براساس گزارش تحقیق و تفحص، انحراف از ماموریتهای قانونی در اتاق بازرگانی قطعی است
مهدی عسگری در گفتوگو با خبرگزاری تسنیم، با اشاره به شناسایی تخلفات مختلف در بحث اتاق بازرگانی ایران، اظهار داشت: خرداد ماه سال گذشته درخواست تحقیق و تفحص از عملکرد اتاق ایران مطرح و با رای نمایندگان در صحن مجلس نیز تصویب شده است. هرچند جزئیات گزارش فعلا قابل انتشار نیست اما انحراف از ماموریتهای قانونی اتاق بازرگانی در کنار تخلفات و رانتخواریهای متعدد از نظر ما قطعی است.
نائب رئیس کمیسیون صنایع مجلس گفت: با نظر هیئت رئیسه، آقای پورابراهیمی؛ رئیس هیئت تحقیق و تفحص از عملکرد اتاق بازرگانی ایران شدند. انتظار ما از رئیس هیئت این است که بدون هرگونه جهتگیری و سوگیری خارجی و با دقت و صراحت مورد نظر مردم این اقدام نهایی و گزارش در صحن مجلس قرائت شود.
عضو هیئت تحقیق و تفحص از عملکرد اتاق بازرگانی ایران با اشاره به اینکه، مهلت نهایی تحقیق و تفحص در روزهای آتی به پایان میرسد، افزود: در حضور هیئت رئیسه گزارش تحقیق و تفحص، نهایی خواهد شد و بعد از تایید گزارش توسط هیئت تحقیق و تفحص، گزارش مذکور به صحن مجلس ارجاع خواهد شد.
گفتنی است، در سالهای اخیر گزارشهایی از تخلفات صورت گرفته در اتاق منتشر شده که شاید مهمترین آنها، خبرهایی درباره سرنوشت 1500 میلیارد تومان از بودجه اتاق بود که طی ماههای قبل خبرساز شد.
اما در حالی که خبرهای منتشر شده از عملکرد اتاق بازرگانی حکایت از تخلفات قابل تأمل دارد، ماجرای انتخاب رئیس جدید اتاق ایران هم در روزهای گذشته با حواشی همراه بوده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، روز یکشنبه هفته گذشته انتخابات هیئت رئیسه اتاق بازرگانی ایران با وجود حواشی جدی در مورد کاندیداهای اصلی برای حضور در ریاست و کرسی هیئت رئیسه برگزار شد که به انتخاب حسین سلاحورزی انجامید. البته خبرهای دیگری حاکی از این بود که حراست وزارت صمت صلاحیت سلاحورزی را برای پست ریاست اتاق بازرگانی ایران تأیید نکرده و در این باره مکاتبه رسمی هم صورت گرفته است اما او رئیس اتاق بازرگانی شد.
پُست و سمتی که در بسیاری از شوراهای عالی مهم نظام جمهوری اسلامی که تصمیمات مهم سیاستی در امور مختلف کشور میگیرد عضو است؛ از جمله شورای پول و اعتبار، شورای عالی بورس، شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی، هیئت واگذاری، شورای عالی مدیریت و برنامهریزی اقتصادی، شورای عالی اجرای سیاستهای کلی اصل 44 و چندین شورای مهم دیگر.
سلاحورزی در حالی بهعنوان رئیس جدید اتاق بازرگانی ایران انتخاب شد که در ماههای گذشته موضعگیریهای وی در فضای مجازی علیه مواضع رسمی جمهوری اسلامی و در راستای بلندگوهای تبلیغاتی دشمنان ایران یعنی آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی حواشی زیادی بههمراه داشته است. نمیشود همزمان عضو مهمترین شوراهای عالی تصمیمسازی برای جمهوری اسلامی بود و در راستای براندازان جمهوری اسلامی هم شعار داد.
عضویت در مهمترین شوراهای عالی کشور بهویژه در حوزه اقتصاد، موجب دسترسی به محرمانهترین اطلاعات سرّی نظام و مهمتر از آن تصمیمگیری برای مسائل حیاتی و حساس کشور میشود. در چنین شرایطی آیا میتوان به کسی که در راستای شعار براندازان جمهوری اسلامی یعنی آمریکا، انگلیس، رژیم صهیونیستی و رسانههای بیبیسی و ایران اینترنشنال قدم برداشته است اعتماد کرد؟