کد خبر: ۲۷۶۸۶۳
تاریخ انتشار : ۱۹ آبان ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۲

عامل شهادت مأمور پلیس آگاهی ساوجبلاغ به هلاکت رسید

 
 
 
فرمانده انتظامی استان البرز از هلاکت قاتل شهید «محمدرضا کوشکی» در عملیات کارآگاهان پلیس آگاهی خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری پلیس، سردار حمید هداوند گفت: به‌دنبال شهادت شهید محمدرضا کوشکی از مأموران پلیس آگاهی شهرستان ساوجبلاغ در نهم آبان‌ماه جاری در درگیری با یک سارق مسلح، دستگیری قاتل این شهید والامقام در دستورکار پلیس قرار گرفت.
هداوند افزود: پس از شناسایی هویت قاتل، با انجام اقدامات اطلاعاتی و پلیسی گسترده مخفیگاه قاتل در حوالی جاده چالوس شناسایی و بامداد پنج‌شنبه چند اکیپ از کارآگاهان پلیس آگاهی استان و شهرستان ساوجبلاغ به محل موردنظر اعزام شدند. وی بیان داشت: پس از استقرار پلیس در محل اختفای قاتل، با توجه به نوع مأموریت و مسلح بودن این متهم، پلیس چندین مرتبه با فرد موردنظر مذاکره نمود که این قاتل خطرناک به هشدار‌های مأموران توجهی نکرد و به صورت مستقیم با اسلحه گرم اقدام به تیراندازی نمود که طی آتش متقابل به هلاکت ‌رسید.
فرمانده انتظامی استان البرز ادامه داد: از ابتدای آغاز عملیات شناسایی و دستگیری این متهم، تاکنون ۱۶ نفر از مرتبطان و همدستان قاتل که در این اقدامات مجرمانه مشارکت داشته‌اند، توسط پلیس آگاهی شناسایی و دستگیر شده‌اند.