کد خبر: ۲۷۳۲۸۸
تاریخ انتشار : ۲۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۰
در آستانه افتتاح در مهرماه

تست گرم قطعه شمال‌غرب خط ۶ مترو تهران انجام شد

 

بامداد روز سه شنبه تست گرم قطعه شمال‌غرب خط ۶ متروی تهران انجام شد.
به گزارش پایگاه خبری شهر، تست گرم ۵/۵ کیلومتر مسیر تونلی در خط ۶ مترو تهران از ایستگاه شهید ستاری تا ایستگاه کوهسار
(پیش نیاز افتتاح سه ایستگاه شهران، شهرزیبا و کوهسار در مهرماه)، بامداد سه‌شنبه ۲8 شهریور ماه ۱۴۰۲ برگزار شد.
مجری خط ۶ مترو در این باره گفت: خط ۶ مترو دارای ۲۷ ایستگاه است و تا الان ۱۷ ایستگاه به بهره‌برداری رسیده است. تست گرم امشب (سه‌شنبه) محدود به حدود ۶ کیلومتر شمالی این خط از ایستگاه شهید ستاری تا کوهسار است. با توجه به برنامه‌ریزی انجام گرفته در مهرماه، این مسیر ۶ کیلومتری که شامل ایستگاه‌‌های شهرزیبا، شهران و کوهسار می‌شود را به بهره‌برداری می‌رسانیم.
عباس فتحعلی‌پور افزود: خط ۶ از ایستگاه دولت‌آباد آغاز و تا ایستگاه کوهسار به طول ۳۲ کیلومتر به طول می‌انجامد. در ادامه نیز در نیمه دوم سال دو ایستگاه شهدای کن و آیت‌اله کاشانی را تقدیم مردم می‌کنیم.
وی با تاکید بر اینکه ۴ ایستگاه میانی خط ۶ یعنی نجات‌اللهی، بهار شیراز، سرباز و میدان خراسان را نیز برنامه‌ریزی می‌کنیم تا نیمه دوم سال تحویل شهروندان تهرانی کنیم، تاکید کرد: ایستگاه ۱۷ شهریور که با خط ۷ تلاقی دارد نیز در نیمه دوم سال به بهره‌برداری می‌رسد.
فتحعلی‌پور اظهار داشت: تست گرم، یک نوع آزمایش خط است که با توجه به قطاری که داریم، مسیر تردد، برق‌رسانی و ریل سوم را بررسی می‌کنیم. معمولا چون خط گرم است، بایستی برق قطع بشود و بعد مسیر جدید را برق‌دار کنیم و مسیر را با قطاری که برق دارد راه بیندازیم.

captcha