تمام امور فنی آزاد و فرنگی به اهل فن سپرده شد
استفاده همزمان از بنا و فلاح در کشتی پایتخت تهران دوباره به روزهای خوب خود بازمیگردد؟!
با حضور محمد بنا و اکبر فلاح در کشتی تهران، بسیاری از علاقه مندان به رشته اول ورزش کشورمان امیدوار هستند که کشتی پایتخت به روزهای اوج خود بازگردد.
سرویس ورزشی-
انتخابات ریاست هیئت کشتی تهران سهشنبه هفته گذشته در سالن جلسات اداره کل ورزش و جوانان استان تهران برگزار و قاسم علی عسگری با 23 رای از 24 رای به عنوان رئیسجدید هیئت کشتی استان تهران انتخاب شد. د ر شرایطی که قرار بود رأیگیری میان حسن یاری نیا و قاسم علی عسگری 2 کاندیدای ریاست هیئت کشتی تهران انجام شود، یاری نیا پیش از شروع رأیگیری انصراف داد تا رأیگیری تنها با یک کاندیدا انجام شود.
پس از برگزاری این انتخابات علیرضا دبیر رئیسفدراسیون از اهمیت کشتی تهران گفت و یادآور شد: «علی عسگری رئیسدفتر من بوده و من یکی از نیروهای اصلی ام را برای هیئت تهران فرستادم که همین امر نشاندهنده اهمیت کشتی تهران است. اعتقاد دارم تهران موتور محرک کشتی کشور است و وقتی کشتی تهران راه بیفتد کشتی ایران به حرکت درمیآید. زمان ما هم که وقتی حاج آقا طالقانی کشتی تهران را راهانداخت کشتی کل کشور به حرکت درآمد.»
استفاده از بنا و فلاح در کشتی تهران
حالا پس از گذشت کمتر از یک هفته از برگزاری انتخابات هیئت کشتی تهران، خبرهای خوبی از کشتی پایتخت به گوش میرسد. گویا رئیسجدید هیئت کشتی تهران توانسته است محمد بنا سرمربی پیشین تیم ملی فرنگی و بعد از او اکبر فلاح منتقد فدراسیون را راضی به همکاری با کشتی پایتخت کند.
هیئت کشتی تهران درباره همکاری با محمد بنا نوشت«این مربی گرانقدر که همواره نسبت به کشتی عشق خاصی داشته اینبار و برای احیای کشتی فرنگی تهران و توابع وارد میدان شده تا دین خود را بار دیگر به کشتی کشور ادا کند. بر این اساس طی حکمی از سوی قاسم علی عسگری رئیسهیئت کشتی استان تهران و توابع، محمد بنا به سمت مدیر فنی کشتی فرنگی منصوب شد.
بعد از محمد بنا، اکبر فلاح نیز همین سمت را در کشتی آزاد تهران دریافت کرد. فلاح در سالهای اخیر یکی از منتقدان فدراسیون کشتی و علیرضا دبیر بوده که درخواست همکاری علیعسگری که در این سالها یکی از نزدیکترین افراد به قهرمان المپیک 2000 سیدنی بوده را پذیرفته است.
فلاح: نتوانستم نه بگویم
فلاح دیروز در گفتوگویی با خبرگزاری ایسنا عنوان داشت: من چند سال است که گفتهام از تیم ملی خداحافظی کردهام و سر حرفم ایستادم. برای کشتی تهران هم گفته بودم سمتی قبول نمیکنم اما زیر حرفم زدم و به آن چیزی که چند سال عمل کرده بودم، پشت کردم. افراد قبلی در هیئت کشتی تهران با من از نگاه بالا صحبت میکردند و وقتی به من پیشنهاد میدادند قلدرانه برخورد داشتند و صحبت میکردند، به همین دلیل من هم مثل خودشان جوابشان را میدادم و میگفتم با شما کار نمیکنم اما آقای عسگری رئیسجدید هیئت کشتی تهران با ادب و تواضع آمد و طوری صحبت کرد که دیگر نتوانستم نه بگویم. من خودم را آماده کرده بودم که نه بگویم اما او به حدی مهربانانه و با ادب و تواضع حرف زد که دیگر نتوانستم نه بگویم.
درباره شرح وظایفش در این سمت گفت: کار فنی از صفر تا صد از رده نونهالان تا بزرگسال و بعد از آن به من سپرده شده است. باید چارچوب کار داشته باشیم و بر اساس قانون حرکت کنیم و تصمیم بگیریم. بیقانونی در چند سال گذشته کشتی تهران را به نابودی کشاند. ما باید از نفرات شایسته و بر اساس توانایی و کارنامه آنها بهکار بگیریم و از مربیان سازنده نیز که کشتیگیر دارند برای مسابقات کشوری استفاده کنیم. قصد دارم نفرات مطرح و عنوانداری را به کار دعوت کنم اما باید صحبتهای نهایی انجام شود. قطعا وزن این افراد از نفرات دیگر استانها بالاتر خواهد بود.
