اخبار ویژه
اصلاحات نمرده چون هیچوقت زنده نبود!
یک سایت حامی دولت و سابقاً اصلاحطلب مدعیان اصلاحطلبی را به باد انتقاد گرفت.
فرارو در تحلیلی نوشت: اصلاحطلبان پس از جهد فراوان برای بازآفریدن دوم خرداد 1376 و یک 22 خرداد 88 که جز حصر و حبس و تبعید و محرومیت از محرمیت نظام برای آنان ثمری نداشت. متأسفانه با پایان انتخابات 92، به آهستگی موعد حبس نیروهای اصلاحات نیز به سر رسید و یکی یکی آزاد شدند. رأی مردم نیز اعتماد به نفس به یغما رفته را به این سیاستمداران پر اشتباه بازگرداند و شد آنچه نباید میشد؛ اصلاحطلبان سیاستورزی را آغازیدند! اما بیتردید تکرار تاریخ، این بار کمیک خواهد بود. دوم خرداد به تراژدی احمدینژاد انجامید، هیچ عجیب نیست برایم که سرنوشت دولت روحانی به یک کمدی بیانجامد.
فرارو ادامه میدهد: اصولگرایان میتوانند همیشه امیدوار باشند که ویژگیهای رفتاری ژنرالهای اصلاحطلب (یا همان مشارکتیهایی که دوره افسری ندیده درجههایشان را بالا کشیدند) اوضاع را به کام آنها خواهد کرد.
در ادامه این تحلیل آمده است: مشارکتیها مستعدند شخص مورد انتخاب خود را تا حد امام زمان بالا ببرند و رقبایش را از جعفر کذاب کممنزلتتر کنند. اما هیچ گاه به این نمیاندیشند ثمره این مقدسسازیها چیست و خودشان با مقدساتشان چه رفتاری کردهاند؟ در سال 1384 چنان مصطفی معین را بهترین گزینه برای ریاست جمهوری معرفی میکردند که فرصتی هم برای نیم نگاهی به مهدی کروبی و محسن مهرعلیزاده نداشتند. امامزاده معین که رأی نیاورد، چه بر سرش آمد؟ در مطبش به ادامه زندگی مشغول شد و به قول خود معین همین مشارکتیها نه در انتخابات شورای شهر 85 و نه در انتخابات مجلس 86 احوالی هم از او نپرسیدند.
فرارو در ادامه نوشت: آنها در سال 84 کروبی را اصلاحطلب غیر پیشرو و در فاصله 84 تا 88 او را خائن به اصلاحات، همنوا با رقبا و غضنفر اصلاحات میخواندند. اما پس از انتخابات 88 چنان واله کروبی شدند که یا مهدی، شیخ مهدی میگفتند و کمترین توقعشان از کروبی بتشکن، شکستن بت بزرگ بود. هرکس به استراتژی مورد وفاق آنها گردن ننهد خائن است. احمد پورنجاتی در آستانه انتخابات مجلس نهم با ادبیاتی که حد ادب او را میرساند مصطفی کواکبیان و حزب مردمسالاری را «آقا باقالی» و «فضله ته دیگ جبهه اصلاحات» خواند. اما همین پورنجاتی در بزنگاه رأی اعتماد به کابینه روحانی و استیضاح فرجیدانا دم برنیاورد که همان آقاباقالیها اگر 40-50 کرسی در مجلس داشتند چه تأثیر بزرگی بر روند امور مینهادند.
این سایت حامی دولت مینویسد: و نهایتاً مشارکتیها هستند که میتوانند در دهه هفتاد هاشمی رفسنجانی و خاندانش را به عنوان علتالعلل مشکلات تاریخی ایران جا بزنند، اما در دهه 90 چنان برای به شهرداری نرسیدن فرزند ارشد حاجآقا گریبان چاک بدهند که الهه راستگو با آن سوابق تشکیلاتی در جبهه اصلاحات را به دامن اصولگرایان هل بدهند! والله هیچ اصلاحطلب عاقلی حاضر نیست سرمایه اجتماعی خود را خرج خانوادهای کند که اگر بر منصب باشند استات اویل کمترین نقطه ضعف مالی آنهاست.
