نقش آسیبرسانی دولت قبل به اعتماد عمومی در شایعات قیمت بنزین
به گزارش مهر، اگر بخواهیم منشأ شایعات پیرامون افزایش قیمت بنزین را جستوجو کنیم احتمالاً باید به روز جمعهای در آبان سال ۹۸ بازگردیم که قیمت بنزین بدون اطلاعرسانی قبلی به یکباره گران شد و این افزایش یکباره آنقدر تبعات منفی داشت که حتی رئیسجمهور وقت هم نمیخواست تبعات این افزایش قیمت شبانه را بپذیرد تا حدی که چند روز بعد اعلام کرد «من هم روز جمعه متوجه افزایش قیمت بنزین شدم.»
پیش از این افزایش قیمت، بارها وقتی اصحاب رسانه از مسئولان امر چه رئیس سازمان برنامه و بودجه و چه وزیر وقت نفت در مورد افزایش قیمت بنزین سوال میپرسیدند همگی این افزایش را تکذیب میکردند. اما مردم وقتی در آبانماه سال ۹۸ هنگامی که این تکذیبیههای پیدرپی با افزایش شبانه قیمت بنزین تکذیب شده است دیگر به گفته مسئولان دولت اعتماد نمیکنند و این مسئله موجب شده است که مردم نسبت به گفته مسئولان دولت بی اعتماد باشند.
این روزها نیز بحث کاهش سهمیه سوخت در کارتها مطرح شده که دلیلش افزایش قاچاق است. این بار رسانههای خارجی و معاند پا به عرصه خبرسازی نهادهاند و در خبرهای غیر واقع از افزایش قیمت بنزین خبر میدهند و عدهای نیز دنباله روی این خبرهای کذب شدهاند.
بهنظر میرسد رفتار مسئولان دولت سابق و همچنین جذابیت این خبر موجب شده است تا همچنان شایعه افزایش قیمت بنزین در بورس اخبار اقتصادی باشد اما مرور زمان موجب میشود تا دیگر مردم به این اخبار توجهی نکنند.
گفتنی است شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران در اطلاعیهای اعلام کرده است: هیچ تغییری در مقدار سهمیه بنزین کارتهای سوخت شخصی و قیمت بنزین در دستور کار نیست و همچنان سهمیه ماهانه با نرخ اول ۶۰ لیتر با قیمت یکهزار و ۵۰۰ تومان و سهمیه با نرخ دوم، ۱۵۰ لیتر با نرخ سههزار تومان در جایگاههای عرضه سوخت سراسر کشور قابل برداشت است.