# پرسه ـ در ـ فضای ـ مجـازی
یادمان نخواهد رفت
مصطفی رضایی با اشاره به سالگرد دریافت حکم تنفیذ ریاستجمهوری دولت سیزدهم نوشت: «سید ابراهیم رئیسی در ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ دو آوار سنگین از حسن روحانی به ارث برد: ۱. وخیمترین شرایط اقتصادی کشور بعد از انقلاب(تورم، بدهی دولت، مسکن، خودرو، ارز و...) ۲. سنگینترین ضربه به امید و اعتماد مردم که فقط یک مورد آن ماجرای بنزین و آبان ۹۸ بود. یادمان نرفته و نخواهد رفت...»
حواله همهچیز به برجام!
علی فرحزادی: «حالا که از شر این برنامههای قطعی برق و خاموشیها خلاص شدیم، یادمون نره روحانی علاوهبر آب خوردن مردم، تولید برق رو هم به برجام گره زده بود!»
تابستانهای روحانی
کاربری نوشت: «در تابستانهای دوران روحانی، هم برق صنایع قطع میشد و هم برق منازل؛ افزایش تولید برق هم وجود نداشت؛ حتی برای خانهها جدول قطعی میدادند و آن نیز رعایت نمیشد؛ امروز اما در بخش خانگی قطعی وجود ندارد، و برق صنایع مدیریت میشود. در این دولت هم افزایش تولید برق بوده و هم افزایش مصرف آن!»
رئیسی مچکریم
کاربری هم نوشت: «ما خوزستانیها یه تشکر ویژه به آقای رئیسی بدهکاریم سه تا کولر توی خونه روشن هست و امسال حتی پنج دقیقه هم قطعی برق نداشتیم، در حالی که دو سال پیش، مثل همین الان و در اواخر دولت روحانی، بعضا تا ۸ ساعت قطعی همزمان آب و برق در دمای نزدیک به ۶۰ درجه رو شاهد بودیم! #خودتحقیر_نباشیم.»
ذوق نکن
کاربر دیگری نوشت: «در حالی که صدای آمریکا، به ایران بابت دو روز تعطیلی بهخاطر گرما و مصرف برق تیکه میندازه رسانههای داخل آمریکا از احتمال قطع برق برای دوسوم آمریکاییها در تابستان امسال و مرگ هزاران نفر صحبت میکنند.»
واقعیت رو بگید
عبدالله گنجی: «تکرار خبر پولهای بلوکهشده را مسخره میکنند. بدانید این پولها بعد از برجام بلوکه شد نه قبل آن. زنگنه وزیر سابق نفت در مصاحبه ۱۱ بهمن سال ۹۹ به این نکته اشاره میکند: ما در دوره تحریم طلبی نداریم، طلبهای نفتی برای دوره برجام است که در عراق، کره جنوبی، ژاپن و امارات مسدود مانده است.»
مهمترین محور کارنامه دولت سیزدهم
ابوذر گوهری مقدم: «مهمترین محور کارنامه دوساله دولت مردمی در سیاست خارجی، احیای تعادل در مناسبات بینالمللی است. تعادل به معنای توجه متناسب به همه بازیگران براساس مقدورات و محذورات کشور است. غربگرایی محض، در دولت سیزدهم جای خود را به تعاملات جدی با همسایگان و بازیگران نوظهور بینالمللی داده است.»
آش دهنسوز مهاجرت!
علی فرحزادی در مورد خبر بازگشت سه هزار نفر از نخبگان مقیم خارج کشور به ایران از سوی معاونت علمی ریاستجمهوری نوشت: «یکی از نامردیا در حق جمهوری اسلامی همین موضوع مهاجرت نخبگانه، وقتی میرن از همهجا جار میزنن اینارو نظام فراری داده ولی وقتی برمیگردن صدایی از کسی در نمیاد. نامردا حداقل بگین همینارو کشور مقصد فراری داده تا معلوم بشه مهاجرت همچین آش دهنسوزی نیست.»
اینم از نخستوزیر محبوب براندازا
محمدجواد محمدزاده: «جاستین ترودو نخستوزیر کانادا و همسرش از یکدیگر طلاق گرفتند. شاید بگویید این چه توئیت زرد و بیاهمیتی است؟ ولی واقعیتِ تلخ این است که خوشبختی و نایس بودن این آدم، سالها رویای برخی هموطنان ما بود. آن هم کسانی با پُزِ دانشگاهی. به امیدِ فرو ریختنِ هرچه بیشتر رویای «غربیِ نایس!»
چی شد پس؟!
کاربری نوشت: «سارا خادمالشريعه شطرنجباز که تو جمهوری اسلامی چندین مدال و عنوان بینالمللی بهدست آورد؛ بهخاطر اینکه معتقد بود حجاب محدودیت میاره از ایران رفت، تابعیت اسپانیایی گرفت و تو دور اول مسابقاتش برای اسپانیا به حریف باحجاب اندونزیایی خورد و با یک باخت از مسابقات حذف شد.»