kayhan.ir

کد خبر: ۲۵۳۵۲۳
تاریخ انتشار : ۲۲ آبان ۱۴۰۱ - ۲۲:۲۹

سرقت ده‌ها هزار گلوله و بمب از پادگان صهیونیست‌ها در جولان اشغالی

ضعف ارتش و نظاميان رژيم صهيونيستي به ويژه از نظر نيروي انساني باعث شده تا مهمات و تجهيزات نظامي آنها در پادگان‌ها ناپديد شود. برخی معتقدند این سلاح‌های همان‌هایی هستند که از سوی جوانان فلسطینی در عملیات‌های مقاومتی استفاده می‌شود!

 

سرويس خارجي-

ارتش اشغالگر اسرائیل با وجود سلاح‌های پیشرفته، ضعیف‌تر از همیشه است.علی‌رغم سخت‌افزار نظامی انبار شده توسط ارتش رژيم صهيونيستي، صداهایي گاه در مناطق اشغالي و از زبان خود مقامات تل آويو به گوش می‌رسد که تاكيد دارد فاجعه در انتظار نیروهای نظامي تل آويو است. کاهش اعتماد عمومی نسبت به توانایی‌های عملیاتی ارتش به دلیل ضعف منابع انسانی اكنون پاشنه آشيل ارتش رژيم صهيونيستي است. ضعف نظاميان صهيونيستي را در گزارش روز يكشنبه روزنامه یدیعوت آحارونوت نيز مي توان ديد كه در آن نوشته شده افراد ناشناس جمعه شب به پادگاني در بلندی‌های جولان اشغالی هجوم و مقدار زیادی مهمات از آن به غنیمت بردند. علاوه‌بر روزنامه یدیعوت آحارونوت، منابع عبري زبان ديگري مانند‌هاآرتص و کانال ۷ رژيم صهيونيستي اعلام كردند که برآوردها حاکی از سرقت ۷۰ هزار گلوله کالیبر ۵.۵۶ میلی متری و ۷۰ بمب انفجاری قوی است. به گفته همین منابع، نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی شماری از ساکنان مناطق شمالی را به ظن سرقت دستگیر کردند و انتظار می‌رود پلیس درخواست تمدید بازداشت آنها را بدهد. قرار است محاکمه این افراد در دادگاه ناصره پشت درهای بسته برگزار خواهد شد. سرقت بزرگ صورت گرفته از پادگان رژيم صهيونيستي بيش از هرچيز ضعف نيروي انساني ارتش اين رژيم را نشان مي‌دهد. سرقت شامگاه جمعه اولين مورد از اين گونه رويدادها نبوده، بلكه به تازگی مواردی از سرقت از داخل پایگاه‌های نظامی رژیم صهیونیستی گزارش شده است. ماه گذشته نيز، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که سارقان حدود ۳۰ هزار گلوله از پایگاه «سدیه تیمان» در جنوب فلسطین اشغالی به سرقت بردند. این در حالی است که رژیم صهیونیستی بودجه هنگفتی برای تامین امنیت پایگاه سرمایه‌گذاری کرده است، اما به نظر مي رسد ضعف اساسي نظاميان اين رژيم بيش از تجهيزات نظامي، ضعف نيروي كارآمد انساني است.
ارتش فاسد
به گزارش ميدل ايست مانيتور، علی‌رغم بودجه 58 میلیارد شكلي(واحد پول رژيم صهيونيستي و معادل 17 ميليارد دلار)، صهيونيست‌ها نتوانسته‌اند نتایج مطلوب خود را از وضعيت نيروهاي نظامي‌شان به‌دست آورند و صهيونيست‌ها هنوز احساس امنیت واقعی ندارد. اين ارقام كلان بودجه و ناكارآمدي ارتش تل آويو حاکی از یک سازمان فاسد در زیرساخت‌های نظامی تل آويو است.
معضل دیگر این است که نتایج سمینارها و جلسات آموزشي بازخوردي در عمل ندارد. سربازان و افسران جوان ارتش رژيم صهيونيستي در طول دوره آموزشی خود که عموماً هشت ماه طول می‌کشد، با افسران ارشد هيچ ملاقاتي ندارند و به درستی آموزش نمی‌بينند. در عوض بسیاری از افسران ارشد بيشتر پشت ميز نشين هستند.
در عین حال، واضح است که فرماندهان ارشد ارتش رژيم صهيونيستي نمی‌خواهند در مورد مشکلات نيروهاي‌شان چيزي بشنوند و برای حل آنها تلاش نمی‌کنند. در نتیجه رابطه آنها با سربازانشان بر اساس سکوت متقابل است. به گفته ميدل ايست مانيتور، ارتش اسرائیل نه تنها با مشکلات لجستیکی و عملی مواجه است، بلکه در بسیاری از گردان‌ها نظم و انضباط بسيار سستي دارد. دستورات اجرا نمی‌شود و هیچ نظارتی از جانب افسر ارشد وجود ندارد تا مطمئن شود که دستورات آنها اجرا شده است.
