kayhan.ir

کد خبر: ۲۱۳۵۷۰
تاریخ انتشار : ۱۳ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۹
سناتور برنی سندرز:

کرونا 22 میلیون آمریکایی را گرسنه و ده‌ها میلیون نفر را بیکار کرد

«برنی سندرز» سناتور ایالت ورمونت آمریکا در پیامی توئیتری با انتقاد از افزایش فقر و بیکاری و شکاف طبقاتی در آمریکا زیر سایه بحران کرونا اعلام کرد در این کشور 22 میلیون آمریکایی غذای کافی برای خوردن ندارند و میلیون‌ها نفر نیز بیکار شده‌اند. او این را هم اضافه کرد که میلیاردرهای آمریکا نیز با آمدن کرونا، بیش از یک تریلیون دلار به ثروتشان افزوده شده است!


سرویس خارجی-

 داده‌های وبگاه «ورلد امترز نشان» می‌دهد تعداد مبتلایان به کرونا در سراسر جهان تا عصر دیروز از 130 میلیون و 328 هزار نفر فراتر رفت و شمار فوتی‌ها نیز به بیش از 2 میلیون و 843 هزار نفر رسید. بر اساس داده‌های این وبگاه، آمریکا همچنان با بیش از 31 میلیون مبتلا و 566 هزار نفر فوتی بدترین وضعیت را در بین کشورهای جهان دارا می‌باشد. در آمریکا زیر سایه بحران کرونا فقر و بیکاری به شدت تشدید شده است. در همین زمینه
«برنی سندرز» سناتور ایالت ورمونت آمریکا برای چندمین بار و در پیامی توئیتری ضمن انتقاد از افزایش فقر و بیکاری در آمریکا نوشت: «طی دوران همه‌گیری، ده‌ها میلیون آمریکایی بیکار شدند. 22 میلیون آمریکایی می‌گویند که غذای کافی برای خوردن ندارند اما امروز در آمریکا، تعدادی از میلیاردرها 1.3 تریلیون دلار ثروتمندتر شدند. این چیزی است که یک اقتصاد تقلبی به آن شباهت دارد».
سندرز چند روز پیش نیز در پیام توئیتری دیگری با انتشار آماری از نابرابری‌ها در آمریکا انتقاد کرده و نوشته بود: «140میلیون آمریکایی جزو کم درآمدها حساب شده و 92میلیون نفر نمی‌توانند هزینه‌های خدمات درمانی را بپردازند. 50 میلیون آمریکایی قادر به تامین غذای خود نبوده و 40 میلیون با خطر بی‌خانمان شدن مواجه هستند و 650 میلیاردر آمریکایی نیز یک تریلیون دلار ثروتمندتر شده‌اند». سندرز در پیام توئیتری دیگری با اشاره به تفاوت معنادار سن امید به زندگی در میان فقیران و ثروتمندان آمریکا نوشته بود: «در حال حاضر امید به زندگی در میان آمریکایی‌های کم در آمد 15 سال کمتر از ثروتمندان است. فقر در ثروتمندترین کشور تاریخ جهان (آمریکا) معادل محکوم به مرگ بودن است».
هشدار صندوق بین‌المللی پول
صندوق بین‌المللی پول نیز پنجشنبه گذشته در گزارشی اعلام کرد خانواده‌های فقیر ضربه شدیدی از شیوع کرونا دیده‌اند و خسارتی که این ویروس به آموزش و پرورش وارد کرده، ممکن است سال‌ها ادامه داشته باشد.
در این گزارش آمده: شیوع کووید-۱۹ نابرابری پیشین در درآمدها و دسترسی به خدمات اولیه عمومی همچون خدمات بهداشتی و واکسیناسیون را در کشورها وخیم‌تر کرده است.این گزارش حاکی است: اخلال در آموزش، تاثیرات طولانی مدت بر کودکان و جوانان از جمله در خانواده‌های فقیر دارد و پویایی اجتماعی را تهدید می‌کند.این گزارش هشدار داد که اتکای فزاینده به کار و مدارس دیجیتال این تاثیرات را وخیم‌تر کرده و باعث می‌شود کارگران دارای مهارت کمتر، در یافتن شغل با مشکلات بیشتری مواجه شوند.صندوق بین‌المللی پول هشدار داد: از همین رو، جوامع ممکن است شاهد قطبی شدن بیشتر، کاهش اعتماد به دولت و ناآرامی اجتماعی شوند.این صندوق در گزارش خود خواستار افزایش برخی مالیات و بهبود وضع جمع‌آوری مالیات به منظور تامین بودجه لازم برای افزایش امنیت و ایمنی اجتماعی شد.