روایت رئیس شورای اطلاعرسانی دولت از جلسه آیتالله رئیسی با وزرای دولت روحانی
رئیس شورای اطلاعرسانی دولت ضمن بیان روایتی شگفتآور از جلسه آیتالله رئیسی با وزرای دولت روحانی، گفت: یک زمانی زبانبلدهای دنیا اعتراض داشتند که چرا موقع مذاکرات، سپاه موشک آزمایش میکند، اما حالا در شرایطی که سفارت ایران همزمان در عربستان بازگشایی میشود، رئیسجمهور در مراسمی شرکت میکند که موشک رونمایی شده میتواند در کمتر از 400ثانیه به تلآویو و حیفا برسد؛ این یعنی وقتی اقتدار داشته باشی، دنیا هم مجبور است زبان شما را یاد بگیرد.
سپهر خلجی، رئیس شورای اطلاعرسانی دولت در گفتوگو با روزنامه همشهری با اشاره به اینکه مجموعهای از اتفاقها که مربوط به نحوه مدیریت دولت قبل بود، باعث شد کشور عملا قفل شود، افزود: این را من نمیگویم، بلکه اسناد میگویند. برای اثبات عرایضم بخشی از اظهارات مسئولان ارشد دولت قبل را در نخستین جلسه هیئت دولت با آیتالله رئیسی عینا میگویم تا همه بدانند آیتالله رئیسی دولت را دقیقا در چه شرایطی تحویل گرفت و اظهارات مدیرانی که 8 سال ملت را با وعده مذاکره با آمریکا و رفع همه مشکلات در گرداب بلاها رها کردند، چه بود. البته امروز آنچه خود و لشکر رسانهای وابسته به آنان در رسانه میگویند، خلاف این اظهارات است و بهگونهای درباره 8 سال دولت قبل صحبت میکنند که گویی در مورد دستاوردهای دولت در یک سیاره دیگر صحبت میشود. به این جملات، خوب توجه کنید؛ این اظهارات مربوط به جلسه هیئت دولت در تاریخ چهارشنبه سوم مرداد1400 است:
آقای جهانگیری در همان جلسه صریحا میگوید: «... واقعا شرایط کشور دشوار است. ما تقریبا کمسابقهترین دوران 40سال انقلاب را داشتیم. با اینکه ما خب جنگ تحمیلی را هم داشتیم و همه ما توی مسائل بودیم، توی شرایطی که بههرحال با فشار خارجی، آمریکاییها و مسائل ما در منطقه، مسائل داخلی بسیار سخت شده بود. این شرایط کرونا، این شرایط خشکسالی، منابع کشور هم که ته کشیده، این هم شرایط دشوار بودجه، شرایط اقتصاد دشوار شده، هم شرایط اجتماعی و هم خارجی؛ بالاخره آقای رئیسی در چنین شرایطی مسئولیت اداره کشور را برعهده گرفتهاند.»
یا رزمحسینی، وزیر وقت صمت میگوید: «در برق صنایع، 60درصد شبها و 30درصد روزها برق هست. برق فولادمان هم 50درصد بعضی مواقع وصل است و بعضی مواقع قطع و الان تولیدمان کاهش داشته است.»
در ادامه اردکانیان، وزیر وقت نیرو میگوید: «جناب آقای رئیسی در جریان باشند که با توجه به کاهش نسبی دما، خوشبختانه فعلا امکان اینکه تولید برق را افزایش بدهیم فراهم شده؛ منتها این افزایش مرتب نیست؛ یعنی ما حتی 70درصد تا 80درصد هم در بعضی مواقع قطعی داشتیم...»
جهانگیری مجدد در همان جلسه میگوید: «بزرگترین مشکل پیش روی ما، که قبلا هم خدمتتان گزارش کردم، بحث انتقال نهادهها و تدارک ورود آن به کشور است. درخصوص سایر کالاهای اساسی هم مشکل تأمین ارز را داریم. از این 6میلیونو328هزار تنی که در بنادر وجود دارد و در اسکلهها و لنگرگاهها 984میلیون دلار یا نزدیک به یکمیلیارد دلار به ارز نیاز داریم. اینها کالاهایی است که ارز به آنها تخصیص داده نشده است.»
