kayhan.ir

کد خبر: ۲۱۰۸۲۶
تاریخ انتشار : ۲۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۰:۳۶
وزیر بهداشت در مراسم بهره‌برداری از 9 پروژه بیمارستانی:

تا سه ماه آینده یکی از قطب‌های مهم تولید و صادر کننده واکسن کرونا خواهیم بود

وزیر بهداشت گفت: تا دو سه ماه آینده یکی از قطب‌های بسیار مهم تولید واکسن کووید19 در منطقه و یکی از صادر کنندگان مهم این واکسن به جهان خواهیم بود.

به گزارش وبدا، روز پنجشنبه در هفدهمین آیین پویش «ره سلامت» با حضور رئیس‌جمهور و وزیر بهداشت، 9 پروژه بزرگ بیمارستانی در سطح کشور به طور همزمان و از طریق ویدئو کنفرانس افتتاح شد.
به گزارش وبدا، این پروژه‌ها که با ظرفیت 822 تخت بیمارستانی و اعتباری بالغ بر هزار و 355 میلیارد تومان ساخته شده و برای حداقل هزار و 713 نفر به طور مستقیم اشتغال ایجاد کرده، شامل بیمارستان 140 تختخوابی باغملک خوزستان، بیمارستان 160 تختخوابی شهر قدس، بیمارستان شهدای هسته‌ای بوشهر با ظرفیت 110 تخت، بیمارستان 140 تختخوابی سردار سلیمانی تویسرکان، مرکز تخصصی آیت‌الله‌هاشمی رفسنجانی بجنورد، بیمارستان 68 تختخوابی تخصصی زنان و زایمان اسفراین، مرکز درمانی تخصصی آیت‌الله رفسنجانی شهربابک کرمان، طرح توسعه 120 تختخوابی بیمارستان بوعلی ساری و طرح توسعه 70 تختخوابی بیمارستان 17 شهریور آمل است.
رئیس‌جمهور: هزینه درمانی مردم کاهش یافته است
رئیس‌جمهور در مراسم افتتاح طرح‌های ملی حوزه سلامت وزارت بهداشت، با قدردانی از یک‌سال فداکاری و ایثار کادر سلامت و درمان کشور در مقابله با بیماری کرونا گفت: مردم قدردان زحمات و ایثار کادر درمانی و بهداشتی کشور هستند و از روز سه شنبه واکسیناسیون کادر درمانی شروع شده و امیدواریم تا پایان سال آنهایی که بیشتر در معرض خطرند، از این واکسن برخوردار شوند.
حجت‌الاسلام حسن روحانی افزود: تلاش دولت در این بوده که مردم برای درمان هزینه کمتری پرداخت کنند و امروز هزینه مردم در تخت‌های بیمارستانی و بستری از 37 درصد به 10 درصد در شهرها و 6 درصد در روستاها رسیده است و این موضوع کمک بسیار بزرگی برای مردم محسوب می‌شود.
روحانی با بیان اینکه امروز و با گذشت 42 سال از پیروزی انقلاب اسلامی دارای بهداشت و درمانی در تراز کشورهای توسعه یافته هستیم، خاطرنشان کرد: امروز مردم کشورمان برای درمان نیاز به خارج از کشور ندارند بلکه بسیاری از ایرانیان خارج‌نشین و مردم منطقه برای درمان به ایران سفر می‌کنند.
وی اظهارداشت: در این مدت حدود دو هزار و 500 تخت آی‌سی‌یو به بیمارستان‌های کشور اضافه شده و از لحاظ ارایه اکسیژن از 20 هزار نفر به بیش از 60 هزار نفر رسیده‌ایم و این همه نشان‌دهنده وقوع تحول بزرگی در بخش سلامت است و در این زمینه شرکت‌های دانش‌بنیان بخش اعظمی از نیازهای درمانی کشور را تولید می‌کنند.
رئیس‌جمهور، اقدام دولت در سلامت الکترونیکی را مورد تأکید قرار‌داد و گفت: در این دولت توسعه زیادی در بخش سلامت الکترونیک و تشکیل پرونده سلامت برای مردم انجام شده است و به زودی طرح سلامت الکترونیکی نهایی خواهد شد که باعث آسوده‌تر شدن مردم می‌شود.
