kayhan.ir

کد خبر: ۲۷۳۰۰۵
تاریخ انتشار : ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۲:۵۱
نگاهی به دیروزنامه‌های زنجیره‌ای

نسبت ناروا به حضرت سیدالشهدا (ع) و اصحابش توسط مدعیان اصلاحات

 
 
 
سرویس سیاسی ـ
روزنامه اعتماد در شماره روز سه‌شنبه در یادداشتی وقیحانه به قلم وزیر ارشاد دولت موسوم به اصلاحات آورده است: «به ‌هر حال، تصور اينكه حسين سيدالشهدا(ع) به دست كساني كشته شد كه پايبند نماز و مسجد و مناسك ديني نبودند، با داده‌هاي تاريخي سازگار نيست؛ بلكه برعكس قتل حسين سيدالشهدا(ع) و اصحاب و يارانش و به ‌اسارت‌گرفتن زنان و فرزندانش و بعدها، به ‌قتل‌ رساندن پيروانش به بهانه يا انگيزه ديني و دينداري صورت گرفت... اين در حالي است كه اصحاب عاشورا به مناسك و اعمال ديني همچون نماز و پوشش و عمل طرف مقابل نمي‌پرداخت و برعكس، اگر كسي متهم به نامسلماني و بي‌ديني بود، حسين سيدالشهدا(ع) بود.»
درباره ادعای شرم‌آور و مغلطه گستاخانه فوق باید گفت؛ ما با جریانی رو‌به‌رو هستیم که به طرز آشکار قیام امام حسین(ع) را تحریف می‌کند. در حالی که هدف قیام حضرت اباعبدالله(ع) اصلاح انحرافاتی بود که در جامعه اسلامی رخ داده بود، این طیف مدعی است که ایشان و یارانشان کاری به مناسك و اعمال ديني طرف مقابل نداشته است و با این مغلطه تقلای پایمال کردن امر به معروف و نهی از منکر را دارد. اگر امام حسین(ع) و یارانشان بی‌تفاوت بودند، چرا تا آخرین قطره خون در راه اصلاح جامعه و بقای دین جنگیدند و مقاومت کردند؟
مدعیان اصلاحات وقتی می‌بینند نمی‌توانند شبیه ائمه معصومین(ع) عمل کنند و درست در مقابل سیره ائمه(ع) عمل کرده‌اند، سعی در شبیه نشان دادن ائمه هدی(ع) به خود می‌کنند. روزی درس مذاکره از قیام عاشورا می‌گیرند و روزی دیگر متدینین جامعه و کسانی را که امر به معروف و نهی از منکر می‌کنند، اموی می‌خوانند. آنها به این دلیل که خودشان تهی و التقاطی هستند به قیام حسینی و حضرت امام حسین(ع) تهمت ناروا می‌زنند.
این وضعیت طیفی است که در سال 88 عزای امام حسین(ع) را هتک حرمت کردند، برای قدرت گرفتن و جذب هوادار هر اقدام ضد اخلاقی را مباح می‌شمردند، مدعی امکان نقد پیامبر(ص) بودند، غرق در زندگی ‌اشرافی و تجمل‌گرایی هستند، بیت‌المال مسلمین را هدر داده و نماد باندبازی و رانت‌خواری و خویشاوندسالاری هستند و افراد ناصالح و نااهل به پست‌های مدیریتی گماشتند.
افزون بر این، مدعیان اعتدال و اصلاحات پایه‌گذار بسیاری از مفاسد اقتصادی، تعطیلی کارگاه‌ها و کارخانه‌ها، بیکاری کارگران و ضربه به معیشت مردم بودند. فساد بزرگ 15 هزار میلیاردی در «صندوق ذخیره فرهنگیان»، برادر و دستیار روحانی، برادر معاون اول روحانی (جهانگیری)، داماد و دختر و پسر چند وزیر در دولت برجام و دیگر هیچ، حیف و میل 18 میلیارد دلار ارز به همراه واگذاری نامشروع و توأم با زدوبند برخی کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی بزرگ دولتی (ماشین‌‌سازی تبریز، آلومینیوم المهدی، ‌نیشکر هفت‌تپه، کشت و صنعت مغان و...) در دولت اصلاح‌طلبان اتفاق افتاد و قوه قضائیه با وجود کارشکنی و تهدیدهای امثال روحانی و دیگران، پای مفسدان کلان را به دادگاه کشاند.
