زادروز شهید سلیمانی در تقویم رسمی کشور به نام «روز قهرمان ملی» نامگذاری شد
سید مجتبی محفوظی در مورد نامگذاری ۲۰ اسفندماه زادروز تولد «سردار شهید سلیمانی» به نام «روز قهرمان ملی» گفت: بنا به پیشنهاد فراکسیون فرهنگ عمومی مجلس شورای اسلامی، دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی کشور در جلسه ۷۹۶ این شورا، ۲۰ اسفند همزمان با زادروز «شهید حاج قاسم سلیمانی» در سال ۱۳۳۵ را با عنوان «روز قهرمان ملی» برای درج در متن تقویم رسمی کشور به تصویب رساند.
به گزارش فارس، رئیسفراکسیون فرهنگ عمومی مجلس شورای اسلامی بیان داشت: رهبر معظم انقلاب پیام تبریک و تسلیت شهادت حاج قاسم را خطاب به یک ملت صادر کردند و فرمودند «ملت عزیز ایران! سردار بزرگ و پر افتخار اسلام آسمانی شد». یعنی حاج قاسم متعلق به یک ملت و یک «قهرمان ملی» بود. چنانکه رهبری معظم انقلاب اذعان فرمودند؛ هر چیزی که یاد شهیدِ عزیزِ ما را برجسته کند، چشمنواز و دلنواز است. یاد او را اگرچه خداوند در اوج برجستگی قرار داد و بدینگونه پاداش دنیایی اخلاص و عمل صالحش را به او هدیه کرد، ولی ما هم هر کدام وظیفهای داریم. رئیسکمیته میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مجلس شورای اسلامی با عنوان اینکه مفاخر ملی مایه غرور و احساس خودباوری در هر ملتی است، گفت: سرمایه ملی یک جامعه فقط در و دیوار یک ساختمانی که اسمش میراث فرهنگی است، نیست بلکه سرمایه ملی یک جامعه همان نیروهای انسانی است که آنها را به عنوان مفاخر ملی میشناسیم.
وی یادآور شد: شهید سلیمانی به عنوان قهرمان فراجناحی توانست همه سلایق را در مسیر درست راهنمایی کرده و با خود همراه کند. به همین دلیل ما ایشان را قهرمان ملی مینامیم که هنر همراه بودن و همراه کردن اکثریت سلایق برای تامین منافع ملی را داشت.
رئیسفراکسیون فرهنگ عمومی مجلس شورای اسلامی با یادآوری فرمایش اخیر رهبری مبنی بر «ضرورت همافزایی دولت و مجلس در اقدامات ملی و بینالمللی» که در جریان دیدار سوم خرداد ۱۴۰۲ نمایندگان پس از اجلاسیه چهارم در حسینیه امام خمینی(ره) مورد تاکید قرار گرفت، افزود: این اقدام ارزشمند را که در سایه همافزایی مجلس انقلابی و دولت مردمی به وقوع پیوست، به مقام معظم رهبری و ملت بزرگوار ایران اسلامی و رهروان جبهه مقاومت تبریک و تهنیت میگویم. محفوظی اذعان کرد: شهید سلیمانی، هم در زمان زنده بودن و هم شهادتش استکبار را شکست داد.
گفتنی است، خبرگزاری فارس رسماً طی نامهای به رئیسشورای فرهنگ عمومی درخواست رسمی خود را به نیابت از امضاءکنندگان این پویش برای بررسی ارائه کرد و حتی دو روز تشییع حاج قاسم در تهران (۱۶ دی) یا روز تولد وی (۲۰ اسفند) را نیز بهعنوان گزینههای جایگزین برای نامگذاری با این عنوان پیشنهاد داد.