نویسنده ادامه میدهد: این همه را گفتم که به تشکیلات ندا برسم. پیاده نظام سابق جبهه مشارکت که تصمیمشان تا دیروز پادویی ستاد اصلاحات بود، امروز تصمیم گرفتهاند، خود ایدههایشان را عملی کنند. اما این بار جبهه اصلاحات از این استقلال رأی برآشفته میشود؛ آقا و آقازاده، جلاییپور پدر و پسر هر دو به صحنه میآیند که مبادا نظم الیگارشیک و ژنسالار اصلاحات دچار تغییر شود. اصلاحطلبان میتوانند جواب بدهند چه برنامه روشن و دستاورد مشخص تشکیلاتی در فضای باز سیاسی پس از 92 به ارمغان آوردهاند که از دیکته نانوشته ندا غلط میگیرند؟ آنها از ظرفیت اجتماعی آزاد شده عارف پس از انتخابات 92 چه بهرهای بردند که راه بر تجربههای جدید را بستهاند؟ نحوه برخورد اصلاحطلبان برای کسانی که در 17 سال گذشته فضای سیاسی ایران را رصد کردهاند ابداً عجیب نیست. شوربختانه نیروهای تشکیلاتی اصلاحات نیز یکییکی در حال آزاد شدن از زنداناند و کنشهای از این دست روزبهروز شدت خواهد گرفت.
نویسنده فرارو خاطرنشان کرد: من فرجام 24 خرداد را برای شما خواهم گفت: در آستانه انتخابات 96 یا 1400 که ستاره بخت اصلاحات دوباره رو به افول گذاشته، همین نیروهای مشارکتی حملات خود را متوجه سید محمد خاتمی میکنند. خاتمی اگر سال 84 یادآوری کرد من یک تدارکاتچی بیشتر نبودم، سال 1400 خواهد گفت من یک خطبهخوان عقد بیشتر نبودم. اصلاحطلبان در آستانه انتخابات 1404 به این نتیجه میرسند که آنها امروزه «کف مطالباتشان» داشتن یک عاقد خوب است که نفسش شگون داشته باشد و پیوندهای خانوادگی آنها را حفظ کند. به هر حال نباید فراموش کرد که اصلاحات هیچ وقت نمرده بود، اصلاحات از ابتدا اخته بود.
وزیر رژیم صهیونیستی و آرزوی نرمش ایران در غنیسازی
وزیر امور راهبردی رژیم صهیونیستی گفت یک هیئت اسرائیلی هفته آینده برای بحث و گفتوگو درباره برنامه هستهای ایران به واشنگتن سفر میکند.
به گزارش خبرگزاری رویترز، اشتاینیتز اظهار داشت: «من هفته آینده در رأس هیئتی مهم برای بررسی آن چه که شاید آخرین جلسه مذاکرات پیش از توافقی باشد که قرار است در پایان ماه نوامبر اتفاق بیافتد به واشنگتن میروم.»
این مقام صهیونیست تصریح کرد: «ما درباره آن چه در مرکز برنامه هستهای ایران قرار دارد یعنی غنیسازی اورانیوم از طریق سانتریفیوژها به بحث خواهیم پرداخت. ایرانیها درباره این مسئله از خود هیچ نرمشی نشان ندادهاند.»
خودم وزیرم شوخی کردم... نیستم!
نامزد ناکام وزارت آموزش و پرورش میگوید خودم گزینه پیشنهادی برای وزارت علوم خواهم بود.
محمدعلی نجفی درباره زمان اعلام گزینه پیشنهادی دولت برای وزارت علوم گفت: انشاءالله خودم گزینه پیشنهادی خواهم بود.