مربی سازنده کشتی استان تهران درباره ارزیابی خود از توجه فدراسیون کشتی به رشد کشتی تهران با تصمیمات اخیر، گفت: من درباره فدراسیون کشتی نظری ندارم و نمیخواهم از آن همه انتقاد به یکباره تشویقشان کنم. همین الان هم که آقای عسگری محبت کرد و با ادب و تواضع با من صحبت کرد اگر فردا چیزی از او ببینم به سرعت جت از او انتقاد میکنم. متقابلا نیز از او میخواهم اگر او نیز چیزی از من دید فورا انتقاد کند. اصل رفاقت نیز همین است. من خیلیها را میبینم که اشتباهات سرمربیان تیم ملی یا رئیسفدراسیون را نمیگویند تا مبادا جایگاهشان را از دست بدهند اما اسم این کار رفاقت نیست و باید ایرادات را گفت تا موفق شوند. من هم اگر اشتباهی را از رئیسهیئت ببینم اول به خود او میگویم اگر توجهی نکند دفعه بعد داد میزنم تا همه بدانند.
وی افزود: چند سال است که دغدغه کشتی تهران را دارم و همیشه انتقاداتم را گرفتهام. در این فضای جدید قطعا ما هم میتوانیم به عنوان بازوی فدراسیون عمل کنیم. تیم آقای عسگری نیز باید از نظر مالی و مدیریتی به ما کمک کند تا ما در مباحث فنی بتوانیم برنامههایمان را جلو ببریم و کشتی تهران را به جایگاه شایستهاش برسانیم.
بنا و فلاح چطور به کشتی پایتخت بله گفتند؟
از سوی دیگر قاسم علیعسگری رئیسهیئت کشتی تهران هم در مصاحبهای با خبرگزاری تسنیم درباره اینکه چطور موفق شد محمد بنایی را که بعد از مسابقات جهانی 2022 بلگراد بهدلیل خستگی از سرمربیگری تیم ملی کنارهگیری کرد مجاب به همکاری با هیئت کشتی تهران کند، عنوان کرد: بنا عاشق کشتی است و من از قبل ارادت خاصی به او داشتم و در این ایام هم از نزدیک شاهد زحمات و عشقش به کشتی بودم، بلافاصله بعد از انتخابات، با او صحبت کردم و بعد از جلسهای 4ساعته، درنهایت او راضی به همکاری شد.
وی در مورد اینکه بنا در چه حوزههایی قرار است با کشتی تهران همکاری کند، گفت: در تمام حوزههای کشتی فرنگی، از نونهالان گرفته تا بزرگسالان، در همه ردههای سنی درخصوص اردوها، اعزامها و مسابقات، بنا تصمیم خواهد گرفت، در واقع همه چیز زیر نظر او انجام میشود و در همین رابطه بهزودی جلسهای خواهیم داشت تا سرمربی ردههای سنی مختلف با نظر محمد بنا انتخاب شوند.
علیعسگری درباره انتخاب اکبر فلاح که در این سالها منتقد فدراسیون کشتی و علیرضا دبیر بوده است، بهعنوان مدیر فنی تیمهای کشتی آزاد این هیئت نیز تأکید کرد: ما با کسی قهر نیستیم، من با همه رفاقت دارم، مثل همان رفاقتی که با علی دبیر دارم. اکبر فلاح عزیز من است و همیشه هم نسبت به من محبت داشته، من تلاشم این است که تعامل ایجاد کنم. کشتی تهران را به نام همین عزیزان و بزرگان بهرسمیت میشناسند و همه باید کمک کنند.
تهران به روزهای اوج برمی گردد
تهران برای آنکه دوباره برای خودش در کشتی ایران نامی دست و پا کند، گامهای مهم و اساسی برداشته و در دو بخش آزاد و فرنگی دو تن از بهترین مربیان ایران را جذب و دعوت به همکاری کرده است. در سالهای گذشته با وجود ستارههایی چون جدیدی، سوریان، دبیر و... تهران پتانسیل بالای خود را در کشتی نشان داده و حالا نیز باید با یک برنامهریزی درست به سمت مسیری برود که دوباره ستارههایی از پایتخت به تیم ملی کشتی آزاد و فرنگی راه پیدا کنند.