خانواده شهدای آتشنشان حادثه پلاسکو زیر پوشش بنیاد شهید قرار گرفتند
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به موافقت رهبر انقلاب با اطلاق عنوان شهید برای آتشنشانان حادثه پلاسکو گفت: خانواده شهدای این حادثه زیر پوشش بنیاد شهید قرار گرفتند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیادشهید و امور ایثارگران، سیدامیرحسین قاضیزادههاشمی شامگاه پنجشنبه در یک برنامه تلویزیونی، با اشاره به سالگرد حادثه پلاسکو و ایثار آتشنشانان اظهار داشت: در پی مکاتبه با رهبر معظم انقلاب، ایشان با اطلاق عنوان «در حکم شهید» برای 16 آتشنشان فداکار این حادثه که جان خود را فدای دیگران کردند موافقت فرمودند و خانواده این آتشنشانان تحت پوشش و در خانواده بنیاد شهید و امور ایثارگران قرار گرفتند.
وی با بیان اینکه این شهدا در آخرین لحظات حدود هزار و 500 نفر را نجات دادند، افزود: با پیگیریهای شهرداری تهران و رئیس مجلس شورای اسلامی و با مکاتبه اینجانب از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران، با موافقت و لطف رهبر معظم انقلاب این مطالبه و پرونده چند ساله به سرانجام رسید.