در واکنش به اقدام قانونی شهرداری تهران برای تکریم خانواده
اشک تمساح حامیان دروغین آزادی!
جایگاه زنان در سبک زندگی اسلامی
غرب طی 300 سال و شرق در 70 سال مبارزه برای دین زدایی در جهان با پیروزی انقلاب اسلامی مبتنی بر شریعت اسلام، در سال1978 میلادی، تمام معادلات خود را نقش بر آب دید، تا جایی که فروپاشی حکومت الحادی مبتنی بر مارکسیسم بلوک شرق، به صدا در آمدن زنگ خطری برای قدرت بلوک غرب به شمار رفت.
آندولسیزم، شیوه مبارزاتی
شبکه های ماهواره ای با تمدن اسلامی
با پیروزی انقلاب اسلامی عملا هویت نوین فرهنگی و دینی وارد معادلات بین المللی شد. چند سالی بعد از وقوع انقلاب اسلامی یعنی از سال 1990 به این سو اندیشمندان کشورهای غربی سه محور دیانت مبتنی بر اندیشه های انسان محور، توسعه پایدار مبتنی بر جهانی سازی با تبدیل موضوعات ساده به موضوعات جهانی و ارتباطات مبتنی بر رسانه های فراگیر را برای سلطه فرهنگی و مبارزه با تمدنهای بزرگ، برگزیدند.
رسانه های غربی بر اساس این تفکر نهادینه شده که «تمدن اسلامی، بزرگ ترین تهدید برای تمدن غرب است» به مبارزه با اسلام و اِلِمان های اسلامی پرداختند. آنها به خوبی دریافته بودند که سبک زندگی اسلامی با آموزه های غربی سازگاری ندارد و افکار عجین شده با دین، در مسیر مشخص شده فرهنگ غربی قدم برنمی دارد.
در این میان یکی از اصلی ترین راهکارهای غرب، برای رسیدن به اهدافش، فاسد کردن جامعه مسلمانان است، روشی که در ذهن آنها نقطه روشنی چون پیروزی در «نبرد آندلس » را دارد.
خودباختگی فرهنگی و تضعیف بنیان خانواده مهم ترین هدف بازوان دیپلماسی غرب
در این جنگ که رسانه های نوین چون اینترنت و شبکههای ماهواره ای، جای سربازان یونیفورم پوش و موشک های دوربرد و اسلحه ای قوی را گرفته اند، از دریچه چشمان، اتاق فکر و ارزش های مسلمانان را مورد هدف قرار دادهاند و در این هدف گیری فروپاشی خانواده و در رأس آن خودباختگی فرهنگی زنان به عنوان اصلی ترین هدف مورد هجوم سنگین رسانه ای قرار گرفته است.
زایش و تربیت نسل توسط زن مسلمان، قدرت جامعه اسلامی
حجت الاسلام مجتبی زارعی دلخوش، مسئول نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت شهید محلاتی تهران بزرگ، در گفت وگو با خبرنگار ما، خانواده را کوچک ترین نهاد تشکیل دهنده جامعه و مهم ترین کارکردهای آن را تولید نسل، تربیت و پرورش شخصیت انسانی افراد جامعه و حفظ و انتقال میراث فرهنگی به نسل ها دانست و گفت: نقش بانوان به عنوان قطعه محوری پازل خلقت، در تربیت و پرورش نسلهای آینده و انتقال میراث و ارزش های دینی و فرهنگی از سایر افراد بیشتر و مؤثرتر است.
وی با بیان اینکه، چرایی و چگونگی رشادت های جوانان ایران در طول سال های دفاع مقدس، موضوع تحقیقات کارشناسان فرانسوی قرار گرفت،افزود: نتیجه تحقیقات نشان داد وجود الگوهای رفتاری و تربیتی ملی – مذهبی که مادران رزمندگان اسلام از آن پیروی می کردند، رمز ایثارجانانه جوانان از داشته های ملی و مذهبی خود بود.
از این رو دشمنان اسلام،برای رسیدن به اهداف سلطهطلبانه خود در راستای غلبه بر ملت های مسلمان به ویژه ملت ایران، هدف گزاری دوم را در قالب « ایجاد خودباختگی فرهنگی در تمام ابعاد، برای از بین بردن ارزش های فرهنگی، دینی و بومی مسلمانان به ویژه زنان مسلمان پایه ریزی کردند.» لذا بعد از جنگ تحمیلی شاهد گرایشهای مختلف وارداتی در عرصه های فرهنگی به تعبیر رهبر معظم انقلاب «شبیخون فرهنگی» و «ناتوی فرهنگی» هستیم.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در ناحیه شهید محلاتی تهران بزرگ، غفلت مسئولین، کاربردی عمل کردن دشمن و ایجاد مافیای فرهنگی در پوشاک، تغذیه، نحوه آرایش و خرید وسایل منزل و مسائلی از این دست را از مهم ترین دلایل پیشرفت دشمن در این جنگ نرم برشمرد و گفت: در بیشتر این حملات نوک پیکان دشمن، قشر زنان را هدف قرار داده است.
گام های سنگین فرهنگ غرب
در تغییر سبک زندگی جامعه اسلامی
این مبلغ دینی، نخستین گام در مسیر تغییر سبک زندگی جامعه اسلامی ایران را سوق دادن افراد به سمت مصرف گرایی دانست و تصریح کرد: اوج این تأثیرپذیری را میتوان به عنوان مثال در تمایل زیاد به گرفتن وام و حتی ورود فرهنگ مصرف گرایی در خانه های خانواده های مذهبی دید.
