kayhan.ir

کد خبر: ۲۵۳۷۸۴
تاریخ انتشار : ۲۵ آبان ۱۴۰۱ - ۲۱:۲۳
رئیس‌جمهور در آیین تجلیل از بانوان مدا‌ل‌آور ورزش:

زنِ ایرانیِ مسلمان نه حاضر است در انزوا قرار گیرد و نه کرامت او بازیچه هوی و هوس شود

رئیس‌جمهور با بیان اینکه امروز زنان سهم بالایی از افتخارات کشور در عرصه‌های مختلف دارند، اظهار داشت: مدال‌آوری و قهرمانی بانوان ورزشکار ایرانی در میادین مختلف منطقه‌ای و جهانی بسیار ارزشمند، تحسین برانگیز و امیدآفرین است و این مسیر پرافتخار حتما باید استمرار یابد.
 
 
 
 
آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی پیش از ظهر دیروز چهارشنبه در آیین تجلیل از بانوان مدا‌ل‌آور ورزش ایران اسلامی که در سالن اجلاس سران برگزار شد، توجه به ورزش و حمایت از ورزشکاران را رویکرد مهم و محوری دولت سیزدهم عنوان کرد و گفت: امروز توجه به ورزش، به ویژه ورزش حرفه‌ای و قهرمانی یکی از ضرورت‌ها در جهت سلامت جسمی، نشاط فردی و اجتماعی است.
رئیس‌جمهور با بیان اینکه امروز بانوان قهرمان و مدال‌آور جلوه‌ای از شجاعت و قدرت ملی و مردمی هستند، افزود: حمایت از ورزشکاران به عنوان سرمایه‌های ارزشمند کشور در دستور کار دولت است. به بانوان ورزشکار اطمینان می‌دهم دولت به طور جدی به دنبال رفع موانع پیش روی آنها در زمینه‌های بودجه و امکانات و نیز اشتغال و مسائل معیشتی است.
رئیسی با بیان اینکه امروز زنان سهم بالایی از افتخارات کشور در عرصه‌های علمی، فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و هنری دارند، اظهار داشت: مدال‌آوری و قهرمانی بانوان ورزشکار ایرانی در میادین مختلف منطقه‌ای و جهانی بسیار ارزشمند، تحسین برانگیز و امیدآفرین است و این مسیر پرافتخار حتما باید استمرار یابد.
رئیس‌جمهور کسب هزار و ۳۶۳ مدال و عنوان قهرمانی ورزشی در دولت سیزدهم را یک رکورد تاریخی و نشانه عزم و اراده جوانان ایرانی برای افتخارآفرینی توصیف و تصریح کرد: این اراده پولادین جوانان ما به ویژه دختران ورزشکار که در تلاشند در سطح بین‌المللی افتخار کسب کنند و پرچم پرافتخار کشورمان را در قله‌های افتخار و سربلندی به اهتزاز درآورند، در خورِ تحسین و تقدیر شایسته است.
رئیسی افزود: امروز بانوان ما نه فقط در عرصه ورزش بلکه در عرصه‌های مختلف علمی و پژوهشی و همچنین خدمت‌رسانی نقش‌آفرینی بسیار مهم و برجسته‌ای دارند؛ مردم هیچ‌گاه از خودگذشتگی و جانفشانی کادر بهداشت و درمان و به ویژه بانوان فعال در این بخش در دوران کرونا را فراموش نخواهند کرد.
رئیس‌جمهور با بیان اینکه در فرهنگ اسلامی ما برای تعالی و رشد انسان، میان زنان و مردان تساوی وجود دارد، خاطرنشان کرد: شأن و جایگاهی که فرهنگ اسلامی برای زنان قائل شده، شأن و جایگاهی والا، با کرامت و عزتمندانه است که جلوه‌های زیبا و درخشان آن امروز در جامعه قابل مشاهده است و زنان و دختران نامدار و نام‌آور ما در عرصه‌های مختلف ورزشی، علمی، فرهنگی و هنری خوش می‌درخشند.
رئیسی در ادامه با اشاره به اعتلای هویت، جایگاه و منزلت زنان پس از پیروزی انقلاب اسلامی تصریح کرد: امروز در جوامع مختلف نسبت به مسئله زن افراط و تفریط وجود دارد، برخی زنان را در انزوا و برخی دیگر شأن زن را بازیچه هوی و هوس قرار داده‌اند که هر دو مردود است، اما به برکت انقلاب اسلامی و خون مطهر شهدا، زنِ ایرانیِ مسلمانِ خودباور و خداباور نه حاضر است در انزوا قرار گیرد و نه شأن و کرامت او بازیچه هوی و هوس شود.
رئیس‌جمهور در ادامه تصریح کرد: وقتی یک بانوی مسلمان ایرانی با چنین روحیه و باوری و همچنین حفظ شئونات ملی و دینی خود در سکوهای افتخار و قهرمانی می‌ایستد، حتما موجب ناراحتی و عصبانیت دشمنان خواهد شد و به همین دلیل است که با بهانه‌های مختلف و با ادعای حمایت از حقوق زنان، حمله به باورها و اعتقادات زنان ایرانی را در دستور کار قرار می‌دهند، بی‌آنکه بگویند با شأن زن در جوامع خود چه کرده‌اند!