مژده وزیر بهداشت
وزیر بهداشت نیز در هفدهمین آیین پویش «ره سلامت»اظهار داشت: سال سنگینی بر ما، همکاران مان و ملت شریف ایران در مدیریت بیماری کووید19 گذشت و قضاوت در مورد این مدت را باید به گذر ایام و تاریخ سپرد و کاری که ملت شریف ایران با صبوری و بردباری و وفاق ملی برای مدیریت کووید19 انجام دادند را قطعا باید به عنوان برگ زرینی در تاریخ نظام مدیریتی کشور ثبت کرد.
سعید نمکی افزود: در باتلاق سنگین و سهمگین بیماری کووید19، همکاران ما دست از توسعه زیرساخت‌ها بر نداشتند و اتفاقاتی که در این مدت رخ داد مانند اضافه شدن حداقل دو هزار و 500 تخت ICU و صدها تخت دیگر در کشور برای اینکه بیماری پشت در بیمارستان‌ها سرگردان نشود. همچنین در تولید دارو و تجهیزات پزشکی مورد نیاز با تکیه بر توان داخلی، یکی دیگر از کارهای شگرف و ستودنی است که در تاریخ کشور ثبت شد.
نمکی خاطرنشان کرد: خوشبختانه در دولت دکتر روحانی و به دنبال اجرای طرح تحول نظام سلامت، اتفاقات مبارکی به ویژه در دو سال گذشته رخ داد. امسال به عنوان اولین سال قبل و بعد از انقلاب، حدود 11 هزار تخت بیمارستانی تا اردیبهشت ماه به ظرفیت کشور افزوده می‌شود و تعداد زیادی خانه بهداشت، مرکز جامع سلامت و سایر مراکزی که برای محرومین، نقطه امید است، در کشور تکمیل و افتتاح می‌شود.
وی ادامه داد: یک خانه بهداشت در یک روستا ممکن است که یک پروژه گران قیمت اقتصادی نباشد اما حتما یک پروژه بسیار مهم در حوزه خدمت رسانی به مردم است. ممکن است چند مرکز جامع سلامت به‌اندازه یک پروژه زیربنایی هزینه بر نباشد اما برای آینده کشور و کاهش هزینه‌های نظام سلامت، بسیار سودمند است.
وزیر بهداشت گفت: امروز شاهد افتتاح تعداد قابل توجهی پروژه حوزه سلامت در اقصی نقاط کشور از جمله استان‌های خوزستان، خراسان شمالی، کرمان، مازندران، سیستان و بلوچستان، بوشهر و حاشیه شهر تهران خواهیم بود. در حاشیه شهر تهران و در مناطقی مانند شهر قدس، ملارد، شهریار و اسلامشهر، حتی یک تخت بیمارستانی وجود نداشت که به یاری خدا تا پایان سال، حدود دو هزار تخت در حاشیه شهر تهران راه‌اندازی خواهیم کرد.
نمکی افزود: در کنار پروژه‌هایی که امروز به بهره‌برداری می‌رسد، هر هفته استانداران و معاونین رئیس‌جمهور که به استان‌ها سفر می‌کنند، پروژه‌های حوزه سلامت را افتتاح می‌کنند. به عنوان نمونه هفته گذشته دکتر جهانگیری پروژه بیمارستانی در اسلام آباد غرب را افتتاح کرد و امیدواریم که تا اردیبهشت ماه با‌اندکی حمایت بیشتر، هزار و 400 پروژه حوزه سلامت که قول داده بودیم تا سال 1400 افتتاح شود را تکمیل و افتتاح کنیم.
وی اظهارداشت: به مردم شریف ایران این مژده را می‌دهم که تا دو سه ماه آینده با تکیه بر لطف خدا و توان دانشمندان داخلی، یکی از قطب‌های بسیار مهم تولید واکسن کووید19 در منطقه و یکی از صادر کنندگان مهم این واکسن به جهان خواهیم بود.