گفته می‌شود که ناامیدی حتی در نیروهای مسلح تل‌آويو افزایش يافته است. افزايش اين نااميدي‌ها همزمان با تهدیدهایي است که نيروهاي اشغالگر با آن مواجه هستند و افسران ارشد پیام‌های مختلفي در مورد کاهش توانایی‌های عملیاتی دریافت می‌کنند.
روز بد صهيونيست‌ها در سازمان ملل
براي صهيونيست‌ها، چند روز اخير بسيار تلخ بود، چون کمیته دوم هفتاد و هفتمین مجمع عمومی سازمان ملل با تصویب قطعنامه‌ای، بهره‌برداری رژیم صهیونیستی از منابع طبیعی سرزمین‌های اشغالی فلسطین و سوریه را محکوم کرد. این قطعنامه با عنوان قطعنامه حاکمیت دائمی فلسطینیان در سرزمینهای فلسطینی اشغال شده شامل بیت المقدس شرقی و حاکمیت دائمی جمعیت عرب ساکن منطقه تحت اشغال جولان سوریه بر منابع طبیعی‌شان ارائه شد و با ۱۵۱ رای موافق، ۷ رای مخالف و ۱۰ رای ممتنع به تصویب رسید.
علاوه‌بر رژیم صهیونیستی و آمریکا، کشورهای کانادا، جزایر مارشال، میکرونزیا، نائورو و پالائو نیز به این قطعنامه رای منفی دادند. همچنين ۱۰ کشور استرالیا، بوروندی، کامرون، ساحل عاج، گواتمالا، کریباتی، رواندا، سودان جنوبی، توگو و‌تانزانیا نیز رای ممتنع دادند. این قطعنامه با تشریح آثار مخرب تداوم اشغال فلسطین و جولان بر توسعه اقتصادی و اجتماعی مردم این مناطق، از رژیم صهیونیستی به عنوان نیروی اشغالگر، مصرانه می‌خواهد به این وضعیت خاتمه دهد. نماینده آمریکا به‌عنوان حامی اصلی و همیشگی رژیم صهیونیستی با انتقاد شدید از این قطعنامه، آن را یکطرفه خواند و مدعی شد  دو طرف اسرائیلی و فلسطینی حق دارند در امنیت، رفاه و توسعه زندگی کنند و این همان راه‌حل دو دولتی است. وی مدعی شد: متاسفانه، این قطعنامه، یکسویه و جانبدارانه علیه یک عضو سازمان ملل نوشته شده و کمکی به رفع تنش و حل مسئله برای تحقق توسعه پایدار نمی‌کند. 
نماینده سوریه نیز در این نشست گفت: اقدامات اسرائیل همچنان حق مردم فلسطین و جولان در بهره‌برداری از منابع طبیعی برای توسعه پایدار را نقض می‌کند و جامعه بین‌المللی باید مقابل این اشغالگری بایستد. نماینده فلسطین نیز با قدردانی از رای مثبت کشورها به این قطعنامه، تصویب آن با رای بالا را در راستای تایید گزارش‌ها درخصوص تبعات مخرب اشغالگری اسرائیل در منطقه دانست. اما نماینده‌ رژیم صهیونیستی مدعی شد: به دلیل روایت سیاسی و یکطرفه‌ای که این قطعنامه ارائه می‌کند، درخواست رأی گیری کردیم و به آن رأی منفی دادیم. 
آب‌مان را به صهیونیست‌ها ندهید
ماجراي تلخ ديگر براي صهيونيست‌ها، اعتراض هزاران اردني در مخالفت با توافق آبي اين كشور با تل آويو بود.  هزاران نفر در «امان» پایتخت اردن تظاهرات اعتراضی برگزار کردند و  در این تظاهرات مخالفت خود را با توافقنامه «آب در مقابل برق» کشورشان با رژیم صهیونیستی که تحت نظارت آمریکا و امارات امضاء شده است، اعلام کردند. بر اساس گزارش المیادین، راهپیمایی اعتراضی مردم با تدابیر شدید امنیتی در امان از مقابل مسجد‌الحسینی تا میدان النخیل امتداد داشت و تظاهرات کنندگان در طول مسیر راهپیمایی از عدم پایبندی دولتمردان کشورشان به قانون اساسی انتقاد کرده و با سردادن شعارهایی، هر گونه توافق با رژیم صهیونیستی را محکوم کردند.
معترضان هر گونه عادی ‌سازی با اسرائیل را محکوم کرده و گفتند این توافقات با توافق «وادی عربه» شروع و سپس با توافق «گاز» ادامه یافت و به توافق «آب و انرژی» با رژیم صهیونیستی ختم شد.
18 نوامبر 2021، رژیم اسرائیل و اردن با همکاری امارات، توافق نامه‌ای برای ساخت یک مزرعه خورشیدی عظیم در صحرای اردن  را امضا کردند. احداث مزرعه نیروگاه خورشیدی در جهت تامین انرژی برای رژیم صهیونیستی است و در مقابل، این رژیم متعهد می‌شود یک کارخانه نمک‌زدایی را در سواحل مدیترانه برای تامین آب اردن احداث کند.