سرپرست وزارت علوم در پاسخ به این سؤال که آیا استعفای دکتر توفیقی در راستای توافقهای انجام شده با مجلس بوده است، گفت: خیر من هیچ توافقی با هیچ فرد یا ارگانی انجام ندادهام و دکتر توفیقی در وهله اول میخواستند برای استفاده از فرصت مطالعاتی که یک سالش به خاطر مسئولیت هایی که برعهده داشتند و به تأخیر افتاده اقدام کنند. درهمین راستا احتیاج داشتند تا چند ماهی وقت آزادتری داشته باشند.
وی با بیان اینکه دکتر توفیقی به عنوان یک صاحبنظر در مسائل دانشگاهی آمادگی کامل خود را برای هرنوع کمک اعلام کردند، گفت: ایشان اظهار کردند که در بیرون از وزارتخانه هم میتوانند در موارد لازم به وزارت علوم کمک کنند. لذا تقاضا داشتند به عنوان مشاور سمت رسمی نداشته باشند اما به عنوان صاحبنظر در مسائل دانشگاهی اعلام آمادگی کردند که هرگونه کمک به وزارت علوم انجام دهند.
توفیقی در فتنه سال 88 از جمله کسانی بود که با دامن زدن به دروغ تقلب در جمع دانشجویان، آنان را به تشنج تحریک میکرد.
نجفی در عین حال دیروز در حاشیه دیدار رئیسجمهور با ایثارگران در مشهد گفت: معرفی شدنم به عنوان وزیر علوم واقعیت ندارد و این که گفتهام به عنوان وزیر معرفی میشوم، فقط یک شوخی بود.
محمدعلی نجفی سال گذشته برای تصدی وزارت آموزش و پرورش از شورای شهر تهران استعفا داد اما با 133 رأی مخالف نمایندگان نتوانست به وزارت برسد. وی سپس به عنوان رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری منصوب شد اما چند ماه بعد با بیان اینکه بیماری قلبی دارد و پزشک معالج وی، او را از مسئولیت سنگین منع کرده از این سمت استعفا کرد. نجفی پس از آن از سوی رئیسجمهور به عنوان دبیر ستاد هماهنگی اقتصادی دولت منصوب شد و سرانجام پس از برکناری فرجی دانا از وزارت علوم، به عنوان سرپرست وزارت علوم منصوب گردید.
اکنون این سؤال مطرح است که آیا بیماری قلبی آقای نجفی که مانع از تصدی مسئولیت سازمان میراث فرهنگی میشد، مشکلی برای مدیریت یک وزارتخانه حساس و پرمسئولیت ایجاد نمیکند؟ ثانیا آیا عوامل عدم اعتماد مجلس به وی که ریشه در عدم مرزبندی صریح نجفی با فتنهگران دارد، برطرف شده است؟ در حقیقت معرفی نجفی نوعی مقابلهجویی با مجلس است حال آن که نمایندگان مجلس به تأسی از رهبر معظم انقلاب توقع دارند روند امور در وزارت علوم اصلاح شود.
نامزد حزب مشارکت حتی نمیتوانست یک کلاس را اداره کند
عضو فراکسیون مشارکت در مجلس ششم گفت معین حتی نمیتوانست یک کلاس را اداره کند اما جبهه مشارکت او را به عنوان نامزد انتخابات در سال 84 معرفی کرد.
بهروز افخمی در مصاحبه با مجله مثلث گفت: کروبی میتوانست درسال 84 بهترین گزینه برای ریاست جمهوری باشد. به نظر من اشتباه اساسی جبهه مشارکت این بود که به جای آقای کروبی، معین را کاندیدا کردند و همین موضوع بود که چهارمیلیون رای را از بین برد و در نهایت باعث شد که احمدینژاد کروبی را پشت سر بگذارد. من فکر میکنم که در مورد آقای کروبی مجموعه رفتارها نباید به اینجا میرسید.
وی با بیان اینکه ما برای اداره کشور به کسی نیازمند هستیم که آدمهای زیادی را بشناسد و قوانین را بداند و آدمهای قابل اعتماد را جمع کند افزود: وقتی جبهه مشارکت کروبی را نادیده گرفت من عصبانی شدم، وقتی آقای معین به عنوان کاندیدا معرفی شد فکر کردم که آنها دیگر شورش را در آوردهاند. آقای معین کسی بود که دانشجوهایش میگفتند حتی یک کلاس را هم نمیتواند اداره کند. چنین آدمی را برای ریاستجمهوری معرفی کرده بودند.
هراس ارتش اسرائیل از موشکها و تونلهای حزبالله
یک فرمانده ارشد ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد حزبالله لبنان بیش از 100 هزار موشک در اختیار دارد و جنگ بعدی با مقاومت لبنان با جنگ اخیر در نوار غزه به طور کامل متفاوت خواهد بود.
سرهنگ دن گلدفوس در برنامه شبکه 2 تلویزیون اسرائیل گفت: حزبالله تقریباً 100 هزار موشک در اختیار دارد و 5 هزار موشک دور برد حزبالله که قادر است به تمام نواحی اسرائیل برسد در بیروت و در عمق زمین واقع شده است.
گلدفوس در ادامه تصریح کرد: پدافند موشکی گنبد آهنین در ارتش اسرائیل توانایی مقابله با این چالش را نخواهد داشت.
وی در ادامه اذعان کرد: در واقع حزبالله اکنون تجربه سه سال جنگ را انباشته است و تواناییهای نظامی بزرگتر و اعتماد به نفس قابل توجهی پیدا کرده است.
وی یادآور شد موشکهای حزبالله لبنان تمام خاک اسرائیل را پوشش خواهند داد و سامانه دفاع موشکی موسوم به گنبد آهنین نمیتواند جلوی این حملات را بگیرد.
تلویزیون اسرائیل در این گزارش تأکید کرد؛ راهبرد جنگی گروههای مقاومت در لبنان و غزه تفاوت زیادی وجود دارد و تفاوت اصلی این دو گروه در توان موشکی بالای مقاومت لبنان است چون حزبالله موشکهای دوربرد و بسیار دقیقی در اختیار دارد و میتواند مناطق مختلف اسرائیل را هدف قرار دهد.
در همین حال «یوسی لونگوتسکی» مقام ارشد ارتش رژیم صهیونیستی و متخصص در زمینه تونلهای مقاومت، در گفتگو با روزنامه صهیونیستی هاآرتص در مورد تونلهای مقاومت در مرز لبنان هشدار داد و گفت: اسرائیل در جنگ اخیر خود علیه نوار غزه تمام تونلهای مقاومت فلسطین را تخریب نکرده است.
این مقام صهیونیست با اشاره به اینکه مقاومت فلسطین اکنون تعداد زیادی تونل دارد تأکید کرد: تونلهای مقاومت در مرز لبنان از نظر ایمنی پیشرفتهتر و خطرناکتر از تونلهای نوار غزه است.
وی افزود: مقاومت در زمینه ساخت تونلها، تکنولوژی بسیار پیشرفتهای را به کار بسته است. مقاومت در حال حاضر بین سه الی چهار تونل (عملیاتی- هجومی) در اختیار دارد که از طریق آن میتواند مبارزان خود را وارد اسرائیل کند.
وی تأکید کرد زمانی که حزبالله اعلام کرد میتواند الجلیل را اشغال کند، تصور میکردیم که دبیر کل حزبالله لبنان دچار توهم شده است. حزبالله توانایی اشغال الجلیل را دارد اما در آینده میفهمیم که در توهم بودیم.»
از سوی دیگر روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز در گزارشی مربوط به جنگ 50 روزه غزه تأکید کرد: این جنگ قواعد بازی میان اسرائیل و فلسطین را تغییر داد.
یک سایت حامی دولت و سابقاً اصلاحطلب مدعیان اصلاحطلبی را به باد انتقاد گرفت.
فرارو در تحلیلی نوشت: اصلاحطلبان پس از جهد فراوان برای بازآفریدن دوم خرداد 1376 و یک 22 خرداد 88 که جز حصر و حبس و تبعید و محرومیت از محرمیت نظام برای آنان ثمری نداشت. متأسفانه با پایان انتخابات 92، به آهستگی موعد حبس نیروهای اصلاحات نیز به سر رسید و یکی یکی آزاد شدند. رأی مردم نیز اعتماد به نفس به یغما رفته را به این سیاستمداران پر اشتباه بازگرداند و شد آنچه نباید میشد؛ اصلاحطلبان سیاستورزی را آغازیدند! اما بیتردید تکرار تاریخ، این بار کمیک خواهد بود. دوم خرداد به تراژدی احمدینژاد انجامید، هیچ عجیب نیست برایم که سرنوشت دولت روحانی به یک کمدی بیانجامد.
فرارو ادامه میدهد: اصولگرایان میتوانند همیشه امیدوار باشند که ویژگیهای رفتاری ژنرالهای اصلاحطلب (یا همان مشارکتیهایی که دوره افسری ندیده درجههایشان را بالا کشیدند) اوضاع را به کام آنها خواهد کرد.
در ادامه این تحلیل آمده است: مشارکتیها مستعدند شخص مورد انتخاب خود را تا حد امام زمان بالا ببرند و رقبایش را از جعفر کذاب کممنزلتتر کنند. اما هیچ گاه به این نمیاندیشند ثمره این مقدسسازیها چیست و خودشان با مقدساتشان چه رفتاری کردهاند؟ در سال 1384 چنان مصطفی معین را بهترین گزینه برای ریاست جمهوری معرفی میکردند که فرصتی هم برای نیم نگاهی به مهدی کروبی و محسن مهرعلیزاده نداشتند. امامزاده معین که رأی نیاورد، چه بر سرش آمد؟ در مطبش به ادامه زندگی مشغول شد و به قول خود معین همین مشارکتیها نه در انتخابات شورای شهر 85 و نه در انتخابات مجلس 86 احوالی هم از او نپرسیدند.
فرارو در ادامه نوشت: آنها در سال 84 کروبی را اصلاحطلب غیر پیشرو و در فاصله 84 تا 88 او را خائن به اصلاحات، همنوا با رقبا و غضنفر اصلاحات میخواندند. اما پس از انتخابات 88 چنان واله کروبی شدند که یا مهدی، شیخ مهدی میگفتند و کمترین توقعشان از کروبی بتشکن، شکستن بت بزرگ بود. هرکس به استراتژی مورد وفاق آنها گردن ننهد خائن است. احمد پورنجاتی در آستانه انتخابات مجلس نهم با ادبیاتی که حد ادب او را میرساند مصطفی کواکبیان و حزب مردمسالاری را «آقا باقالی» و «فضله ته دیگ جبهه اصلاحات» خواند. اما همین پورنجاتی در بزنگاه رأی اعتماد به کابینه روحانی و استیضاح فرجیدانا دم برنیاورد که همان آقاباقالیها اگر 40-50 کرسی در مجلس داشتند چه تأثیر بزرگی بر روند امور مینهادند.
این سایت حامی دولت مینویسد: و نهایتاً مشارکتیها هستند که میتوانند در دهه هفتاد هاشمی رفسنجانی و خاندانش را به عنوان علتالعلل مشکلات تاریخی ایران جا بزنند، اما در دهه 90 چنان برای به شهرداری نرسیدن فرزند ارشد حاجآقا گریبان چاک بدهند که الهه راستگو با آن سوابق تشکیلاتی در جبهه اصلاحات را به دامن اصولگرایان هل بدهند! والله هیچ اصلاحطلب عاقلی حاضر نیست سرمایه اجتماعی خود را خرج خانوادهای کند که اگر بر منصب باشند استات اویل کمترین نقطه ضعف مالی آنهاست.
نویسنده ادامه میدهد: این همه را گفتم که به تشکیلات ندا برسم. پیاده نظام سابق جبهه مشارکت که تصمیمشان تا دیروز پادویی ستاد اصلاحات بود، امروز تصمیم گرفتهاند، خود ایدههایشان را عملی کنند. اما این بار جبهه اصلاحات از این استقلال رأی برآشفته میشود؛ آقا و آقازاده، جلاییپور پدر و پسر هر دو به صحنه میآیند که مبادا نظم الیگارشیک و ژنسالار اصلاحات دچار تغییر شود. اصلاحطلبان میتوانند جواب بدهند چه برنامه روشن و دستاورد مشخص تشکیلاتی در فضای باز سیاسی پس از 92 به ارمغان آوردهاند که از دیکته نانوشته ندا غلط میگیرند؟ آنها از ظرفیت اجتماعی آزاد شده عارف پس از انتخابات 92 چه بهرهای بردند که راه بر تجربههای جدید را بستهاند؟ نحوه برخورد اصلاحطلبان برای کسانی که در 17 سال گذشته فضای سیاسی ایران را رصد کردهاند ابداً عجیب نیست. شوربختانه نیروهای تشکیلاتی اصلاحات نیز یکییکی در حال آزاد شدن از زنداناند و کنشهای از این دست روزبهروز شدت خواهد گرفت.
نویسنده فرارو خاطرنشان کرد: من فرجام 24 خرداد را برای شما خواهم گفت: در آستانه انتخابات 96 یا 1400 که ستاره بخت اصلاحات دوباره رو به افول گذاشته، همین نیروهای مشارکتی حملات خود را متوجه سید محمد خاتمی میکنند. خاتمی اگر سال 84 یادآوری کرد من یک تدارکاتچی بیشتر نبودم، سال 1400 خواهد گفت من یک خطبهخوان عقد بیشتر نبودم. اصلاحطلبان در آستانه انتخابات 1404 به این نتیجه میرسند که آنها امروزه «کف مطالباتشان» داشتن یک عاقد خوب است که نفسش شگون داشته باشد و پیوندهای خانوادگی آنها را حفظ کند. به هر حال نباید فراموش کرد که اصلاحات هیچ وقت نمرده بود، اصلاحات از ابتدا اخته بود.
وزیر رژیم صهیونیستی و آرزوی نرمش ایران در غنیسازی
وزیر امور راهبردی رژیم صهیونیستی گفت یک هیئت اسرائیلی هفته آینده برای بحث و گفتوگو درباره برنامه هستهای ایران به واشنگتن سفر میکند.
به گزارش خبرگزاری رویترز، اشتاینیتز اظهار داشت: «من هفته آینده در رأس هیئتی مهم برای بررسی آن چه که شاید آخرین جلسه مذاکرات پیش از توافقی باشد که قرار است در پایان ماه نوامبر اتفاق بیافتد به واشنگتن میروم.»
این مقام صهیونیست تصریح کرد: «ما درباره آن چه در مرکز برنامه هستهای ایران قرار دارد یعنی غنیسازی اورانیوم از طریق سانتریفیوژها به بحث خواهیم پرداخت. ایرانیها درباره این مسئله از خود هیچ نرمشی نشان ندادهاند.»
خودم وزیرم شوخی کردم... نیستم!
نامزد ناکام وزارت آموزش و پرورش میگوید خودم گزینه پیشنهادی برای وزارت علوم خواهم بود.
محمدعلی نجفی درباره زمان اعلام گزینه پیشنهادی دولت برای وزارت علوم گفت: انشاءالله خودم گزینه پیشنهادی خواهم بود.
