kayhan.ir

کد خبر: ۲۵۱۹۶۳
تاریخ انتشار : ۰۱ آبان ۱۴۰۱ - ۲۱:۴۵
پلیس مینه سوتا خبر داد

تأثیر قتل وحشیانه جورج فلوید بر نفرت آمریکایی‌ها از پلیس آمریکا

 

به گفته پلیس ایالت مینه‌سوتا، تبعات قتل «جورج فلوید» از سوی یک افسر این واحد همچنان پس از گذشت دو سال‌ونیم دامن‌گیر جامعه آمریکاست و دیگر کمتر کسی حاضراست تا یک افسر پلیس شود!
بیش از دو سال‌ونیم از قتل خشن و وحشیانه «جورج فلوید» از سوی پلیس آمریکا می‌گذرد اما تبعات آن همچنان دامن‌گیر نظام سیاسی و اجتماعیِ این کشور است. کمتر کسی فکر می‌کرد که قتل یک مرد 46 ساله آمریکاییِ سیاه‌پوست از سوی پلیس سفید پوست به نام «دِرِک شووین» آن‌هم با ابتکار خفه‌کردن از طریق زانو! موجی از عصبانیت و بروز خشم را در سراسر نقاط آمریکا و حتی جهان به راه بیاندازد.
شعله‌های آتش اعتراضات خیلی زود پایش را به خارج از ایالت مینه‌سوتا گذاشت و سر از شهرهای بزرگی همچون لس‌آنجلس و نیویورک درآورد. شعارهای تاثیرگذار همچون «زندگی سیاه‌پوستان اهمیت دارد» در جریان این اعتراضات گٌل کرد. گویی زخم بی‌عدالتی علیه سیاه‌پوستان به بهانه قتل فلوید سرباز کرده بود.
به تعبیر و اتفاق نظر بسیاری از کارشناسان آمریکایی همچون «کوین بارت» که مصاحبه آنها را بارها از همین صفحه خوانده‌اید، نژادپرستی و سوء رفتار با اقلیت‌های نژادی در آمریکا نه پدیده‌ای اتفاقی بلکه ساختارمند و معضلی عمیق و سراسری است!
حالا با گذشت دو سال‌ونیم، پلیس مینیاپولیس از تبعات ادامه‌دار این قتل می‌گوید. به گفته این نهاد، پس از قتل جورج فلوید از سوی پلیس در سال 2020، واحد‌های پلیس با مشکل جدی تامین نیرو مواجه‌اند و تلاش ناموفقی در جذب نیرو داشته‌اند.
به اعتراف مقامات ارشد پلیس در ایالت مینه‌سوتا، این مرگ تلخ منجر به از دست رفتن اعتماد به مجریان قانون شده و اعتراضات گسترده علیه عملکرد پلیس، باعث سرخوردگی نیروها و متعاقب آن به دلیل فشارهای اجتماعی شمار زیادی از افسران پلیس اقدام به مهاجرت کرده‌اند. این بی‌اعتمادی هنوز هم باز‌سازی نشده و مینیاپولیس در پُر کردن صدها جای خالی ناموفق بوده است.
«گرت پارتن» سخنگوی پلیس مینیاپولیس می‌گوید که شهر او با چالش‌های استخدامی متعددی مواجه است و اینکه در سال جاری تنها 57 نفر وارد این حوزه کاری شدند.
این شمار کم در حالی داوطلب شده‌اند که بالغ بر 290 داوطلب برای حضور در بین افسران پلیس در سال 2019 ثبت‌نام کرده
بودند.
پارتن البته معتقد است که این معضل تنها محدود به ایالت مینه‌سوتا نیست، و بیشتر شهرهای آمریکا با آن رو‌به‌رو هستند، او می‌گوید: «می‌توانید هر چقدر که می‌خواهید برای استخدام فریاد بزنید، اما اگر افراد کمتری درخواست دهند، نتیجه تغییر چندانی نخواهد داشت. استخدام در سراسر کشور به یک مسئله تبدیل شده، چون افراد کمتری برای این شغل درخواست می‌دهند».
گفتنی است، انجمن «تحقیقات اجرایی پلیس» که 184 شعبه در سراسر آمریکا و کانادا دارد، می‌گوید که استعفاها در میان افسران پلیس از سال 2019 تا 2021، 43 درصد افزایش یافته و از سوی دیگر استخدام هم در بازه زمانی مشابه 4 درصد کاهش یافته است.
معضل کمبود نیرو اما تنها محدود به پلیس آمریکا نمی‌شود، یک پایگاه معتبر نظامی در این کشور به تازگی در گزارشی اعتراف کرد که در حال حاضر بزرگ‌ترین دشمن پنتاگون کمبود نیروی انسانی است، همان نیرویی که بدون آن نمی‌شود از کشور دفاع کرد!