kayhan.ir

کد خبر: ۲۲۰۷۴۳
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۴۰۰ - ۲۱:۵۷
در اجرای طرح اقتدار پلیس تهران انجام شد

دستگیری 261 نفر از اراذل و اوباش، مزاحمان نوامیس و فروشندگان مواد مخدر

فرمانده انتظامی تهران بزرگ دستاوردهای مرحله جدید اجرای طرح اقتدار پلیس امنیت را تشریح کرد.

به گزارش خبرگزاری ایسنا، سردار حسین رحیمی در حاشیه اجرای طرح اقتدار پلیس امنیت گفت: با انجام کار اطلاعاتی و رصد اراذل و اوباش دومین مرحله از طرح اقتدار در سال ۱۴۰۰ به مرحله اجرا درآمد که در جریان آن ۲۶۱ نفر از اراذل و اوباش شامل ۱۱۰ نفر از اوباشگران سطح‌دار، ۹۳ مزاحم نوامیس، ۳۷ توزیع‌کننده مواد مخدر و پنج حمل‌کننده سلاح و... دستگیر شدند.
رحیمی افزود: در مجموع این دستگیری‌ها و عملیات، پنج قبضه سلاح جنگی و ۷۸ قبضه سلاح سرد و همچنین تعداد ۱۳ دستگاه خودرو و موتورسیکلت متعلق به اوباشگران کشف و ضبط شد. وی با اعلام اینکه از دستگیر شدگان ۱۱ دستگاه بیسیم کشف و ضبط شد، گفت: ۲۴ واحد صنفی شامل سفره خانه، باشگاه بدن‌سازی و... که به پاتوقی برای اراذل و اوباش بدل شده بود پلمب شد.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ ادامه داد: در همین راستا نیز لازم است به واحدهای صنفی که به محلی برای رفت و آمد اوباش بدل شده‌اند، هشدار دهم که پلیس با آنان برخورد خواهد کرد، از این رو لازم است که از حضور این افراد در این محل‌ها جلوگیری شود. رحیمی درباره اراذل و اوباشی که در فضای مجازی اقدام به خودنمایی می‌کنند، بیان داشت: در اجرای این مرحله از طرح اقتدار تمرکز ویژه‌ای نیز بر فضای مجازی داشتیم به طوری‌که ۴۵ متهم که اقدام به ترویج فرهنگ اوباشگری در فضای مجازی کرده بودند، دستگیر شدند. ۵۳ صفحه و تارنما نیز شناسایی و مسدود شد.
وی با بیان اینکه پلیس در این مرحله از طرح تمرکز جدی بر مراکز قمار داشت، گفت: ۶۵ نفر از دستگیرشدگان مرتبط با مراکز قمار بودند که در بررسی انجام شده مشخص شد این افراد در ۲۹ درگاه بانکی ۸۳ میلیارد ریال گردش مالی داشتند.
رئیس‌پلیس تهران درباره اراذل و اوباش خرده پا نیز افزود: پلیس به تناسب جرمی که این افراد مرتکب شوند با آنان برخورد خواهد کرد.
رحیمی تاکید کرد: برخورد پلیس با اراذل و اوباش، مخلان نظم عمومی و مزاحمان نوامیس همچنان ادامه خواهد داشت و ماموران پلیس در فضای حقیقی و فضای مجازی با این موارد برخورد خواهند کرد.
توصیه کنکوری پلیس
فرمانده انتظامی تهران بزرگ همچنین در حاشیه اجرای طرح اقتدار پلیس امنیت گفت: ۲۰ نفر از افرادی که اقدام به فروش سؤالات کنکور در فضای حقیقی و مجازی کرده بودند از سوی ماموران پلیس پایتخت دستگیر شدند البته در بررسی‌هایی که انجام دادیم، مشخص شد که ادعاهای این افراد کذب بوده و موضوع صحت نداشته است اما با توجه به اینکه این اقدامات در راستای کلاهبرداری از مردم بود با آن برخورد شد.
وی به داوطلبان کنکور توصیه کرد که فریب وعده‌ها و تبلیغات دروغین درباره فروش سؤالات یا پاسخ سؤالات کنکور را نخورند و به سایت‌ها و فضاهایی که با لینک‌های جعلی آنان را به صفحات پرداخت الکترونیک هدایت می‌کند، وارد نشوند چراکه این اقدام یا به قصد کلاهبرداری انجام شده یا به قصد فیشینگ است.