ناصر فیض:
طنز همراه با آموزههای دینی و ملی باید حمایت شود(اخبار ادبی و هنری)
ناصر فیض در نشست خبری هشتمین جشنواره سراسری طنز سوره گفت: طنزی که حوزه هنری از آن حمایت میکند همان طنزی است که با فرهنگ و آموزههای دینی، قومی و ملی و مذهبی ما نسبت دارد.
به گزارش خبرنگار کیهان، دبیر هشتمین جشنواره سراسری طنز سوره افزود : البته طنز پایه و اساس معترضی دارد و برای این است که ناهنجاریها را بیان کرده و به قصد اصلاح مطرح میشود.
رئیس دفتر طنز حوزه هنری خاطر نشان کرد: باید به چارچوب طنز توجه کرد و آن را دارای محدودیت ندانست. به اعتقاد ما طنزپرداز واقعی آن است که هر حرفی را با اخلاق و ظرفیت مخاطب بازگو کند. قطعا بخشی از طنز هم رندی و ظرافت و ارتباط با مخاطب است و بخشی هم ایجاد نشاط است اما این که برای ایجاد سرور، طنز عنوان میشود مطلب نادرستی است چرا که به آن فکاهه و لطیفه میگویند و هدف طنز این نیست. اگر در گلستان و مثنوی مولانا طنز دیده میشود به این شکل نیست که بخواهد با ادبیاتی سر مخاطب را گرم کند. در سخن حافظ هم نکته و حلاوتی است که میتوان از آن تعلیم گرفت ما نیز در حوزه هنری چنین طنزی را تبیین میکنیم.
همچنین به گفته علی قربانی دبیر اجرایی این جشنواره، دوهزار و 580 اثر در هشت رشته به دبیرخانه هشتمین جشنواره طنز سوره رسیده است.
وی ادامه داد: امسال رشتههای فیلم، استندآپکمدی و نمایش به جشنواره امسال افزوده شده که در بخش نمایش طنز شش اثر در روزهای 25 و 26 مرداد در سالنهای حوزه هنری در دو نوبت اجرا میشود.
قربانی گفت : مراسم اختتامیه در روز دوشنبه 27 مرداد از ساعت 18 در تالار سوره با اجرای علیرضا خمسه برگزار میشود و از آثار برترینها کتابی توزیع خواهد شد.
انتشار کتابی درباره شاعر ملحد!
با غفلت مدیران فرهنگی دولت، یک کتاب درباره شاعر ملحد و فراری به انگلیس، از سوی یکی از ناشران منتشر شد.
کتاب مذکور درباره شعر و زندگی «اسماعیل خ» است که یک چهره ورشکسته سیاسی و ضد نظام و فراری محسوب میشود.
وی نویسنده ضد نظام و فراری از جمله عناصر فعال در تشویق و هماهنگی نیروهای مخالف نظام برای قرار گرفتن در مقابل نظام در حوادث بعد از انتخابات بود. این نویسنده در جهت تحریک مردم ایران به ویژه جامعه ادبیاتی کشور بیانیههای زیادی را علیه جمهوری اسلامی ایران نوشت و نویسندگان جوان زیادی را تشویق به امضای اینگونه بیانیهها میکرد.
این شاعر علاوه بر این گونه اقدامات علیه نظام جمهوری اسلامی ایران، مصاحبههای متعددی را نیز با شبکههای ضد انقلاب نظیر بیبیسی و صدای آمریکا انجام میداد.
به گزارش فارس، طبق گفته علی شجاعی صائین مدیر اداره کتاب، پیش از این کتاب برای دریافت مجوز به ارشاد ارائه نشده بود و تاریخ ثبت مربوط به یازدهم آذر 1392 است، بنابراین پیش از این سابقه ارائه به اداره کتاب را نداشته است.