رئيس سازمان استاندارد اعلام کرد
شناسایی 5 کارخانه متخلف لبنی استفادهکننده از روغن پالم
رئيس سازمان ملی استاندارد از شناسایی 5 کارخانه متخلف تولید لبنیات که از روغن پالم استفاده میکردند، خبر داد.
نیره پیروزبخت در مورد برخورد با کارخانجات تولید لبنیات که از روغن پالم استفاده میکنند، گفت: مردم نگران نباشند، زیرا سازمان استاندارد با متخلفان در این زمینه برخورد کرده و بازرسانی را برای بررسی وجود و استفاده از روغن پالم در کارخانجات فرستاده است.
رئيس سازمان ملی استاندارد با اعلام اینکه این موضوع کنترل شده است، از جمعآوری روغنهای موجود توسط سازمان استاندارد و وزارت بهداشت خبر داد و افزود: 5 کارخانه مختلف لبنی مورد شناسایی قرار گرفتهاند.
وی گفت: در روزهای اخیر هجمهای به بازار و واحدهای تولید لبنیات وارد شد و تعداد زیادی از تولیدات لبنی مورد آزمایش قرار گرفت و مشکل زیادی مشاهده نشد و استفاده از روغن پالم در لبنیات چندان زیاد نیست.
وی با اشاره به اینکه در لبنیات پرچرب با مواردی از تخلف مواجه شدیم و با آنها برخورد شد، اما در شیر مشکل خاصی دیده نشده، تصریح کرد: این در حالی است که سازمان استاندارد و وزارت بهداشت کارخانههای متخلف را به مراجع قضایی معرفی کردهاند. به گزارش مهر، پیروزبخت در مورد اعلام اسامی تولیدکنندگان لبنی متخلف گفت: هر زمان اسامی آنها را به مراجع قضایی اعلام کنیم، به طور حتم به رسانهها نیز اعلام خواهیم کرد.
وی ادامه داد: این در حالی است که موضوع اصلی روغن پالم نیست؛ بلکه استفاده از چربیهای گیاهی است به عبارت دیگر لازم است که استفاده از روغن پالم در محصولات غذایی کاهش یابد.
رئیس سازمان ملی استاندارد با اعلام اینکه بیشتر حجم روغن سرخ کردنی را روغن پالم تشکیل میدهد، گفت: بیشترین روغنی که بهخاطر تحریمها وارد کشور میشد روغن پالم است البته این روغن، روغن بدی نیست.
پیروزبخت ضمن اشاره به اینکه سرانه روغن پالم ایران از سرانه این روغن در اروپا خیلی کمتر است، تصریح کرد: در اروپا سرانه 12/5 کیلوگرم است و برای ما 10 کیلوگرم و دیگر کشورها بیش از ما از این روغن استفاده میکنند.
وی با اشاره به ترسهایی که در مردم از استفاده از روغن پالم ایجاد شده، عنوان کرد: پس از مشکلی که در این زمینه پیش آمد دولت وارد این سیاستگذاری شد که واردات این روغن را تا سال 95 به 15 درصد کاهش دهد. در عین حال در سالهای 90 و 91 حدود 50 درصد روغنهای وارداتی ما پالم بود ولی امسال به 30 درصد و سال 95 به 15 درصد میرسد.
رئيس سازمان ملی استاندارد با اعلام اینکه این موضوع کنترل شده است، از جمعآوری روغنهای موجود توسط سازمان استاندارد و وزارت بهداشت خبر داد و افزود: 5 کارخانه مختلف لبنی مورد شناسایی قرار گرفتهاند.
وی گفت: در روزهای اخیر هجمهای به بازار و واحدهای تولید لبنیات وارد شد و تعداد زیادی از تولیدات لبنی مورد آزمایش قرار گرفت و مشکل زیادی مشاهده نشد و استفاده از روغن پالم در لبنیات چندان زیاد نیست.
وی با اشاره به اینکه در لبنیات پرچرب با مواردی از تخلف مواجه شدیم و با آنها برخورد شد، اما در شیر مشکل خاصی دیده نشده، تصریح کرد: این در حالی است که سازمان استاندارد و وزارت بهداشت کارخانههای متخلف را به مراجع قضایی معرفی کردهاند. به گزارش مهر، پیروزبخت در مورد اعلام اسامی تولیدکنندگان لبنی متخلف گفت: هر زمان اسامی آنها را به مراجع قضایی اعلام کنیم، به طور حتم به رسانهها نیز اعلام خواهیم کرد.
وی ادامه داد: این در حالی است که موضوع اصلی روغن پالم نیست؛ بلکه استفاده از چربیهای گیاهی است به عبارت دیگر لازم است که استفاده از روغن پالم در محصولات غذایی کاهش یابد.
رئیس سازمان ملی استاندارد با اعلام اینکه بیشتر حجم روغن سرخ کردنی را روغن پالم تشکیل میدهد، گفت: بیشترین روغنی که بهخاطر تحریمها وارد کشور میشد روغن پالم است البته این روغن، روغن بدی نیست.
پیروزبخت ضمن اشاره به اینکه سرانه روغن پالم ایران از سرانه این روغن در اروپا خیلی کمتر است، تصریح کرد: در اروپا سرانه 12/5 کیلوگرم است و برای ما 10 کیلوگرم و دیگر کشورها بیش از ما از این روغن استفاده میکنند.
وی با اشاره به ترسهایی که در مردم از استفاده از روغن پالم ایجاد شده، عنوان کرد: پس از مشکلی که در این زمینه پیش آمد دولت وارد این سیاستگذاری شد که واردات این روغن را تا سال 95 به 15 درصد کاهش دهد. در عین حال در سالهای 90 و 91 حدود 50 درصد روغنهای وارداتی ما پالم بود ولی امسال به 30 درصد و سال 95 به 15 درصد میرسد.