kayhan.ir

کد خبر: ۲۷۱۵۹
تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۳۹۳ - ۲۰:۴۳

تظاهرات گسترده در انگلیس این بار علیه شرایط سخت معیشتی

همزمان با تظاهرات گسترده مردم انگلیس علیه برده‌داری ده‌ها هزار نفر از مردم این کشور در اعتراض به پایین بودن دستمزدها، در لندن و برخی دیگر از شهرها تظاهرات کردند.


ده‌ها هزار نفر از مردم انگلیس عصر روز شنبه با ریختن به خیابان‌ها در لندن و سایر شهرهای این کشور خواستار پایان برنامه‌های ریاضتی دولت و افزایش حقوق‌ها شدند.
این تظاهرات از سوی کنگره اتحادیه کارگری انگلیس و با شعار «انگلیسی‌ها نیاز به حقوق بیشتر دارند»، برگزار شد.
 معترضان دست نوشته‌هايي در محکوميت جنگ‌افروزي و سياست رياضت اقتصادي دولت در دست داشتند و  با سردادن شعارهايي از دولت ديويد کامرون خواستند به جاي کاهش بودجه و خدمات عمومي،‌ هزينه‌هاي جنگ‌طلبي را کاهش دهد.
تظاهرات روز شنبه بدنبال اعتصاب تاریخی حدود 400هزار نفر از کارکنان بخش بهداشت و درمان انگلیس در روز دوشنبه گذشته به دلیل مخالفت دولت این کشور با افزایش دستمزدها، صورت گرفت و بیش از 200 گروه مدنی و کارگری از تظاهرات گسترده مردم انگلیس در روز شنبه حمایت کرده بودند.
اتحادیه کارگری انگلیس اعلام کرده است از سال 2008 تاکنون حقوق کارگران از خط فقر پایین‌تر بوده است و باید حقوق‌ها افزایش پیدا کند.
دولت محافظه‌کار- لیبرال، دیوید کامرون از زمان روی کار آمدنش در سال 2010 میلادی اگرچه کسری بودجه این کشور را به واسطه درپیش گرفتن یک اقتصاد ریاضتی کاهش داده، اما بخشی از این دستاورد ناشی از کاهش هزینه خدمات عمومی بوده است. به گفته اتحادیه‌های کارگری با وجود اینکه تورم در انگلیس از سال 2011 میلادی رو به افزایش بوده، پرداخت‌های بخش بهداشت و درمان حدود 12 درصد کاهش یافته است.
همزمان با افزایش اعتراضات علیه برنامه‌های ریاضت اقتصادی در انگلیس، ایتالیا، اسپانیا و یونان روزنامه «فرانکفورتر روند شای» آلمان با اشاره به اینکه بر اساس آمارها اقتصاد آلمان و منطقه یورو رو به وخامت بوده و هیچ بهبودی برای سال 2015 دیده نمی‌شود نوشت  سیاست حل بحران آلمان منطقه یورو را به چالش کشانده است.
آلمان و شخص «مرکل» صدر اعظم این کشور به‌عنوان مهندس «سیاست‌های ریاضتی» شناخته می‌شوند که سایر کشورهای اروپایی نیز مجبور به استفاده از آنها هستند.
این روزنامه آلمانی در بخش دیگری از این مطلب به کسری‌ها و کمبودها در سیاست اصلاحات ساختاری مد نظر آلمان اشاره کرده و نوشت: «علاوه بر این کاهش دستمزدها قدرت خرید مصرف‌کنندگان را کاهش داده و مصرف داخلی را تضعیف کرده است.»