تحقیرکنندگان ملت ژست نگرانی برای مشارکت مردم گرفتند!
روزنامه شرق دیروز نوشت: «آقای رئیسی در سفر اخیر خود به خراسان جنوبی و در جمع‌های مختلف نیز بسـیار از «مردم» سـخن گفت؛ سـخنانی که به نظر هرچه بیشتر تکرار می‌شود، همدلی کمتری را در همین «مردم» برمی‌انگیزد. چرا؟! شـاید مشکل در نحوه ارتباط و مواجهه دولت با همین «مردم» اسـت. در همین سـفر خراسان جنوبی، آقای رئیسی در جمعی گفت: «اگر کسانی فکر می‌کنند که بنده از تریبون‌های مختلف مشـکلات را به جامعه منتقل خواهم کرد، هرگز چنین کاری نخواهم کرد. ما آماده‌ایم که مشکلات را حل کنیم...» و در جمعی دیگر عنوان کرد: «دولت مردمی قائل به این است که امور باید به مردم واگذار شده و دولت صرفا به هدایت، حمایت و نظارت بپردازد» سـؤال این است که چگونه ممکن اسـت مردمی که از مسائل و مشـکلات بی‌خبرند؛ یعنی نه دولت این موارد را با آنان در میان می‌نهد و نه امکان و فضای لازم برای طرح این مسائل و مشکلات به منتقدان و مخالفان دولت داده می‌شود و گاه با آنان برخورد هم می‌شود، توان اداره امور کشور و قدرت حل مسائل و مشکلاتی را که نمی‌دانند چیست، داشته باشند؟!»
گفتنی است، سخن رئیس‌جمهور در دیدار خود با مردم خراسان جنوبی به این دلیل مطرح شد که دولت را مسئول حل مشکلات معرفی کند. این در حالی است که طیف مدعی اصلاحات ـ اعتدال پیشبرد امور کشور و خدمت‌رسانی به مردم را به دروغ معطل و منوط به رفع تحریم در ازای واگذاری توانمندی موشکی و نقش‌آفرینی ثبات‌زای منطقه‌ای ایران و الحاق ایران به کارگروه وابسته به آمریکا یعنی FATF جا زده بود و فرصت‌های شکوفایی و رونق اقتصادی را بر باد داد. رکوردهای تورمی برجای گذاشت و با وادادگی مقابل زیاده‌خواهی و عهدشکنی غرب، تحریم‌ها را دو برابر کرد. همچنین با سوءمدیریت عمدی اثرگذاری تحریم را بیشتر کرد و این تحقیرکنندگان ملت، امروز ژست نگرانی برای مشارکت مردم گرفته‌اند اما دولت مردمی بدون برجام و FATF دولت با تفکر و مدیریت جهادی و انقلابی، موفق به واردات گسترده واکسن و مهار کرونا، گسترش چتر دیپلماسی و سیاست خارجی پویا، عضویت ایران در پیمان ‌‌شانگهای، انعقاد قرارداد سوآپ گازی با ترکمنستان و آذربایجان، آغاز اجرای سند همکاری ۲۵ ساله میان ایران و چین، پیگیری همکاری بلندمدت با روسیه، رشد صادرات به همسایگان، افزایش صادرات نفت و رشد متوسط ماهانه صادرات غیرنفتی نسبت به میانگین هشت سال عملکرد دولت روحانی در پنج ماه نخست فعالیت دولت سیزدهم، صادرات سوخت، قراردادهای جدید با ترکیه و پاکستان و عراق، احیای کارخانه‌های تعطیل شده، حمایت از تولیدکنندگان داخلی و دستور محدود کردن واردات دارای مشابه داخلی، اجرای طرح جهش تولید مسکن، مبارزه با فساد و بستن گلوگاه‌های فساد، بازگرداندن تدریجی دلارهای بلوکه شده، حل مشکل قطع پی‌در‌پی برق، فراهم آوردن مقدمات عضویت ایران در سازمان بریکس، توافق با عربستان، قرارداد همکاری با ‌اندونزی، ارسال ماهواره به فضا و رونمایی از موشک‌های خرمشهر 4، فتاح و... شده است و مدعیان اصلاحات حاضر به اعتراف به این واقعیت نیستند.