کد خبر: ۲۳۶۹۰۳
تاریخ انتشار : ۳۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۱:۳۶

بازگشت رندانه رفقای «عزیزی خادم»! (نکته ورزشی)

 


سرویس ورزشی-
افرادی که طی ماههای گذشته و پیش از افتضاحاتی که در فدراسیون فوتبال صورت گرفت و کار رئیس‌آن را به استیضاح کشاند و با مهر مردودی بر پیشانی کنار زد، یار غاراو بودند، امروز به همان‌اندازه که وی مقصر است، تقصیر دارند و هر چه تلاش کنند نمی‌توانند با ژست قهرمانانه این روزها، خود را از قصه پر غصه فوتبال مبرا سازند.
این خطر بالای سر فوتبال احساس می‌شود که یاران عزیزی خادم؛همان‌هایی که در مجمع انتخاباتی فوتبال و پس از پیروزی وی، دورش حلقه زده و هورا می‌کشیدند، برای فرار از این کشتی در حال غرق شدن، قامت مبارز از خود ترسیم کنند و ایضا برای در دست گرفتن سکان فوتبال در آینده، نقشه‌های شومی را بکشند.
اینجا باید حواس همه جمع باشد تا فوتبال از چاله‌ای که عزیزی خادم برایش کنده است، به چاهی که دوستان وی در مجمع و هیئت رئیسه آماده کرده‌اند نیفتد. ماجرا نباید به سمت و سویی برود که برخی با یکی دو نامه و چند مصاحبه، قهرمان جلوه داده شوند بخصوص آنهایی که از روز اول می‌دانستند فوتبال با حضور این رئیس، چه فرجامی خواهد داشت.
نمونه‌اش مهرداد سراجی که «چه گوارای» داستان این روزها شده و مثلا می‌خواهد فوتبال را از چنگال جریانات منحرف و مخرب خارج کند، در حالی‌که نگارنده، جشن دو نفره وی و عزیزی خادم در پایان مجمع انتخاباتی فدراسیون را از نزدیک دیده بود. همو بود که در روزهای ابتدایی ریاست عزیزی خادم و در ماجرای هدیه‌های میلیونی به برخی افرادرسانه‌ای، نقش کلیدی را ایفا کرد؛ همان ماجرایی که روزنامه کیهان آن را افشا کرد و تا همین امروز یک نفر از داخل فدراسیون به آن پاسخ روشنی نداده است.
یا آن سرکار خانمی که در پایان همان مجمع کذایی، به همراه رئیس‌منتخب دور افتخار می‌زد و از شادی در پوست خود نمی‌گنجید. افراد دیگری چون میرشاد ماجدی و... نیز که به رغم دارا بودن برچسب فوتبالی، در تمام این ماهها منفعلانه و خرسند از پست‌های مهمی که رئیس‌به آنها هبه می‌کرد سکوت اختیار کرده بودند، جای خودشان را در این داستان دارند.
فوتبال ایران روزهای حساسی را پشت سر می‌گذارد و در گذرگاهی مهم قرار گرفته است. برخی به شدت علیه مدیریت ناکارآمد فدراسیون موضع گرفته‌اند؛ عده‌ای از آنها از سر دلسوزی فریاد می‌زنند اما بسیاری نیز در قالب رسانه و عضو هیئت رئیسه و...، به دنبال منافع خود هستند و فریادهایشان، از تفکری که عزیزی خادم در فوتبال جاری و ساری کرد خطرناک‌تر است زیرا تکلیف رئیس‌مردود شده مشخص است اما اینها برای بعد از او طرح و برنامه دارند و خنثی کردن این خطر، هوشیاری بالا و آگاهی کاملی را می‌طلبد.