چمران در نشست خبری عنوان کرد
سهم 45 درصدی حملونقل در بودجه 1402 شهرداری تهران
رئیسشورای اسلامی شهر تهران با اشاره به سهم
45 درصدی توسعه حملونقل در بودجه 1402 شهرداری تهران از اولویت دو مبنای توسعه حملونقل و رفع آلودگی هوا در تدوین بودجه خبر داد.
به گزارش کیهان، مهدی چمران در نشست خبری دیروز با موضوع بودجه 1402 شهرداری تهران با اعلام اینکه پیش از بودجه، برنامه چهارساله توسعه شهرداری تهران بررسی شد، تاکید کرد: چند مسئله و مشکل اساسی شهر احصا و بر اساس آن برنامه چهارساله شهر تدوین شد؛ برشی از این چهار سال نیز در برش بودجه سال ۱۴۰۲ دیده شده است.
چمران با بیان اینکه ۷۸ هزار میلیارد تومان از سوی شهرداری برای بودجه سال آینده پیشنهاد شد، تأکید کرد: حرکتی انجام شد تا بتوان تحرکی را در سال آینده در شهر تهران ایجاد کرد و برنامهها با امسال تمایز داشته باشد.
وی با بیان اینکه ۱۷ هزار میلیارد تومان بودجه برای حملونقل پیشبینی شده بود، افزود: علاوهبر این ۱۰ هزار میلیارد تومان نیز اضافه شد و رقم بودجه معاونت حملونقل شهرداری تهران به ۲۷ هزار میلیارد تومان رسید و ۴۵ درصد از بودجه شهرداری را به خود اختصاص داد.
رئیسشورای شهر تهران بیان داشت: بیشترین رقم از بودجه حملونقل به خرید اتوبوس اختصاص خواهد یافت، در بخش مترو نیز قرارداد خرید ۶۳۰ واگن منعقد و از سال ۹۶ تاکنون پیش پرداخت انجام نشده بود که اعلام شده توافقات لازم صورت گرفته و به محض اینکه پیش پرداخت انجام شود واگنها تولید و مابقی اقدامات همچون مونتاژ در تهران انجام خواهد شد که حداقل ۱۸ ماه زمان خواهد برد.
نقش تسهیلگری مدیریت شهری در تولید مسکن
چمران در پاسخ به سؤال کیهان درباره وضعیت تولید مسکن در تهران به همت شهرداری و تخصیص بودجه برای این امر اظهار داشت: شورای شهر برای تسهیلگری ساخت مسکن بودجه تعیین میکند. ضمن اینکه باید توجه داشت شهرداری توانی برای ساخت مسکن به تنهایی ندارد و حتی وزارت راه و شهرسازی هم به تنهایی برای ساخت مسکن اقدام نمیکند.
وی در مورد تولید مسکن در تهران گفت: شهرداری میتواند شریک شود، به سازمانهای دیگر زمین اختصاص دهد که یکی بسازد و سازمان دیگری نازک کاریهای آن را انجام دهد و نهایتاً هم به میزان سهمی که دارند، بفروشند یا واگذار کنند که این کار را شهرداری انجام میدهد.
رئیسشورای شهر تهران تأکید کرد: در برنامههای شهرداری تهران قرارگاه مسکن وجود دارد که در آن فعال و موفق بوده است، چند پروژه خیلی خوب نیز انجام داده و میتواند یک بافت فرسوده را ازبین ببرند، فضای سبز ایجاد کنند و بهجای آن نزدیک محل مورد اشاره، به صورت مشارکتی مجموعه مسکونی بسازند که مردم بتوانند جایگزین بشوند و استفاده کنند، البته در جایگزینی باید مبالغی هم پرداخت کنند که مربوط به قراردادهای خودشان است.