kayhan.ir

کد خبر: ۲۴۶۵۱۳
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۵۲


وقوع سیل در آمریکا و برخی از کشورهای قاره آسیا خسارات سنگینی برجای گذاشته است.
به گزارش خبر گزاری فارس، وقوع سیل در ایالت کنتاکی آمریکا به کشته شدن دست‌کم ۸ نفر و قطع برق برای بیش از ۲۰ هزار خانه منجر شده است. چندین نفر هم بر اثر وقوع این سیل در منطقه «آپالاش» در شرق ایالت کنتاکی مفقود شده‌اند و فرماندار گفته انتظار می‌رود شمار کشته‌شدگان این حادثه افزایش پیدا کند. طبق گزارش خبرگزاری دویچه‌وله، باران‌های موسمی باعث سر ریز آب از رود و ورود آب به منازل در یکی از فقیرترین مناطق ایالات متحده شد. فرماندار کنتاکی گفت: در یک کلام، این حادثه ویرانگر است. اندی بیشیر، افزود: من معتقدم این سیل به یکی از بزرگ‌ترین و مرگبارترین سیل‌هایی که در گذشته داشته‌ایم تبدیل خواهد شد. وی ادامه داد: در حال حاضر 23 هزار خانوار برق ندارند و چندین نفر هم مفقود هستند. او از گارد ملی و پلیس ایالتی خواسته با بالگرد و قایق مردم را نجات دهند. در پارک‌های ایالتی و برخی مراکز دیگر، مراکزی برای تخلیه ساکنان مناطق آسیب‌دیده درنظر گرفته شده است. با وجود این، فرماندار کنتاکی هشدار داده برخی از این مراکز خودشان در اثر طوفان آسیب دیده‌اند و ممکن است فاقد برق یا سایر امکانات باشند. در برخی مناطق، مسئولان مجبور شده‌اند با کامیون برای شهروندان آب آشامیدنی ببرند. همچنین به گزارش خبرگزاري صدا و سيما، سازمان هواشناسی پاکستان اعلام کرد: بارندگی‌های فصلی امسال پاکستان در برخی از شهر‌های این کشور رکورد ۲۰ ساله را شکسته است. اگرچه پاکستان همواره با بحران کمبود آب مواجه است، اما به دلیل نداشتن زیرساخت‌های لازم برای هدایت و ذخیره‌‌سازی آب باران، بارندگی‌های فصلی این کشور هرساله با خسارات مالی و جانی زیاد همراه است. افزایش بارندگی‌های سیل آسا در پاکستان باعث شده است تعداد قربانیان حوادث ناشی از این بارندگی‌ها نیز در مقایسه با سال گذشته دو برابر شود. جاری شدن سیل در ایالت‌های مختلف پاکستانی همچنین به بیش از ۹ هزار منزل مسکونی خسارت وارد کرده است. سال گذشته بر اثر حوادث ناشی از بارندگی‌های فصلی در پاکستان ۱۷۰ نفر جان باختند که این میزان امسال با توجه به اینکه در اواسط فصل بارندگی‌ها قرار داریم به ۳۰۴ نفر رسیده است. خبر دیگر اینکه به گزارش ایسنا، بارش باران منجر به جاری شدن سیل ناگهانی در بخش‌های شرقی امارات شد و به خانه‌ها آسیب رساند و وسایل نقلیه را با خود برد. این شرایط نامساعد آب و هوایی همچنین اداره هواشناسی امارات متحده عربی را بر آن داشت تا با توجه به «رویدادهای آب و هوایی خطرناک» که انتظار می‌رود ادامه یابد، هشدار قرمز صادر کند.
شبکه العربیه انگلیسی گزارش داد که اداره مدیریت بلایای امارات متحده عربی با بیش از ۲۰ هتل هماهنگ می‌کند تا ۸۲۷ واحد را فراهم کند که بتواند بیش از هزار و 885 نفر را که در اثر سیل آواره شده‌اند، در خود جای دهد. به گفته سازمان مدیریت بلایا، حداقل ۸۷۰ نفر در شارجه و فجیره نجات یافتند و حداقل به سه هزار و ۸۹۷ نفر در مجموع سرپناه داده شده است. این رسانه گزارش داد که هیچ تلفات یا جراحت جدی ثبت نشده است، زیرا خسارات فقط مادی بوده است. مقامات امارات متحده عربی برای پاک‌سازی خیابان‌های آب‌گرفته تلاش می‌کنند و از ساکنان می‌خواهند هوشیار باشند و از قرار گرفتن در مسیر دره‌ها، سدها و کوه‌هایی که همچنان جریان شدید آب را نشان می‌دهند، دوری کنند. البته در برخی تصاویر منتشر شده از مردم سیل زده امارات، یک شهروند در الفجیره ضمن اعتراض به کمبود امکانات و عدم حضور تیم‌های امدادی درخواست کمک می‌کند! در این تصاویر خسارات وارده به این مناطق سیل زده تا حدی است که شهروندان اماراتی عاجزانه طلب کمک می‌کنند و می‌گویند نه نیروی پلیس و نه نیروهای ستاد بحران، هیچ‌کس به دادمان نمی‌رسد!
در همین حال در پایتخت قطر نیز در پی بارش شدید باران طی روزهای اخیر که خیابان‌های دوحه را زیر آب برد، بسیاری از فعالیت‌ها متوقف شد.

نام:
ایمیل:
* نظر: