فرمانده انتظامی تهران بزرگ از افزایش
۲ درصدی سرقتها به ویژه سرقتهای خرد در ۱۰ ماهه نخست امسال خبر داد و گفت: در همین مدت ۲.۷ درصد افزایش در حوزه کشف داشتهایم.
به گزارش ایسنا، سردار حسین رحیمی در حاشیه برگزاری پنجاه و دومین مرحله طرح رعد در جمع خبرنگاران اظهارداشت: این مرحله از طرح رعد با رویکرد برخورد با انواع و اقسام جرایمی که در حوزه کلانتریها رخ میدهد به صورت هجومی به سارقین گوشی موبایل، اراذل و اوباش، قاچاقچیان خرد، کالاهای قاچاق و خردهفروشان مواد مخدر و... اجرایی شد. رحیمی افزود: در این مرحله در مجموع ۶۳۴ نفر از سارقین دستگیر و هزار و ۸۹۷ فقره سرقت کشف و اموال زیادی از مردم نیز کشف شد. همچنین ۱۴۴ دستگاه خودرو و موتورسیکلت کشف شده است.
وی با اشاره به اینکه در این مرحله از اجرای طرح رعد، ۷۹۹ پرونده سرقت بسته شده، افزود: ۳۲ باندی که از سه نفر به بالا بودند در این مرحله منهدم شد که اکثر آنها در حوزه سرقت فعالیت میکردند. همچنین ۲۶ نفر از محکومین فراری دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند ضمن اینکه ارزش اموال سرقتی مکشوفه در این مرحله بالغ بر ۱۶ میلیارد تومان است.
فرماندهی انتظامی تهران بزرگ درمورد سارقین دستگیر شده در این مرحله از طرح رعد و دستهبندی سرقت آنها گفت: ۲۴ درصد سارقین در حوزه لوازم و محتویات خودرو، ۱۳ درصد در حوزه قاپ زنی و موبایل قاپی، ۴ درصد در حوزه سرقت منزل،
۴ درصد در حوزه مالخری و ۵۵ درصد نیز سارقین اماکن خصوصی و دولتی و همچنین حوزه سرقت سیم و کابلهای شرکت مخابرات، برق و... اقدام به سرقت میکردند. رحیمی ادامه داد: تا این لحظه افراد دستگیر شده به هزار فقره سرقت اعتراف کردند که البته این موضوع و کسب اعتراف از آنها ادامه دارد. وی اظهارداشت: در پنجاه و دومین مرحله از اجرای طرح رعد، چهار قبضه سلاح جنگی به همراه
۶۸ عدد فشنگ و ۵۰ عدد انواع سلاح سرد نیز کشف شده است. همچنین ۶۹ پاتوق سارقین، ۱۱ مرکز مالخرها، ۱۱ مرکز تجمع اراذل و اوباش و ۷۵ مرکز خردهفروشی مواد مخدر منهدم شده و ۲۲ نفر از اراذل و اوباش سطح دار دستگیر شدند.
به گفته رئیسپلیس تهران، در جریان این مرحله از طرح رعد، ۴۵ کیلو مواد مخدر نیز کشف
و ۲۷۵ خردهفروش مواد مخدر دستگیر شدند. در این مرحله ۲۸ فقره پرونده کالاهای قاچاق و ۵۰۰ عدد ماینر(دستگاه استخراج رمز ارز) کشف شده که این ماینرها در سه مزرعه بیت کوین جنوب و جنوب غرب تهران که از برق صنعتی استفاده میکردند، کشف شده است. رحیمی در پاسخ به سؤالی درخصوص پایین آمدن سن سرقت به زیر ۱۸ سال گفت: اینطور نیست که بتوانیم بگوییم سن سرقت پایین آمده اما سارقین زیر ۱۸ سالی داریم اما قابل لمس نیست. وی درخصوص در اولویت قرار نگرفتن سرقتهای موبایل و سرقتهای کوچک توسط پلیس، بیان داشت: مردم بدانند به محض اینکه مجرمی به آنها تعدی میکند و سرقتی انجام میشود از طریق سامانه ۱۱۰ با پلیس تماس بگیرند و بیتردید تمام سرقتها برای ما مهم است. سرقت کوچک و بزرگ برای ما فرقی ندارد. البته سرقتهای بزرگ و پیچیده از ما انرژی بیشتری میگیرد، اما همه سرقتها برای ما مهم هستند ولی سرقت به عنف و مسلحانه که بازتابهای امنیتی دارند مورد توجه ویژه قرار داده خواهند شد.