سرپرست وزارت علوم در پاسخ به این سؤال که آیا استعفای دکتر توفیقی در راستای توافقهای انجام شده با مجلس بوده است، گفت: خیر من هیچ توافقی با هیچ فرد یا ارگانی انجام ندادهام و دکتر توفیقی در وهله اول میخواستند برای استفاده از فرصت مطالعاتی که یک سالش به خاطر مسئولیت هایی که برعهده داشتند و به تأخیر افتاده اقدام کنند. درهمین راستا احتیاج داشتند تا چند ماهی وقت آزادتری داشته باشند.
وی با بیان اینکه دکتر توفیقی به عنوان یک صاحبنظر در مسائل دانشگاهی آمادگی کامل خود را برای هرنوع کمک اعلام کردند، گفت: ایشان اظهار کردند که در بیرون از وزارتخانه هم میتوانند در موارد لازم به وزارت علوم کمک کنند. لذا تقاضا داشتند به عنوان مشاور سمت رسمی نداشته باشند اما به عنوان صاحبنظر در مسائل دانشگاهی اعلام آمادگی کردند که هرگونه کمک به وزارت علوم انجام دهند.
توفیقی در فتنه سال 88 از جمله کسانی بود که با دامن زدن به دروغ تقلب در جمع دانشجویان، آنان را به تشنج تحریک میکرد.
نجفی در عین حال دیروز در حاشیه دیدار رئیسجمهور با ایثارگران در مشهد گفت: معرفی شدنم به عنوان وزیر علوم واقعیت ندارد و این که گفتهام به عنوان وزیر معرفی میشوم، فقط یک شوخی بود.
محمدعلی نجفی سال گذشته برای تصدی وزارت آموزش و پرورش از شورای شهر تهران استعفا داد اما با 133 رأی مخالف نمایندگان نتوانست به وزارت برسد. وی سپس به عنوان رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری منصوب شد اما چند ماه بعد با بیان اینکه بیماری قلبی دارد و پزشک معالج وی، او را از مسئولیت سنگین منع کرده از این سمت استعفا کرد. نجفی پس از آن از سوی رئیسجمهور به عنوان دبیر ستاد هماهنگی اقتصادی دولت منصوب شد و سرانجام پس از برکناری فرجی دانا از وزارت علوم، به عنوان سرپرست وزارت علوم منصوب گردید.
اکنون این سؤال مطرح است که آیا بیماری قلبی آقای نجفی که مانع از تصدی مسئولیت سازمان میراث فرهنگی میشد، مشکلی برای مدیریت یک وزارتخانه حساس و پرمسئولیت ایجاد نمیکند؟ ثانیا آیا عوامل عدم اعتماد مجلس به وی که ریشه در عدم مرزبندی صریح نجفی با فتنهگران دارد، برطرف شده است؟ در حقیقت معرفی نجفی نوعی مقابلهجویی با مجلس است حال آن که نمایندگان مجلس به تأسی از رهبر معظم انقلاب توقع دارند روند امور در وزارت علوم اصلاح شود.
نامزد حزب مشارکت حتی نمیتوانست یک کلاس را اداره کند
عضو فراکسیون مشارکت در مجلس ششم گفت معین حتی نمیتوانست یک کلاس را اداره کند اما جبهه مشارکت او را به عنوان نامزد انتخابات در سال 84 معرفی کرد.
بهروز افخمی در مصاحبه با مجله مثلث گفت: کروبی میتوانست درسال 84 بهترین گزینه برای ریاست جمهوری باشد. به نظر من اشتباه اساسی جبهه مشارکت این بود که به جای آقای کروبی، معین را کاندیدا کردند و همین موضوع بود که چهارمیلیون رای را از بین برد و در نهایت باعث شد که احمدینژاد کروبی را پشت سر بگذارد. من فکر میکنم که در مورد آقای کروبی مجموعه رفتارها نباید به اینجا میرسید.
