اکران پشتپرده آشوبهای 1401 برای جامعه هنری(اخبار ادبی و هنری)
به گزارش ایرنا، وزارت اطلاعات چندی است نمایشگاه «روایت میدان» را برپا کرد تا برخی اسناد و مدارک مربوط به اقدامات دشمنان، گروهکهای تروریستی و نهادهای وابسته به سرویس اطلاعاتی بیگانه طی اغتشاشات پاییز ۱۴۰۱ به نمایش گذاشته شود.
این نمایشگاه که در هفته پایانی خود روزهای شلوغی را سپری میکند میزبان چهرههای مختلفی است. از جمله هنرمندان، تهیهکنندگان و کارگردانان زیادی در این نمایشگاه حاضر شدند که طبق گفته خودشان پشتپرده اتفاقات اخیر برای آنها اکران شد و ایدههای جذابی در ذهنشان شکل گرفت.
محمدرضا شفیعی تهیهکننده سینما و تلویزیون که از مهمترین آثار او میتوان به سریال وضعیت سفید، فاصلهها و نوار زرد اشاره کرد، در جریان بازدید از نمایشگاه روایت میدان گفت: در این جنگ ترکیبی که این روزها زیاد از آن صحبت میشود، «غفلت» را میتوان از مهمترین عناصر آن دانست که از موضوعات مختلفی هم نشأت میگیرد. گاهی معترضین بهدنبال القا کردن افکاری هستند تا مردم را در تصمیماتگیری دچار خطا و اشتباه کنند.
او در سخنان خود به نکتهای اشاره کرد که در حوادث اخیر در کشور نمونههای آن را کم ندیدهایم؛ بازیگران و بهاصطلاح روشنفکرانی که با توجه به دسترسیها و مقبولیتهایی که در جامعه دارند، مورد هدف دشمن قرار میگیرند تا بتوانند جریان فکری ولو اندک را با خود همراه کنند.
شفیعی با بیان اینکه باید برای چنین موضوعات مهمی وقت بیشتری گذاشت و مقطعی به این امر نگاه نکرد، گفت: یکی از کارهایی که عناصر رسانهای معاند آن را انجام میدهند، از مقبولیت و محبوبیت انداختن رسانههای داخلی است. این بخش خلأ کارهای رسانهای است و باید آسیبشناسی جدی نسبت به آن داشت.
همچنین مهدی فرجی، تهیهکننده سریال «نون خ» در جمع تهیهکنندگانی که به نمایشگاه روایت میدان سری زده بودند حضور داشت و این نمایشگاه را برای افزایش دانش و آگاهی مردم عزیز بسیار موثر دانست و گفت: نمایشگاه روایت میدان اطلاعات موثقی را در اختیار مردم قرار میدهد.
این تهیهکننده تلویزیون پس از بازدید از ۱۸ غرفه نمایشگاه، مهمترین بخش نمایشگاه روایت میدان را قسمت نفوذ برشمرد و به این نکته اشاره کرد که دشمن تلاش میکند بهواسطه مهرههای نفوذی خود مشکل جدی برای مردم به وجود آورد و مسیر رشد کشور را متوقف کند.
این تهیهکننده تلویزیونی عملکرد جامعه هنری در امر جهاد تبیین را اینگونه روایت کرد: بخش هنر در رابطه با جهاد تبیین کمکاری نکرده، مستند و فیلم و برنامههای مختلفی ساخته شده ولی اینها کافی نیست، زیرا هنر اثرگذاری زیادی در جامعه دارد.
سعید ابوطالب، کارگردان نیز برگزاری این نمایشگاه را به فال نیک گرفت و با عمیق و جذاب خواندن آن، گفت: از نقاط مثبت این نمایشگاه این است که راویان هر غرفه به موضوعات مسلط هستند و مفاهیم را کامل به بازدیدکنندهها منتقل میکنند.
وی با بیان اینکه از این نمایشگاه ایدههای زیادی گرفته است، گفت: به اتفاق اعضای کانون تهیه کنندگان رسانههای دیداری از غرفههای مختلف این نمایشگاه بازدید کردیم و در حین بازدید از غرفههای مختلف به همراه دوستم سهیل کریمی چند ایده به ذهنمان رسید و قرار شد مستند بسازیم.