تخریب روستای باستانی با یک شهاب سنگ
۳۶۰۰ سال پیش روستای
«تل الحمام» با برخورد یک شهاب سنگ غول پیکر نابود شد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از ایرام نیوز، دانشمندان در یک تحقیق دانشگاهی که ۱۵ سال طول کشید از فوران گستردهای در منطقه دریای مرده اردن خبر دادند که حدود ۳۶۰۰ سال پیش رخ داده است. در حال حاضر علت این فوران را برخورد شهاب سنگ با سرعت ۶۱ هزار کیلومتر در ساعت، بیان کردهاند.
این رویداد موجب یک گلوله آتشین بزرگ با عرض ۴ مایل
(۴ کیلومتر) بالاتر از سطح زمین شده است. دانشمندان، متخصصان زمینشناسی، باستان شناسی و فیزیکدانان فضا تایید کردند که این برخورد زندگی انسان را در دریای مرده و اطراف آن برای مدت
6 قرن غیرممکن کرده است.
کریستوفر مور، سرپرست تیم تحقیقاتی بینالمللی، در گزارشی که توسط روزنامه علمی آمریکایی «The Conversation» منتشر شده اعلام کرد که تقریبا ۱۵ سال طول کشید تا بفهمیم چه اتفاقی در دره اردن، افتاده است. این تحقیق شامل تجزیه و تحلیل دقیق مواد استخراج شده توسط بیش از بیست دانشمند در ۱۰ ایالت آمریکا، علاوهبر کانادا و جمهوری چک بود.
تحقیقات نشان میدهد که ۳۶۰۰ سال پیش، ساکنان
«تل الحمام» توسط یک صخره یخی نامرئی فضایی که با سرعتی در حدود ۶۱ هزار کیلومتر در ساعت به سمت آنها حرکت کرد مورد هدف قرار گرفتند.
این انفجار حدود هزار برابر قویتر از بمب اتمی هیروشیما بود، زیرا ساکنان شهر از شوک این حادثه کور شده بودند و دمای هوا به سرعت از دو هزار درجه سانتیگراد بالاتر رفت، در حالی که لباس و چوب بلافاصله آتش گرفتند، شمشیرها، نیزهها، آجرهای سفالی و سفالها شروع به ذوب شدن کردند. چند ثانیه بعد، زمین لرزهای عظیم دهکده را با سرعت۱۲۰۰ کیلومتر در ساعت لرزاند.
همه این شواهد نشان میدهند که دمای تل الحمام از دمای آتشفشانها، جنگها و آتش سوزیهای معمولی شهرها بیشتر شده است. به این معنی که تنها فرایند طبیعی باقی مانده تأثیر کیهانی است. این مطالعه به این نتیجه رسید که این داستان در مورد تخریب تل الحمام، در صورت صحت، ممکن است دومین قدیمیترین تخریب یک شهرک انسانی با تاثیر کیهانی، پس از روستای ابوهریره در سوریه در حدود ۱۲۸۰۰ سال پیش باشد.