سخنگوی دولت خبر داد
مساعدت ۱۲ هزار میلیارد تومانی دولت برای کاستن از فشار بر آسیبدیدگان کرونا
ربیعی گفت: برای کاستن از فشار بر آسیبدیدگان معیشتی ناشی از کرونا حدود ۱۲ هزار میلیارد تومان مساعدت در قالب پرداخت به گروه هدف صورت خواهد گرفت.
علی ربیعی سخنگوی دولت صبح دیروز (سهشنبه) در نشست خبری مجازی با اصحاب رسانه با اشاره به آخرین تصمیمات دولت درخصوص بحث مبارزه با کرونا افزود: در این هفته تصمیمات مهمی در مرحله جدیدی از شیوع بیماری کرونا گرفته شد. اثربخشی این طرح منوط به همکاری همهجانبه و مداوم همه مردم است. ما به این امر وافق بودیم که این تصمیم مشکلاتی برای زندگی و معیشتبخشی از مشاغل ایجاد خواهد کرد ولی در این دوگانه بنابر سیاست همیشگی اولویتدار بودن و محور بودن سلامت این تصمیم اتخاذ شد.
ربیعی افزود: برای کاستن از فشار بر آسیبدیدگان معیشتی ناشی از کرونا حدود ۱۲ هزار میلیارد تومان مساعدت در قالب پرداخت به گروه هدف صورت خواهد گرفت. برای یک خانوار ۴ نفره ماهیانه ۴۰۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است و برای افرادی که داوطلب دریافت پیشاپیش بخشی از این حمایت معیشتی هستند وام یک میلیون تومانی بدون هیچ بهرهای پرداخت خواهد شد و مابه التفاوت نرخ بهره را دولت با تخصیص ۱,۴۰۰ میلیارد تومان جبران خواهد کرد.
ربیعی با اشاره به مسئله قیمت مرغ گفت: همچنین در کنار مباحث بودجه مسئله علت گرانی بیمنطق مرغ هم در جلسه مطرح شد. بنابر گزارش وزیر جهاد کشاورزی این قیمت با برنامهریزی صورت گرفته به قیمت مصوب خواهد رسید.
وی افزود: در این جلسه عنوان شد که برای تنظیم بازار عمدهفروشیها وزارت جهاد کشاورزی ورود پیدا کرده است و در روز یکشنبه ۳۲۰ تن مرغ شامل ۱۶۰ تن مرغ گرم به قیمت ۱۸,۵۰۰ تومان و ۱۶۰ تن مرغ منجمد به قیمت ۱۵,۰۰۰ هزار تومان را وارد بازار کرده است تا قیمت را پایین بیاورد.
سخنگوی دولت در تشریح اهداف لایحه بودجه ۱۴۰۰ تاکید کرد: تاکنون ما ۱۲ تبصره همراه با اهداف بودجه را به تصویب رساندیم. از جمله مهمترین اهداف بودجه ۱۴۰۰ کاستن از بودجه جاری به نفت، درونزا شدن درآمدهای اداره کشور، تقویت بخش غیردولتی در اقتصاد، توجه خاص به مقابله با فقر مطلق، دنبال کردن حمایتهای معیشتی، گسترش اشتغالهای خرد، کوچک و متوسط، دنبال کردن طرح تامین مسکن ارزان قیمت، مولد کردن داراییهای دولت و توجه به بهرهوری، توجه به محیط زیست، گسترش صادرات غیرنفتی، توجه به فناوریهای نو و شرکتهای دانشبنیان، و نیز توسعه برنامهای جهت حفظ سلامت مردم، ایجاد عدالتهای منطقهای و اتمام پروژههای نیمهتمام است.