کد خبر: ۲۷۰۰۷۹
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۹

8 واحد سیار معاینه فنی خودروهای سبک در تهران افتتاح شد

 
 
مدیرعامل ستاد مرکزی معاینه فنی خودروهای تهران از افتتاح هشت واحد سیار معاینه فنی خودروهای سبک خبر داد و گفت: این واحدها در مناطق 1، ۲، 4 و ۱۱ راه‌اندازی می‌شود.
به گزارش ایرنا، شادی مالکی روز شنبه در مراسم افتتاح هشت واحد سیار معاینه فنی خودروهای سبک شهر تهران اظهار داشت: در کلانشهرها استفاده از ناوگان حمل‌ونقل ضرورتی است که در کنار آن موضوعات بسیاری در زمینه آلودگی هوا و تصادفات مطرح می‌شود. در این بین، پایش مستمر خودروها به لحاظ آلایندگی و عوامل دخیل در تصادفات تاثیرگذار است.
مالکی با اشاره به ضرورت پایش خودروها، افزود: اینترنتی شدن مراکز و تغییر در نحوه پذیرش شهروندان از اقدامات بسیار مهم این حوزه است. اتمام صف‌های طولانی و کاهش معطلی شهروندان از دیگر اقداماتی است که با استقبال بسیار شهروندان مواجه شد. ایجاد تعمیرگاه اختصاصی بانوان برای ارائه خدمات شایسته به بانوان و فراهم‌سازی شرایط اشتغال برای بانوانی که در این حوزه فعال هستند نیز از جمله اقدامات مدیریت شهری جدید است.
وی یادآور شد: از سال ۹۸ تا بهمن سال گذشته هیچ‌گونه توسعه زیرساختی در شهر تهران نداشتیم و بعد از ۲ سال در بهمن گذشته به خطوط معاینه فنی اضافه شد و امروز هشت خط سیار به مراکز سیار معاینه فنی تهران اضافه می‌شود.
مدیرعامل ستاد مرکزی معاینه فنی خودروهای تهران تاکید کرد: در ۶ ماه دوم سال جاری نیز نسل جدید معاینه فنی که از درب منزل شهروندان انجام می‌شود، راه‌اندازی خواهد شد. از مشخصات این طرح، دسترسی شهروندان به مراکز معاینه فنی در سطح محلات، مدیریت زمان و تبدیل زمین‌های بلااستفاده که دارای معضلات اجتماعی هستند به واحدهای خدمت‌رسان است.
 کاهش ۴۰ درصدی ترافیک پایتخت
 با طرح شناور‌سازی
معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران نیز در این مراسم گفت: در موضوع مدیریت شهری مصوبه‌ای در مورد شناور‌سازی زمان بهره‌برداری از معابر داشتیم که هفته بعد گزارش آن اعلام می‌شود. با این طرح، حداقل تا ۴۰ درصد ترافیک مهر مهار خواهد شد؛ از این‌رو پیشنهادهایی از مرکز کنترل ترافیک ارائه شده و هفته بعد در کمیته‌های اختصاصی مطرح می‌شود.
جلال بهرامی افزود: در موضوع سرویس مدارس نیز طرحی آورده شده که خانواده‌ها تا آن‌جا که می‌توانند از حمل‌ونقل عمومی استفاده کنند و شهرداری هم حمل‌ونقل را به حداقل قیمت می‌رساند. اگر آموزش‌وپرورش طرح ساعت شناور مدارس را بپذیرد، ظرفیت ناوگان در صبح بازتر می‌شود.
 درخواست اصلاح قانون هوای پاک
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ نیز در آئین افتتاح هشت واحد سیار معاینه فنی خودروهای سبک شهر تهران گفت: اگر می‌خواهیم در قانون هوای پاک یا کشور برای آلودگی هوا چاره‌جویی کنیم باید تهران را متفاوت ببینیم. قانون هوای پاک برای همه شهرها قانون کلی قلمداد می‌شود. در حالی‌ که باید برای تهران با توجه به شرایط آن نگاه متفاوتی داشته باشیم.
سردار محمدحسین حمیدی ادامه داد: تعداد زیادی از خودروها معاینه فنی خود را خارج از تهران می‌گیرند و این در شرایطی است که می‌دانیم سختگیری‌ها در درون شهر تهران بیشتر است. لذا باید معاینه فنی تهران در کشور اجازه کار داشته باشد ولی بالعکس آن خیر و باید نگاه متفاوت در این زمینه حاکم شود.
وی افزود: همچنین نواقص قانون هوای پاک پس از چند سال عیان شده و نیاز است امروز نمایندگان مجلس و شورا نسبت به رفع این نواقص و اصلاح آنها اقدام کنند.