kayhan.ir

کد خبر: ۲۶۷۳۶۹
تاریخ انتشار : ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۸

پیام منفی انتخاب رئیس‌جدید اتاق بازرگانی برای تجارت ایران

 
 
 
حسین سلاح‌ورزی که در فتنه ۱۴۰۱ مواضعی در حمایت از براندازان داشته، رئیس ‌اتاق بازرگانی و عضو مهم‌ترین شوراهای عالی نظام شده است؛ اتفاقی که به‌نظر می‌رسد پیام خوبی برای اقتصاد ایران به‌همراه ندارد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، روز یکشنبه انتخابات هیئت‌رئیسه اتاق بازرگانی ایران با وجود حواشی جدی در مورد کاندیداهای اصلی برای حضور در ریاست و کرسی هیئت‌رئیسه برگزار شد که به انتخاب حسین سلاح ورزی انجامید. البته خبرهای دیگری حاکی از این بود که حراست وزارت صمت صلاحیت سلاح‌ورزی را برای پست ریاست اتاق بازرگانی ایران تأیید نکرده و دراین‌باره مکاتبه رسمی هم صورت گرفته است.
با همه این اوصاف، در انتخابات روز یکشنبه سلاح‌ورزی به‌عنوان رئیس‌اتاق بازرگانی ایران انتخاب شد، پُست و سمتی که در بسیاری از شوراهای عالی مهم نظام جمهوری اسلامی که تصمیمات مهم سیاستی در امور مختلف کشور می‌گیرد، عضو است، از جمله شورای پول و اعتبار، شورای‌عالی بورس، شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی، هیئت واگذاری، شورای‌عالی مدیریت و برنامه‌ریزی اقتصادی، شورای‌عالی اجرای سیاست‌های کلی اصل 44 و چندین شورای مهم دیگر.
ولی سلاح‌ورزی در حالی به‌عنوان رئیس‌جدید اتاق بازرگانی ایران انتخاب شد که در ماه‌های گذشته موضع‌گیری‌های وی در فضای مجازی علیه مواضع رسمی جمهوری اسلامی و در راستای بلندگوهای تبلیغاتی دشمنان ایران یعنی آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی حواشی زیادی به‌همراه داشته است، نمی‌شود همزمان هم عضو مهم‌ترین شوراهای عالی تصمیم‌‌سازی برای جمهوری اسلامی بود و هم در راستای براندازان جمهوری اسلامی شعار داد.
عضویت در مهم‌ترین شوراهای عالی کشور به‌ویژه در حوزه اقتصاد، یعنی دسترسی به محرمانه‌ترین اطلاعات سرّی نظام و مهم‌تر از آن تصمیم‌گیری برای مسائل حیاتی و حساس کشور، در چنین شرایطی آیا می‌توان به کسی که در راستای شعار براندازان جمهوری اسلامی یعنی آمریکا، انگلیس، رژیم صهیونیستی و رسانه‌های بی‌بی‌سی و ایران اینترنشنال قدم برداشته است، اعتماد کرد؟
حالا که آقای سلاح‌ورزی با وجود حواشی‌ای که در مورد تأیید صلاحیت وی مطرح شد، به‌عنوان رئیس‌اتاق ایران انتخاب شده است، بایستی در مورد این اظهارنظرها توضیح دهد که آیا همچنان بر مواضع براندازان جمهوری اسلامی پایبند است یا مواضع وی بر اساس ‌اشتباهات احساسی صورت گرفته و امروز از اظهارات دیروز خود پشیمان است.
نظر آقای سلاح‌ورزی در مورد اغتشاشات سال 1401 که خسارت زیادی در عرصه داخلی و بین‌المللی به کشور وارد کرد، چیست؟ در زمان حضور در ریاست اتاق بازرگانی این فرد نسبت به حواشی از این دست چه موضعی خواهد داشت؟ اگر آقای سلاح‌ورزی همچنان بر مواضع ضد جمهوری اسلامی خود اصرار دارد بایستی نهادهای امنیتی و نظارتی کشور برای جلوگیری از تشدید چالش‌ها در آینده، اقدام لازم را در دستور کار قرار دهند،
بر این اساس به رئیس ‌جدید اتاق بازرگانی هم پیشنهاد می‌شود هرچه سریع‌تر یا در مورد مواضع حاشیه‌برانگیز خود تجدیدنظر کند و رسماً عذرخواهی کند و یا از این سمت حساس برای بخش خصوصی و دولت استعفا کرد.