kayhan.ir

کد خبر: ۲۰۶۲۶۹
تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۳۹۹ - ۲۰:۵۸

مشکلات آبگرفتگی بندر امام خمینی(ره) بررسی شد



مشکلات ناشی از آبگرفتگی شهر بندر امام خمینی(ره) سربندر در فرمانداری ماهشهر بررسی شد.
فرماندار ماهشهر نیز در این نشست گفت: زیرساخت‌های شهر بندر امام خمینی(ره) متناسب با بارش‌های سنگین نیست و برای رسیدن به نقطه مطلوب به گونه‌ای که مردم دچار مشکل آبگرفتگی نشوند فاصله زیادی داریم.
محسن بیرانوند بیان کرد: چنانچه دولت اعتبار ویژه و قابل توجهی با تخصیص ۱۰۰درصد برای ایجاد و بهبود زیرساخت‌ها در نظر بگیرد در چند سال معضل آبگرفتگی درشهر بندر امام خمینی(ره) به حداقل خواهد رسید.
وی ادامه داد: بخشی از مشکلات آبگرفتگی در مناطق حاشیه‌ای و سکونتگاه‌های غیررسمی این شهر ظهور و بروز پیدا کرد که باید فکر اساسی برای جا به جایی سکونتگاه‌های غیررسمی بشود.
فاضل عبیات معاون هماهنگی امورعمرانی استاندار خوزستان نیز در این نشست گفت:ضعف و فقدان زیرساخت‌های شهر بندر امام خمینی(ره)، هم سطح بودن با دریا و نبود شیب در این منطقه به پیچیدگی آبگرفتگی اضافه کرد ولی باید تکلیف سکونت‌های غیررسمی در شهرهای چمران و بندر امام خمینی(ره) که ساکنان آن اقدام به ساخت و ساز غیرمجاز در مناطق آسیب پذیر و فاقد هرگونه زیرساخت کرده‌اند روشن شود.
حبیب آقاجری نماینده ماهشهر و هندیجان در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: در سال‌های اخیر اعتبارات خوبی از محل مالیات ارزش افزوده، ۲ درصد سهم نفت وآلایندگی به منطقه تزریق شده ولی به دلایلی اثرگذاری مناسبی نداشته است.
وی از اینکه واحدهای پتروشیمی مستقر در منطقه که تعداد آنان به ۲۳ مجتمع می‌رسد سهم اندکی در انجام مسئولیت‌های اجتماعی و ایجاد‌اشتغال هم نداشته‌اند انتقاد کرد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان نیز فقدان شبکه جمع‌آوری آب‌های سطحی و کشش نداشتن شبکه فاضلاب برای خروج بیش از چهارمیلیون متر مکعب آب باران را از دلایل اصلی آبگرفتگی اخیر این شهر بیان کرد.
صادق حقیقی پورگفت: اعتبارات قطره چکانی و تلنبارشدن بدهی گذشته فرصت تکمیل سامانه فاضلاب شهر بندر امام خمینی(ره) را از ما
گرفت.
حقیقی پور همچنین خواستار تخصیص اعتبار کلان ملی برای راه‌اندازی سامانه جمع‌آوری آب‌های سطحی در شهر بندر امام خمینی(ره) شد چیزی که شهرداری این شهر توان تامین آن را ندارد.
امید شهیدی نیا مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی نیز گفت: آمادگی داریم ۳۰۰ واحد مسکونی برای حاشیه‌نشینان که با مشکل آبگرفتگی رو به رو شدند در مناطقی که امکانات لازم را داشته باشند بسازیم به شرط آنکه مناطق حاشیه‌ای برچیده و تغییرکاربری داده شوند.