# پرسه ـ در ـ فضای ـ مجـازی
سفارتخانه یا لانه جاسوسی؟
کریم: «آمریکاییها در حال احداث دومین سفارت بزرگ خود در منطقه در لبنان بعد از سفارت شان در بغداد هستند. این سازه که مشخص نیست دقیقا چه شباهتی با سفارت دارد در مساحتی ۱۷۴ هزار متر مربعی قرار است با مبلغی بالغ بر ۱.۲ میلیارد دلار ساخته شود.»
روز همبستگی با مردم فلسطین
الهام عابدینی: «در چنین روزی در سال۱۹۴۷، سازمان ملل قطعنامه طرحِ تقسیم فلسطین را تصویب کرد. افسانه ترکِ داوطلبانه خانهها و فروش زمین از سوی فلسطینیان را فراموش کنید؛ ۷۵٠ هزار فلسطینی در حالی که کلید و سند خانهشان را در دست داشتند، آواره شدند. ۲۹نوامبر، روز بینالمللی همبستگی با مردم فلسطین.»
نتایج سفر رئیسی به ترکمنستان
محمد مهدی رحیمی با انتشار این تصاویر نوشت: «سفر ۲۶ساعته رئیسجمهور به ترکمنستان اگرچه کوتاه، اما دستاوردهای بزرگی داشت. درحالیکه دیدار با ایرانیان تا ۱ بامداد ادامه داشت،۷ صبح دیدار با تجار آغاز شد و رایزنی با رؤسای جمهور ۶ کشور هم انجام گرفت. امضا قرارداد گازی و رفع نگرانی قطع گاز در سرمای زمستان، نتیجه دلگرمکننده سفر بود.»
اصلاحطلبان یا جریان تحریف؟
سیدعلی موسوی: «اصلاح طلبان با هدف تمسخر و تخریب، تصویر سفر مسکو علی باقری کنی و هیئت همراه در سال ۲۰۱۲ را تحت عنوان سفر ایشان به مذاکرات وین را باز نشر کردن.»
آرایش حرفهای
مرتضی: «آرایش تیم دیپلماتیک ایران نشان میدهد؛ هدف از دور هفتم مذاکرات وین احیای برجام و یا لغو تحریمها نیست. انتفاع اقتصادی ایران از لغو تحریمها را نشانه گذاری کردهایم. فصل انتخاب برای طرف غربی
فرا رسیده است؛ تلاش برای کشاندن مذاکرات به دور هشتم برای آمریکاییها گران و سختتر است!»
ای کاش...
موسوی: «انگار رجزخوانی در چاله میدان است که: ببینید! ما با ۴نفر به مذاکره رفتیم و شما با ۴۰نفر! کاش بجای ۴نفر با ۴۰۰نفر کارشناس به مذاکره میرفتید اما بعد از آن همه «لاف لغو تحریمها» نمیآمدید بگویید که ببخشید به ما نگفته بودند در برجام به جای لغو تحریم، واژه تعلیق تحریمها نوشته شده است.»
منصف باشیم
شهسوار سیستانی: «دولت روحانی تجارت با دوستانمان در منطقه را هم رها کرده بود حتی. دولت روحانی عامل موثر شدن تحریمها و فشارهای اقتصادی به مردم ایران شد. حال رئیسی حتی آمده کشورهای متخاصم مثل اذربایجان را وابسته به ما میکند آیا انصاف است این کارهای موثر و بزرگش را باز تخریب کنیم؟!»