kayhan.ir

کد خبر: ۲۱۸۱۱۳
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۳:۰۹

رضایی : آمده‌ام به وضع بی‌سامان موجود خاتمه دهم

محسن رضایی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت: «با صراحت و محکم می‌گویم که آمده‌ام تا به وضع بی سامان موجود، خاتمه بدهم» . وی همچنین گفت: کسی که با برنامه وارد رقابت می‌شود، عرصه را ترک نمی‌کند.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌ جمهوری همچنین پس از ضبط برنامه رادیویی، درباره برنامه‌های خود برای کاهش تورم گفت: اولویت اول دولت من این است که مهار قیمت‌ها را در دست بگیرد و گرانی‌ها را کنترل کند. من اقتصاددان هستم و حرف‌های بدون مبنا نزده و نخواهم زد و بنابراین برنامه‌های جامعی برای کنترل نقدینگی و هدایت آن به سوی تولید ملی داریم، به طوری که جاذبه تولید را از هر کار دلالی بالاتر می‌بریم.
رضایی ادامه داد: در همان سال اول، ملت ایران شاهد خواهند بود افق آینده، افق امیدبخشی خواهد بود. ما در زمینه کسب و کار، کاهش نرخ سود بانکی، تجارت و صادرات با ۱۵ کشور همسایه برنامه داریم.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: همانند مهار یک اژدها که چندین سر دارد ما به گرانی حمله می‌کنیم تا بتوانیم آن را به کنترل خود درآوریم و گرنه با هیچ اقدام یک بعدی، گرانی در ایران کنترل نخواهد شد.
وی با اشاره به برنامه خود برای افزایش یارانه‌ها به ۴۵۰ هزار تومان گفت: برای برخی سوال شده بود که چگونه این یارانه را به این میزان افزایش می‌دهیم. یارانه ۴۵۰ هزار تومانی کاملاً مبنای دقیق علمی و عملیاتی شدن دارد. من چهار میلیارد دلار را صرفه جویی می‌کنم که محصول آن این می‌شود که به ۴۰ میلیون فرد ایرانی، ماهانه ۴۵۰ هزار تومان یارانه تعلق می‌گیرد.
رضایی اظهار داشت: یارانه پنهان ایران در سال ۱۳۹۹، ۱۳۸ میلیارد دلار بوده است یعنی ما بیشتر از چینی‌ها در ایران یارانه داده‌ایم. باید ببینیم که این یارانه کجا رفته است. اکثر این پول به جیب ثروتمندان رفته است بنابراین اولین برنامه دولت من این است که یارانه‌ها را هوشمند و هدفمند کنم.
وی ادامه داد: اینکه در دهک بالای جامعه که جزو ثروتمندان هستند، چهار میلیارد دلار یارانه را از گاز و بنزین، گازوئیل، برق و آب به خودشان اختصاص می‌دهند. یعنی خانه‌هایی هست که برق مصرفی یک لوستر آن به اندازه کل کوچه‌های جنوب شهر ایران است.
محسن رضایی در گفت‌وگو با رادیو فرهنگ با بیان اینکه بازنشستگی را پایان کار نمی‌دانیم،گفت: سعی می‌کنیم سن بازنشستگی را بین ۵۰ تا ۷۰ سال تعیین کنیم.