پلیس آمریکا بعد از قتل جرج فلوید 1000 نفر دیگر را کشته است
کشتار مردم آمریکا توسط پلیس این کشور حتی بعد از قتل وحشیانه جرج فلوید نیز کم نشده است و بر اساس یک گزارش جدید، پلیس این کشور ظرف یک سال، بیش از 1000 نفر را به قتل رسانده است. به نوشته روزنامه انگلیسی «مورنینگ استار»، گروه «ترسیم خشونت پلیس» در این باره گزارش داد، ظرف یک سال پس از قتل جرج فلوید، شهروند سیاهپوست آمریکایی، مأموران پلیس آمریکا ۱۰۶۸ نفر دیگر را هم به قتل رساندهاند. این گزارش نشان میدهد در آمریکا هر روز، سه نفر توسط نیروهای پلیس به قتل رسیدهاند. بر همین اساس، از آغاز سال جاری میلادی تا کنون، تنها طی ۶ روز، قتلی توسط پلیس آمریکا انجام نگرفته است. بر اساس این گزارش، با وجود اعتراضات گسترده در آمریکا پس از قتل جرج فلوید و چند شهروند سیاهپوست دیگر، تعداد افرادی که در این یک سال توسط پلیس آمریکا به قتل رسیدهاند تغییر چندانی با سالهای قبل نداشته است.طبق این آمار، احتمال به قتل رسیدن شهروندان سیاهپوست توسط پلیس، سه برابر بیشتر از افراد سفیدپوست است. همچنین، احتمال غیرمسلح بودن آنها حین به قتل رسیدن نیز بیشتر است.
این گزارش میافزاید: بین سالهای ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۰ میلادی، ۹۸.۳ درصد از موارد قتل شهروندان توسط پلیس آمریکا به تشکیل پرونده قضایی و طرح اتهام جنایی منجر نشده است و فقط چهار دهم درصد از چنین پروندههایی، به محکومیت پلیس خاطی منتج شده است!
در حال حاضر، تلاش برای اصلاح ساختار پلیس آمریکا درحالی به یکی از وعدههای سیاستمداران این کشور تبدیل شده است که بودجه ۱۱۸ میلیارد دلاری پلیس آمریکا، این نیرو را به سومین نیروی نظامی بزرگ جهان تبدیل کرده است. ارتش آمریکا با بودجه ۷۶۱ میلیارد دلاری و ارتش چین با بودجه ۲۶۱ میلیارد دلاری، در جایگاههای نخست و دوم قرار دارند. بر اساس تحقیقاتی که وکلای برجسته حقوق بشر جهان درباره خشونت پلیس انجام دادهاند، کشتار سیستماتیک و نقص عضو شهروندان سیاهپوست غیرمسلح به دست پلیس آمریکا به مثابه جنایت علیه بشریت است و باید تحت قوانین بینالمللی مورد تحقیق و پیگرد قرار گیرد.
8 کشته در یک تیراندازی
از سوی دیگر، تیراندازیهای دستهجمعی در آمریکا همچنان ادامه دارد. در همین راستا، یک فرد مسلح در یکی از ایستگاههای قطارباری در شهر «سن خوزه» ایالت کالیفرنیای آمریکا با شلیک گلوله به سمت افراد، موجب مرگ دستکم هشت نفر شد و تعدادی را نیز زخمی کرد. بنا بر گزارش شبکه «سی ان ان»، «روسل دیویس» معاون کلانتری شهرستان «سانتا کلارا» درخصوص این حادثه توضیح داد که فرد مسلح یکی از کارکنان «اداره حملونقل دره سانتاکلارا بوده و خودش را نیز در جریان این تیراندازی کشته شده است. به گفتۀ دیویس، نام فرد قاتل، «سام کسیدی» بوده است. یکی از نیروهای امنیتی سن خوزه نیز به شبکه سی ان ان اعلام کرد که این فرد مسلح ظاهرا تمامی کارکنان اداره راهآهن را که در حادثه تیراندازی کشته شدهاند، میشناخته و با آنها غریبه نبوده است.طبق این گزارش، قربانیان حادثه تیراندازی سن خوزه در بازه سنی ۲۹ تا ۶۳ سال بودهاند و «لوری اسمیت» کلانتر شهرستان سانتا کلارا اعلام کرد که قربانیان با یکدیگر کار میکردند و صبح حادثه همگی با یکدیگر در محل کار حضور پیدا کرده بودند.همسر سابق عامل مسلح به یکی از رسانههای شمال کالیفرنیا گفته است که کسیدی در گذشته با خشم از همکاران خود سخن میگفته و از کار خود تنفر داشته است.