kayhan.ir

کد خبر: ۲۴۱۷۱۲
تاریخ انتشار : ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۱:۲۵
سازمان اموال تملیکی:

203 تن کالای اساسی کشف شده به‌زودی روانه بازار می‌شود‌

قائم مقام سازمان اموال تملیکی با بیان اینکه ۲۰۳ تن کالای اساسی کشف شده به زودی روانه بازار می‌شود‌، گفت: اقلام ضروری مردم را با قید فوریت تعیین تکلیف و روانه بازار می‌کنیم.

‌صاحب حجتی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس با اشاره به اصلاح نظام یارانه‌های برخی اقلام و کالاهای اساسی و ضروری مردم، اظهار داشت: سازمان اموال تملیکی مسئولیت جمع‌آوری، نگهداری و فروش اموال قاچاق، متروکه، ضبطی و قضایی را بر عهده دارد و در این راستا تلاش می‌کند کالاهای اساسی و مورد نیاز سفره مردم را در اختیار متولیان تنظیم بازار قرار دهد.
او با بیان اینکه قاچاقچیان و سودجویان درصدد بر‌هم زدن آرامش و معیشت مردم هستند، تصریح کرد: بر اساس گزارش‌های واصله در چهار استان کرمانشاه، لرستان، اصفهان و فارس بالغ بر
۳۵ تن روغن خوراکی و ۱۶۸ تن برنج قاچاق کشف و برای تعیین تکلیف در اختیار این سازمان قرار
گرفته است.
قائم مقام سازمان اموال تملیکی با بیان اینکه
۲۰۳ تن کالای اساسی کشف شده به زودی روانه بازار می شود‌، تاکید کرد: وظیفه خود می‌دانیم مایحتاج و اقلام ضروری مردم را هر‌چه سریع‌تر و با قید فوریت تعیین تکلیف و روانه بازار کنیم. این اقدام پس از دستور مراجع قضایی و با همکاری دستگاه‌های مسئول به سرعت در حال پیگیری و انجام است.
حجتی، به شعار حمایت از تولید اشاره کرد و یادآور شد: سال ۱۴۰۰ این سازمان توانست با برنامه‌ریزی و اولویت‌بندی براساس سند تحولی در دولت مردمی بیش از ۶۸۰ میلیارد تومان کالا شامل مواد اولیه و واسطه ای را در پنج ماهه پایانی سال در اختیار واحدهای تولیدی و بنگاه‌های اقتصادی قرار دهد.
احتکار631 تن روغن مایع در یک استان!
همچنین معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی در حاشیه بازدید از بازار عمده‌فروشی در گفت‌وگویی تلویزیونی درباره وضعیت عرضه کالاهای اساسی و چالش‌های توزیع، افزود: اکنون روزانه سه هزار تن روغن خوراکی در کشور توزیع می‌شود، بنابراین کمبودی در تولید نداریم؛ بلکه بخشی از مشکل مربوط به شبکه توزیع است.
محمد قربانی تصریح کرد: بر اساس گزارش واحد نظارت و بازرسی وزارت جهاد کشاورزی، اکنون با مشکل احتکار در بسیاری از استان‌های کشور روبرو هستیم، به‌طوری‌که در یکی از استان‌ها
۶۳۱ تن روغن مایع احتکار شده بود، اما علل احتکار را نمی‌توانیم اعلام کنیم. معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: بخش عمده روغن‌های احتکار شده دارای قیمت‌های قبل از نرخ‌گذاری جدید بودند؛ با توجه به مصوبه اخیر ابلاغی که روغن‌های قبلی با قیمت‌های جدید عرضه شود دیگر احتکار نمی‌تواند موضوعیت داشته باشد، مگر اینکه برخی قصد اختلال در بازار را داشته باشند.
قربانی گفت: در صورتی که مردم نیاز فوری به روغن خوراکی ندارند با تاخیر خرید انجام دهند تا روغن توسط شبکه توزیع وارد تمامی فروشگاه‌ها شود. پیش از این نیز اعلام کردیم که در شبکه توزیع یک اختلالی ایجاد شده، اما با همکاری اتحادیه مرغ تخم‌گذار این مشکل رفع شد و در حال توزیع تخم‌مرغ در تمامی فروشگاه‌های کشور هستیم.
او افزود: طبق گفته اتحادیه مرغ تخم‌گذار و بررسی میدانی وزارت جهاد کشاورزی نشان داد که با مازاد تخم‌مرغ روبه‌رو هستیم و با رفع ایجاد اختلال در شبکه توزیع مشکل کمبود و نبود این محصول در برخی فروشگاه‌ها نیز برطرف می‌شود. امیدواریم عرضه فراوان این محصول در سطح بازار بلافاصله در سطح خرده‌فروشی‌ها اثر خود را نشان دهد.