kayhan.ir

کد خبر: ۲۱۰۱۶۹
تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۲:۱۷
ربیعی در نشست خبری:

برای اصلاح بودجه آماده‌ایم



سخنگوی دولت گفت: دولت آماده است با همه توان کارشناسی خودش در کنار مجلس اصلاحات مورد نظر که می‌تواند به نفع اقتصاد و مردم باشد و بدون اینکه شاکله بودجه بهم بخورد و بدون اینکه درآمدهای واهی پیش‌بینی‌ کنیم، را انجام دهد.
علی ربیعی سخنگوی دولت دیروز سه‌شنبه (14 بهمن) در نشست خبری خود با خبرنگاران در پاسخ به سؤالی درخصوص رد کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۰ در صحن علنی مجلس گفت: بعد از مدت‌ها بحث و حرف و حدیث، مطلع شدیم که کلیات بودجه ۱۴۰۰ رد شد. من فکر می‌کنم پیام نگرانی دولت و اقتصاددانان از تغییرات اساسی و بعضا غیرکارشناسی در بودجه دریافت شد. اینکه به این نکات توجه و این پیام‌ها دریافت شد، از کلیت مجلس تشکر می‌کنیم.
وی افزود: تغییرات زیادی شاکله بودجه را بهم ریخته بود و به اعتقاد ما غنایی هم به بودجه نبخشیده بود. البته اعلام می‌کنم که دولت آماده است با همه توان کارشناسی خودش در کنار مجلس اصلاحات مورد نظر که می‌تواند به نفع اقتصاد و مردم باشد و بدون اینکه شاکله بودجه بهم بخورد و بدون اینکه درآمدهای واهی پیش‌بینی‌ کنیم، را انجام دهد.
سخنگوی دولت گفت: دولت آمادگی دارد که در این زمینه گفت‌وگوهای زیادی صورت بگیرد تا در زمان مشخص بتوانیم بودجه مطلوب و بدون ‌اشکال را به تصویب برسانیم.
ربیعی در پاسخ به سؤالی در واکنش به اصرار رئیس‌جمهور فرانسه مبنی بر اضافه شدن عربستان به مذاکرات هسته‌ای با ایران، تصریح کرد: ملحق شدن اعضای جدید در گفت‌وگوهای پیش‌تر انجام شده به طور کامل منتفی است. ما پیش‌تر گفت‌وگوهایی در این زمینه داشتیم و توافقاتی کردیم و روال هم کاملا مشخص شده است.
وی در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه علت حضور هیئت سیاسی طالبان در تهران و دیدار با وزیر امور خارجه چه بوده و آیا دستاوردی برای کشورمان داشته است یا خیر؟، گفت: هدف از این دیدار رسیدن به اطمینان نسبت به حمایت همه گروه‌های سیاسی از جمله طالبان از دولت مرکزی و تقویت روند صلح و تحکیم در افغانستان بوده است. ما می‌خواهیم اطمینان پیدا کنیم که طالبان در مسیر صلح و پرهیز از خشونت مصمم است.
ربیعی تصریح کرد: دیدار با هیئت طالبان بیش از هر چیزی نشانه این اعتقاد همیشگی ما به این واقعیت است که چالش‌های امنیتی در افغانستان راه‌حل نظامی ندارد و در عین حال سیاست اصولی ما کما فی السابق تابع این قاعده بنیادی است که صلح در افغانستان باید بدون دخالت قدرت‌های فرامنطقه‌ای و در چارچوب خاص و اراده مردم افغانستان از همه اقوام و گروه‌ها انجام
بپذیرد.