وی با بیان اینکه ما برای اداره کشور به کسی نیازمند هستیم که آدمهای زیادی را بشناسد و قوانین را بداند و آدمهای قابل اعتماد را جمع کند افزود: وقتی جبهه مشارکت کروبی را نادیده گرفت من عصبانی شدم، وقتی آقای معین به عنوان کاندیدا معرفی شد فکر کردم که آنها دیگر شورش را در آوردهاند. آقای معین کسی بود که دانشجوهایش میگفتند حتی یک کلاس را هم نمیتواند اداره کند. چنین آدمی را برای ریاستجمهوری معرفی کرده بودند.
هراس ارتش اسرائیل از موشکها و تونلهای حزبالله
یک فرمانده ارشد ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد حزبالله لبنان بیش از 100 هزار موشک در اختیار دارد و جنگ بعدی با مقاومت لبنان با جنگ اخیر در نوار غزه به طور کامل متفاوت خواهد بود.
سرهنگ دن گلدفوس در برنامه شبکه 2 تلویزیون اسرائیل گفت: حزبالله تقریباً 100 هزار موشک در اختیار دارد و 5 هزار موشک دور برد حزبالله که قادر است به تمام نواحی اسرائیل برسد در بیروت و در عمق زمین واقع شده است.
گلدفوس در ادامه تصریح کرد: پدافند موشکی گنبد آهنین در ارتش اسرائیل توانایی مقابله با این چالش را نخواهد داشت.
وی در ادامه اذعان کرد: در واقع حزبالله اکنون تجربه سه سال جنگ را انباشته است و تواناییهای نظامی بزرگتر و اعتماد به نفس قابل توجهی پیدا کرده است.
وی یادآور شد موشکهای حزبالله لبنان تمام خاک اسرائیل را پوشش خواهند داد و سامانه دفاع موشکی موسوم به گنبد آهنین نمیتواند جلوی این حملات را بگیرد.
تلویزیون اسرائیل در این گزارش تأکید کرد؛ راهبرد جنگی گروههای مقاومت در لبنان و غزه تفاوت زیادی وجود دارد و تفاوت اصلی این دو گروه در توان موشکی بالای مقاومت لبنان است چون حزبالله موشکهای دوربرد و بسیار دقیقی در اختیار دارد و میتواند مناطق مختلف اسرائیل را هدف قرار دهد.
در همین حال «یوسی لونگوتسکی» مقام ارشد ارتش رژیم صهیونیستی و متخصص در زمینه تونلهای مقاومت، در گفتگو با روزنامه صهیونیستی هاآرتص در مورد تونلهای مقاومت در مرز لبنان هشدار داد و گفت: اسرائیل در جنگ اخیر خود علیه نوار غزه تمام تونلهای مقاومت فلسطین را تخریب نکرده است.
این مقام صهیونیست با اشاره به اینکه مقاومت فلسطین اکنون تعداد زیادی تونل دارد تأکید کرد: تونلهای مقاومت در مرز لبنان از نظر ایمنی پیشرفتهتر و خطرناکتر از تونلهای نوار غزه است.
وی افزود: مقاومت در زمینه ساخت تونلها، تکنولوژی بسیار پیشرفتهای را به کار بسته است. مقاومت در حال حاضر بین سه الی چهار تونل (عملیاتی- هجومی) در اختیار دارد که از طریق آن میتواند مبارزان خود را وارد اسرائیل کند.
وی تأکید کرد زمانی که حزبالله اعلام کرد میتواند الجلیل را اشغال کند، تصور میکردیم که دبیر کل حزبالله لبنان دچار توهم شده است. حزبالله توانایی اشغال الجلیل را دارد اما در آینده میفهمیم که در توهم بودیم.»
از سوی دیگر روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز در گزارشی مربوط به جنگ 50 روزه غزه تأکید کرد: این جنگ قواعد بازی میان اسرائیل و فلسطین را تغییر داد.