خاوازی، وزیر وقت جهاد کشاورزی صریحا اذعان میدارد: «برای گندم 1.2میلیارد دلار و برای روغن 1.1میلیارد دلار نیاز داریم؛ علاوهبر ارزی که مربوط به نهادههای دامی است و اگر بخواهیم آنرا ثابت نگه داریم، یک میلیارد دلار هم اینجا نیاز داریم.» وی خاطرنشان کرد: همین چند هفته قبل فرمودند این توفیقها در سیاست خارجی و سیاست همسایگی مرهون تلاشهای آیتالله رئیسی است (نقل به مضمون). خوب نتیجه آن را هم در این نزدیک 2سال همه میبینند و میتوانند قضاوت کنند کدام منطق زبان دنیا را بلد بود و کدام منطق توان دفاع از منافع ملت را داشت. البته یقینا درحوزه مسائل اقتصادی با مشکلاتی مواجه هستیم که بخشی از آن ناشی از ضعفها و کمکاریها و بخشی از آن هم ناشی از فتنه اغتشاشات است که با هدف توقف کشور و مسدود کردن مسیر پیشرفت صورت گرفت که البته خسارتی که به کشور، اقتصاد و معیشت مردم وارد شد، به یاری خدا با کار مضاعف و تلاش شبانهروزی دولت حتما باید جبران شود.
وقتی اقتدار داشته باشی
دنیا مجبور است زبان شما را یاد بگیرد
خلجی با بیان اینکه آقای رئیسی حقیقتا طبق وعدهای که داده بود، عمل کرد، بیان داشت: یک زمانی زبانبلدهای دنیا اعتراض داشتند که چرا موقع مذاکرات، سپاه موشک آزمایش میکند، اما حالا در شرایطی که سفارت ایران همزمان در عربستان بازگشایی میشود، رئیسجمهور در مراسمی شرکت میکند که موشک رونمایی شده میتواند در کمتر از 400ثانیه به تلآویو و حیفا برسد؛ این یعنی وقتی اقتدار داشته باشی، دنیا هم مجبور است زبان شما را یاد بگیرد.
رئیس شورای اطلاعرسانی دولت همچنین در این گفتوگو با اشاره به اینکه کشور در دوره اغتشاشات دچار خسارت بزرگی شد، خاطرنشان کرد: چندبار حضرت آقا اشاره فرمودند که دلیل این اغتشاشات طراحی دشمن برای ضربه زدن به مسیر پیشرفت کشور بود؛ یعنی اتاقهای فکر دشمن محاسبه کردند که هرجا جریان انقلاب حاکم شود، کشور در مسیر پیشرفت قرار میگیرد. وی افزون بر اینها، با بیان اینکه دولت قبل باید سالی یکمیلیون خودرو تحویل بازار میداد تا بازار متعادل شود که نداد، ادامه داد: براساس آخرین آمار، در سال1400 حداکثر خودروی تحویلی به بازار حدود 600هزار دستگاه بود که چون چند سال بود بازار با کاهش تولید مواجه بود، عملا خلأ ایجاد شده بود و کار افتاده بود دست دلالان. از همان ابتدا دولت تلاش کرد با افزایش تیراژ خودرو، بازار را متعادل کند. براین اساس در سال1401 تیراژ خودرو به یکمیلیونو400هزار دستگاه رسید. نکته مهم این بود که دولت قبل به بهانه تحریم مدعی بود امکان افزایش تیراژ را ندارد، اما در دولت مردمی این افزایش تیراژ محقق شد. هدفگذاری دولت برای سال1402 هم تیراژ یکمیلیونو700هزارتایی است؛ علاوهبر اینکه خارج کردن خودروهای مناطق آزاد از محدوده سرزمینی و همچنین واردات خودروهای خارجی هم در دستورکار قرار گرفت که در نتیجه مجموعهای از این تصمیمها، میبینید که بازار خودرو با شیب نزولی مواجه شده است. این یعنی گام بزرگ دولت به نفع مردم و البته به ضرر مافیای دلالان.
خلجی افزود: متأسفانه در حوزه مسکن هم با همین مشکل مواجهیم؛ یعنی بیعملی دولت در تأمین مسکن مردم در 8 سال دولت قبل و در نتیجه سرریز فشار تقاضا به بازار و افزایش قیمتها که واقعا سرسامآور است و فشار زیادی به جوانان و بهویژه طبقات ضعیف و مستأجرها تحمیل میکند. در این زمینه هم چند اقدام همزمان در دستورکار است، اما از برنامه عقبیم که باید با تلاش بیشتر وزارت مسکن جبران شود. واقعا وضعیت فعلی مسکن غصه بزرگی است که فقط با کار جهادی قابل حل است.