگ غزه
خبر دیگر از آمریکا این که بیش از هزار تن از مقامات رسمی در آژانس بین‌المللی توسعه آمریکا در نامه‌ای سرگشاده خواستار برقراری آتش‌بس در غزه شدند. به گزارش «رویترز» این نامه آخرین نشانه از نارضایتی کارمندان دولت آمریکا از حمایت‌های گسترده جو بایدن از رژیِم صهیونیستی است.
به گزارش فارس به نقل از رویترز در این نامه آمده است: ما از نقض بی‌شمار قوانین بین‌المللی که هدفشان حفاظت از غیرنظامیان، پرسنل پزشکی و رسانه‌ها و همچنین مدارس، بیمارستان و مساجد است، نگران و ناامید هستیم. ما معتقدیم تنها در صورتی می‌توان از تلفات فاجعه‌بار بیشتر در مورد جان انسان‌ها جلوگیری کرد که دولت ایالات‌متحده خواستار آتش‌بس فوری در غزه شود. بر اساس این گزارش اگرچه نام امضا‌کنندگان در این نامه نوشته نشده است با این حال این نامه نشان می‌دهد که از سوی مقامات بسیاری از دفاتر آژانس در واشنگتن و مقامات فعال این آژانس در سراسر جهان امضا شده است. سخنگوی آژانس بین‌المللی توسعه آمریکا از اقدام کارکنان آژانس در این زمینه قدردانی کرده و گفته که از دیگر اقدامات مرتبط جهت حمایت از غزه استقبال می‌کند.پیشتر نیز در همین رابطه، ۵۰۰ نفر از کسانی که در سال ۲۰۲۰ در کارزار انتخاباتی بایدن کار می‌کردند در نامه‌ای که از سوی رویترز منتشر شده، از رئیس‌جمهور آمریکا خواستند تا برای برقراری آتش‌بس فوری وارد عمل شود. همان‌طور که کارکنان کنگره نیز هفته گذشته این درخواست را در مقابل ساختمان کنگره عنوان کردند.