kayhan.ir

کد خبر: ۲۰۱۲۷۸
تاریخ انتشار : ۲۸ مهر ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۹
درخواست فرمانده مقابله با کرونای تهران

برای منع سفر و اعمال جریمه در تعطیلات پایان هفته

فرمانده مقابله با کرونا در کلانشهر تهران گفت: طی نامه‌ای به وزیر بهداشت درخواست کردیم تا برای تعطیلات تجمیع هفته آینده تدابیری در زمینه ایجاد مداخلات منعی برای سفر و ایجاد مکانیزم جرایم اعمال شود.

علیرضا زالی در حاشیه مراسم بزرگداشت و بدرقه شهید مدافع سلامت دکتر محمد زارع جوشقانی- رئیس ‌بیمارستان لبافی نژاد که در محوطه دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: متاسفانه تهران در طول چند هفته اخیر هیچ تغییری در شاخص‌های ابتلا ندارد و تقریبا طی روزهای اخیر میزان ابتلا، بستری، مراجعین سرپایی و میزان مرگ و میر کماکان شاخص بسیار فزاینده‌ای را نشان می‌دهد.
در پیک سوم اپیدمی به سر می‌بریم
به گزارش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، زالی با بیان اینکه به نظر می‌رسد که ما در تهران تماماً در پیک سوم اپیدمی به سر می‌بریم، افزود: چند اتفاق در جریانات اخیر افتاده که ما را از پیک دوم متمایز می‌کند، اول اینکه بیماران در شرایط بدحال‌تری مراجعه می‌کنند، دوم اینکه مدت اقامت بیماران در بیمارستان‌ها نسبت به پیک اول و دوم، حداقل بین 1.2 تا 2.3 روز افزایش داشته و طولانی‌تر شده است. وی، مراجعه دیرهنگام مبتلایان به مراکز درمانی را یکی از مهم‌ترین دلایل این مسئله عنوان کرد و گفت: بخشی از مبتلایان نیز به مراکز غیردولتی مراجعه می‌کنند و تا رسیدن به مراکز ارجاعی تخصصی درمانی کرونا ممکن است زمان بر باشد.
مراجعه خانوادگی مبتلایان با حال عمومی نامساعد
رئیس‌دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، نکته متمایز بعدی پیک سوم نسبت به پیک‌های قبلی را مراجعه خانوادگی مبتلایان عنوان کرد وگفت: اکثر بیماران در پیک سوم به صورت خانوادگی مراجعه می‌کنند؛ در صورتی که در پیک اول و دوم این الگو کمتر مشاهده می‌شد، به عبارت دیگر این روزها افراد یک خانواده جمیعا با حال عمومی نامناسب و نامساعد مراجعه می‌کنند.
تاثیر اعمال دورکاری در کاهش ترددهای درون شهری
زالی با تاکید بر تاثیر اعمال دورکاری در کاهش ترددهای درون شهری، عنوان کرد: همان گونه که بارها اعلام کرده‌ایم به نظر می‌رسد که با اعمال دورکاری، کماکان پیشنهاد ما و استانداری تهران تقلیل ظرفیت کارکنان در استان تهران حداقل برای یک تا دو هفته است که بتوانیم در این فرصت تولید سفرها در تهران را کم کنیم. وی ادامه داد: با توجه به شرایط آلاینده‌ها و آلودگی هوا در تهران، به نظر می‌رسد که دورکاری هم در کاهش آلودگی هوا و هم بر ترافیک شهر اثرگذار است و همچنین می‌تواند باعث کاهش ترددهای درون شهری شود. فرمانده مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با بیان اینکه تعداد زیادی بسته‌های پیشنهادی برای تقلیل سفرهای درون شهری و بین شهری تهیه کرده‌ایم، اظهار داشت: طی نامه‌ای به وزیر بهداشت درخواست کردیم تا برای تعطیلات تجمیع هفته آینده تدابیری در زمینه ایجاد مداخلات منعی برای سفر و ایجاد مکانیزم جرایم اعمال شود.
درخواست تمدید محدودیت‌های کرونایی بر اساس آمارها
معاون کل وزارت بهداشت نیز گفت: تا زمان کنترل کامل کرونا درخواست ادامه محدودیت‌ها را داریم و بسته به آمارهایی که طی چند روز آینده خواهیم داشت، درخواست تمدید و تشدید برخی از محدودیت‌ها را خواهیم داشت.
به گزارش ایسنا، ایرج حریرچی در حاشیه مراسم بزرگداشت و بدرقه شهید مدافع سلامت دکتر محمد زارع جوشقانی رئیس ‌بیمارستان لبافی نژاد با ‌اشاره به درخواست شورای شهر مبنی بر تعطیلی دو هفته‌ای تهران برای کنترل شیوع بیماری، اظهار داشت: این درخواست باید ابتدا در ستاد ملی کرونا مطرح شود تا در این رابطه تصمیم گیری شود ولی هنوز مطرح نشده است. حریرچی در پاسخ به انتقادات درخصوص پروتکل‌های درمانی کرونا در کشور، گفت: همین جا خیلی واضح و شفاف اعلام می‌کنم که با توجه به اطلاعات علمی موجود در دنیا، هنوز هیچ داروی خاص و موثری برای این بیماری وجود ندارد. وی با بیان اینکه اعلام و انتشار خبر کشف و تولید دارو و واکسن کرونا خدمت نیست، افزود: با انتشار هر خبری درباره دارو واکسن کرونا که اکثرا هم بی‌اساس و کم اساس هستند، سطح و میزان رعایت فاصله گذاری‌های اجتماعی در سطح جامعه کمتر می‌شود. معاون کل وزارت بهداشت با بیان اینکه در کوتاه مدت و فاصله چند ماهه بعید است دارو و واکسن موثری برای دسترسی عموم جامعه بشری در دسترس باشد، عنوان کرد: درصد مرگ و میر کرونا با میزان ابتلای مردم ارتباط مستقیم دارد.