کد خبر: ۲۱۲۷۸۰
تاریخ انتشار : ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۷
برخلاف وعده سازمان راهداری

نرخ بلیت اتوبوس‌های نوروزی 20 درصد گران شد



با وجود وعده معاون سازمان راهداری مبنی بر گران نشدن نرخ بلیت اتوبوس، مدیرعامل اتحادیه تعاونی مسافربری کشور گفت: بلیت اتوبوس‌های نوروزی ۱۴۰۰ با 20 درصد افزایش قیمت به فروش می‌رود.
احمدرضا عامری در گفت‌و‌گو با خبرگزاری فارس در تشریح آخرین وضعیت آماده‌سازی ناوگان برای سفرهای ضروری ایام نوروز اظهار داشت: تردد اتوبوس‌ها با ظرفیت ۵۰ درصد به دلیل رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در حال انجام است و پروتکل‌های بهداشتی کرونا هم رعایت می‌شود اما برای نوروز امسال تغییری که در مورد فاصله‌گذاری ایجاد شد این است که اقوام درجه یک (نظیر یک خانواده چهار نفره) می‌توانند دو نفر در دو صندلی کنار هم بنشینند در حالی که پیش از این فقط صندلی‌های کنار پنجره فروخته می‌شد.
وی افزود: البته با توجه به شیوع کرونا و وجود شهرهای قرمز‌، نارنجی و زرد بعید می‌دانم ناوگان اتوبوسی در ایام نوروز تقاضای زیادی داشته باشد. با این حال برای ایام نوروز ۱۴ هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس، ۲۳ هزار دستگاه مینی‌بوس و ۴۶ هزار دستگاه سواری کرایه آماده خدمت به ناوگان هستند و ظرفیت برای سفرهای نوروزی به اندازه کافی موجود است. وی در پاسخ به این سوال که آیا برای نوروز امسال قیمت بلیت نظیر سنوات قبل افزایش می‌یابد؟ گفت: به هر حال در ایام نوروز همیشه تردد یک سر خالی داریم به عنوان مثال روزهای ابتدایی و پایانی نوروز در یک سر، صندلی‌ها خالی است و به همین دلیل طبق سنوات قبل، برای این ایام 20 درصد افزایش قیمت بلیت اعمال می‌شود.
عامری درباره پیش‌فروش بلیت‌های اتوبوس بیان کرد: مردم می‌توانند بلیت‌های خود را از طریق اینترنت و سایت‌های مشخص و سایت شرکت‌های تعاونی دریافت کنند.
گفتنی است، در حالی مدیرعامل اتحادیه تعاونی مسافربری کشور از افزایش‌۲۰ درصدی قیمت بلیت اتوبوس برای ایام نوروز خبر داده که پیش از این داریوش باقرجوان‌؛ مدیرکل دفتر حمل مسافر سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفته بود: برای ایام نوروز امسال افزایش قیمت بلیت اتوبوس نداریم و هیچ تصمیمی برای افزایش قیمت بلیت اتوبوس برای ایام پیش رو و نوروز 1400 گرفته نشده است.