آیت‌الله رئیسی در پایان خطاب به بانوان ورزشکار مدال‌آور و افتخارآفرین گفت: به این میزان از موفقیت بسنده نکنید و حتما برای استمرار این مسیر پرافتخار تلاش کنید.
اهداء تندیس قهرمانی به رئیس‌جمهور
از سوی بانوی مدال‌آور 
پیش از سخنان رئیس‌جمهور حمیدرضا سجادی وزیر ورزش و جوانان گزارشی از حضور بانوان ورزشکار ایرانی در میادین و رویدادهای ورزشی، تعداد مدال‌های کسب شده در دولت سیزدهم، بانوان مربی و ورزشکار لژیونر و داور و همچنین سهمیه‌های کسب شده در مسابقات و میادین جهانی ارائه کرد.
مهدیس مینایی‌پور و الناز دارابیان نیز به نمایندگی از بانوان ورزشکار و مدال‌آور، دغدغه‌ها و مشکلات پیش‌روی جامعه ورزشی بانوان را تشریح کردند و در ادامه خانم مینایی‌پور تندیس قهرمانی خود را به آیت‌الله رئیسی اهدا کرد.
همچنین با حضور رئیس‌جمهور از بانوان افتخارآفرین و مدال‌آور در رشته‌های شمشیربازی، هندبال، تکواندو، قایقرانی، دوومیدانی، تیراندازی، وزنه‌برداری، ووشو، والیبال، کاراته، تنیس روی میز، دوچرخه‌سواری، شطرنج، کوهنوردی، اسکی، تیروکمان و همچنین ملی‌پوشان ناشنوا و پارالمپیکی با اهدای جوایزی تقدیر به عمل آمد.
کسب و کارهای دیجیتال با تقویت پلتفرم‌های داخلی
و تسهیل شرایط استفاده از آنها حمایت شوند
آیت‌الله رئیسی همچنین دیروز چهارشنبه در جلسه هیئت دولت با اشاره به فرارسیدن فصول سرد سال و احتمال افزایش آلاینده‌های جوی بر ضرورت آمادگی همه دستگاه‌های مربوط برای مقابله موثر با این پدیده و کاهش آثار مخرب آن تاکید کرد.
رئیس‌جمهور نو‌سازی ناوگان اتوبوسرانی را از جمله اقدامات لازم در این زمینه دانست و با تاکید بر ضرورت حمایت از تولیدات داخلی اظهار داشت: اولویت در زمینه نو‌سازی ناوگان اتوبوسرانی شهری، حمایت از صنایع داخلی و تامین اتوبوس از محل تولیدات داخلی است، اما این موضوع نباید باعث تاخیر در تامین خودروهای مورد نیاز این ناوگان شده و نیازهای ضروری باید از محل واردات تامین شوند.
انجام به موقع طرح‌های دولت در استان‌ها به‌ویژه عملیاتی شدن مصوبات دور اول سفرهای استانی و برطرف شدن موانع احتمالی در این زمینه از دیگر تاکیدات رئیس‌جمهور در جلسه دیروز هیئت دولت بود که مقرر شد با ارتباط نزدیک‌تر و بیشتر وزرا با استانداران به عنوان بالاترین مقام اجرایی در استان، اقدامات موثرتری در این زمینه انجام شود.
ماموریت بانک مرکزی برای ثبات‌بخشی به بازار ارز
با توجه به ذخایر ارزی کشور
رئیسی یک‌ بار دیگر بر ضرورت حفظ امنیت به‌عنوان بستر تداوم همه فعالیت‌های جامعه تاکید کرد و گفت: شنیدن و ترتیب اثر دادن به خواسته‌های قانونی وظیفه همه ماست، اما همه ما به همین‌اندازه در زمینه حفاظت از امنیت و آرامش جامعه مسئولیم. رئیس‌جمهور با تاکید دوباره بر حمایت از کسب و کارهای دیجیتال اظهار داشت: حال که دشمن با استفاده از بستر فضای مجازی درصدد ایجاد و گسترش ناامنی در کشور است، مسئولان مربوط با تقویت پلتفرم‌های داخلی و تسهیل شرایط استفاده از آنها و حتی در نظر گرفتن بسته‌های تشویقی، زمینه استفاده بهتر و بیشتر را برای فعالان کسب و کار دیجیتال فراهم
کنند.
رئیس‌جمهور در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت نیز با توجه به ذخایر ارزی و مازاد قابل توجه تراز تجاری کشور، با احتساب صادرات نفت خام و فراورده‌های نفتی، مقرر شد بانک مرکزی با کمک وزارت صنعت، معدن و تجارت و سایر دستگاه‌ها برای ثبات‌بخشی به بازار ارز اقدامات لازم را انجام دهند.
بهره‌برداری آزمایشی 
از شبکه ملی اعتبار خرید
همچنین مقرر شد با تسهیل مقررات صادرات و بازگشت ارز صادر کنندگان خرد، عرضه ارز به صورت اسکناس و حواله شتاب گیرد.
همچنین موضوع راه‌اندازی شبکه ملی اعتبار خرید از طرف وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جلسه مطرح و مقرر شد بهره‌برداری از این شبکه به صورت تدریجی و آزمایشی آغاز شود.