حجت الاسلام زارعی دلخوش، از تغییر در نوع پوشاک و ترویج آرایش و پیرایش به عنوان گام بعدی و در عین حال دارای ابعاد مخرب فردی، خانوادگی و اجتماعی نام برد و افزود: تغییر در سبک پوشش و ترویج آرایش تا به حدی است که با ایجاد مافیایی عجیب در بازار پوشاک حتی افرادی که تمایل به پوشش های وارداتی ندارند برای تهیه البسه خود دچار مشکل هستند.
وی ادامه داد : دشمن در گام سوم، بهداشت و تغذیه را مورد هدف قرار داد، جای گزینی فست فود ها به جای غذاهای خانگی برای بدن نتیجه ای جز سستی در طاعت و عبادت و همچنین بیماری و نیازمندی کشور به بهداشت و داروی کشورهای غربی ندارد! و چنین جامعه وابسته دارویی و بهداشتی و سست و بیمار، خطری برای دشمن در پی نخواهد داشت.
شبکه های ماهواره ای قدرت هنرمندانه و متزورانه غرب برای جهانی سازی
مسئول نمایندگی ولی فقیه در ناحیه شهید محلاتی تهران بزرگ، راه اندازی شبکه های ماهواره ای به ویژه شبکههای ماهواره ای فارسی زبان را آخرین تیر ترکش دشمن برای از بین بردن حفاظ عفت و حیای جامعه یعنی غیرت دانست و افزود: جای گزینی واژگانی چون «راحت باشیم» و «یکی باشیم» برای ترویج بسیاری از شیوه های سخیف زندگی غربی چون، روابط خارج از عرف زن و مرد، قبح زدایی از روابط محارم با یکدیگر، خیانت زن به شوهر و بالعکس، سقط جنین، تقدس زدایی از عشق مقدس بین زن و شوهر و کم رنگ کردن نقش والدی مادر و پدر از شیوههای برنامههای ماهواره ای برای از بین بردن استحکام بنیان خانواده و سلامت روحی و روانی جامعه اسلامی است.
جامعه ای بی هویت و گم گشته خروجی وادادگی به رسانه های غربی
این مبلغ دینی، تصریح کرد: خروجی چنین جامعهای، سبک زندگی بی هدف و بی هویت غربی است. از این رو رهبر معظم انقلاب با تبیین سبک زندگی ایرانی – اسلامی و لزوم تقویت بنیان های این سبک زندگی، توجه خاص نشان دادند؛ چرا که نتیجه کلی اجرای چنین اهداف شومی از جانب دشمن، تهدید و تضعیف عقاید و ارزشهای بومی و مذهبی مردم، جای گزینی بی مبالاتی و بی تفاوتی به جای احساس مسئولیت و برداشته شدن تکلف برای انجام وظایف دینی است که محوریت یک جامعه اسلامی را شکل میدهد.
حجت الاسلام زارعی دلخوش باور تهاجم فرهنگی از سوی غرب علیه فرهنگ و تمدن اسلامی توسط بانیان فرهنگی چون صدا و سیما، روحانیون، معلمین و افراد تأثیرگذار و تریبون دار و در کنار آن پاسخ گویی به شبهات وارده از سوی برنامه های ماهواره ای با زبان خودشان نه با زبان هیجانی را از راه های مؤثر مقابله با فرهنگ مبتذل و مهاجم غرب دانست.
از طرف دیگر باید توجه داشت که فطرت انسان از شناخت و کسب آگاهی که همان «معرفت« نامیده میشود آب حیات می خورد، پس در خصوص مبارزه با دجالواره زمان این عجوزه بزک کرده باید ابتدا آگاهی بخشی در بعد هدف، در مرحله دوم آگاهی بخشی در بعد شیوه ها و در مرحله سوم آگاهی بخشی نسبت به متولیان پشت پرده این رسانه ها را در دستور کار قرار داد تا افراد خودآگاهانه از برنامه های ماهواره دوری کنند.
خدامحوری، مرز بین زندگی به سبک غربی و زندگی به سبک اسلامی
وی با اشاره به اینکه الگوبرداری از ماه رمضان که دارای ویژگی ها و ارائه دهنده الگوهای منحصر به فردی است که می شود در سبک زندگی ایرانی – اسلامی آنها را پیاده کرد، از احترام به بزرگ ترها، احترام به والدین و صله رحم، به عنوان مظاهر قداست خانواده و روابط خانوادگی در جامعه اسلامی نام برد.
این مبلغ دینی ادامه داد: توجه به عفاف و حجاب و دوری از گناهان، رعایت اخلاق حسنه، امر به معروف و نهی از منکر، تقویت کننده «خدامحوری» شدن اعمال افراد در جامعه مسلمان و جدایی جامعه از بی قید و بندی فرهنگ غرب است. مسئول نمایندگی ولی فقیه در ناحیه شهید محلاتی تهران بزرگ، تأکید کرد: حفظ دستاوردهای فرهنگی ماه مبارک رمضان در رفاقت با خدا، انس با قرآن و محبت به امام زمان(عج) خلاصه می شود و در این رفاقت علاوه بر خود، خانواده، فرزندان و جامعه را نیز با صبر، حوصله و کرامت سهیم کنیم.
تنظیم از منیره غلامی توکلی