kayhan.ir

کد خبر: ۲۰۷۹۰
تاریخ انتشار : ۲۰ مرداد ۱۳۹۳ - ۲۱:۲۸
صفار هرندی:

برخی در لباس مذهب جدایی دین از سیاست را ترویج می‌کنند

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: نظریه جدایی دین از سیاست تنها از سوی غربی‌ها مطرح نمی‌شود، بلکه برخی دیگر نیز در لباس مذهب از چنین نظریه‌ای حمایت و در راستای تحقق اهداف آن فعالیت می‌کنند.


به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، محمدحسین صفارهرندی در ششمین دوره طرح ولایت استانی خط امام که در سالن اجتماعات بین‌المللی دانشگاه امام خمینی(ره) برگزار شد، فعالیت‌های برخی جریانهای ضاله مدعی در دین را با عنوان دفاع از حریم ولایت، مصداقی بر گفتار خود معرفی و تصریح کرد: چنین جریان‌‌هایی با برخورداری از شبکه‌های ماهواره‌ای و استفاده از افرادی به ظاهر روحانی، تنها در مقام گفتار صاحب‌نظر هستند اما هنگامی که نیاز به اقدامی عملی باشد چنین فعالیتی از سوی آنها نهی می‌شود.
صفارهرندی توهین‌های این گروه را موجب تحریک اذهان مسلمانان و تفرقه میان این امت بزرگ معرفی و خاطرنشان کرد: صحنه درگیری‌های سوریه و عراق بیانگر اقداماتی از آنهاست که تنها به گفتار محدود و فاقد ارزش عملی در دفاع از حریم اهل بیت(ع) است.
وی ادامه داد: انجمن حجتیه نیز از گروه‌‌هایی به‌شمار می‌رود که طی دوران اخیر به ترویج نظریه جدایی دین از سیاست می‌پردازد و حتی اکنون که دارای فعالیت‌هایی زیرپوستی در مراکز دانشگاهی است بر آن اصرار می‌ورزد. وی جریان‌های شیفته غرب همچون نهضت آزادی را گروه دیگری از طرفداران نظریه جدایی دین از سیاست دانست و افزود: برخی به تبعیت از غرب، حضور دین در حوزه‌های سیاسی و اجتماعی جامعه را بدعتی بزرگ معرفی و جامعیت آن در پاسخگویی به نیازهای بشر را انکار می‌‌کنند.
این کارشناس مسائل سیاسی عنوان کرد: نظریه جدایی دین از سیاست تنها از سوی غربی‌ها مطرح نمی‌شود، بلکه برخی دیگر نیز در لباس مذهب از چنین نظریه‌ای حمایت و در راستای تحقق اهداف آن فعالیت می‌کنند.
صفارهرندی رفتارهای دوگانه مدعیان جدایی دین از سیاست همچون سکوت در برابر جنایت‌های صهیونیست‌ها، کرنش در مقابل استکبار و انکار استقلال در عصر حاضر را نمونه‌ای از فعالیت‌ها و مواضع آنها عنوان کرد و گفت، چنین رویکردی سبب شده است تا دشمنان نظام اسلامی در هر نقطه از ایران که چنین صدایی بلند شود به حمایت از آن بپردازند.
وی در ادامه سخنان خود وجود تفکری مبتنی بر جامعیت اسلام در تمام ابعاد زندگی و معتقد به تلفیق دین و سیاست در اجتماع را مقابل تمام نظریه‌های فوق دانست و تصریح کرد: دشمنی‌های صورت گرفته با چنین جریانی تنها سیاسی و به این منظور است که جمهوری اسلامی ایران حاضر به تبعیت از نظام‌های مدیریتی حاکم بر جهان نیست.
وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی در خاتمه اظهار کرد: نظریه‌های مقابل ایده نظام جمهوری اسلامی ایران بی‌منطق و گمراه است و هم‌جنس‌بازی، اختلاط زنان و مردان و دفاع از جریان‌هایی مانند بابی‌گری که دست‌پرورده استکبار است، قسمتی از خواسته‌‌های جریان‌های نام‌برده است که می‌خواهند به ما دیکته کنند.
صفارهرندی همچنین در پاسخ به سوالی درخصوص استیضاح وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دولت یازدهم در مجلس شورای اسلامی، عنوان کرد: استیضاح توسط مجلس شورای اسلامی یک اقدام قانونی و مناسب از سوی مجلس است که برای در مسیر نگاه داشتن کابینه و وزیران آن و جلوگیری از بروز انحرافات احتمالی انجام می‌شود.